27 / 07 / 2024

izmir Tetusa Oasis Aqupark

izmir Tetusa Oasis Aqupark

İZMİR'in Çeşme ilçesinde, yapımı devam eden ve tamamlandığında Türkiye'nin en büyük su parklarından biri olacak olan Tetusa Oasis Aqupark'ın temmuz ayı içerisinde hizmete açılmasının hedeflendiği bildirildi.

İstanbul İzmir Otoyolu geçiş ücreti 2019 ne kadar? 

İstanbul İzmir Otoyolu geçiş ücreti 2019 ne kadar? İstanbul izmir otoyolu Ağustos 2019 geçiş ücreti nedir? İstanbul İzmir Otoyolu geçiş ücreti kaç TL 2019? İşte tüm merak edilenler...

Yenitepe İzmir daire fiyatları!

Yenitepe İzmir daire fiyatları 156 bin TL'den başlıyor. İzmir Karabağlar'da hayata geçirilen Yenitepe izmir projesi 20 bloktan oluşuyor...

Necip Nasır: Konutta en büyük talep İzmir'de olacak!

Müteahhitler Federasyonu (MÜFED) Başkanı Necip Nasır, önümüzdeki dönemde konut satışlarında Türkiye genelinde en hızlı yükselişin izmir'de yaşanmasını beklediklerini söyledi.

Çeşme Tetusa Oasis Aqupark Temmuz'da açılacak!

İZMİR'in Çeşme ilçesinde, yapımı devam eden ve tamamlandığında Türkiye'nin en büyük su parklarından biri olacak olan Tetusa Oasis Aqupark'ın temmuz ayı içerisinde hizmete açılmasının hedeflendiği bildirildi.

İzmir Doğanlar Stadı Temmuz'da açılacak!

İzmir yıkılan Alsancak Stadı ile yaşlı ve sorunlu Atatürk Stadı'nın yerine izmir Büyiıkşehir ve Bornova belediyeleri, Doğanlar Stadı'nı bitirdi.

İzmir Karşıyaka'da icradan 7 milyon TL'ye satılık fabrika!

İzmir Karşıyaka 4. İcra Müdürlüğü, izmir İli Çiğli İlçesi'nde yer alan fabrikayı satışa çıkardı. Söz konusu gayrimenkulün satış bedeli 7 milyon TL olarak belirlendi.

İzmir Körfez Geçişi ulaşımı rahatlatacak!

Mimar, Kentbilimci Prof. Dr. Ahmet Vefik Alp bugünkü yazısında Balçova, Üçkuyular-Karşıyaka, Mavişehir arası 5 km lik Izmir ‘Oto-Ray Körfez Geçişi’ Projesi'ni anlattı. İşte o yazı..

TPI Türkiye'deki ikinci yatırımını İzmir'e yapıyor!

HUMMER adlı askeri aracı kompozitle hafifleten ABD'li TPI, Türkiye'deki ikinci yatırımı da izmir'de yapacağını açıkladı. TPI Composite'in CEO'su Steve Lockard, uluslararası genişleme planını Türkiye'deki yeni yatırımla sürdüreceklerini söyledi.

İzmir Hasköy'e Avrupa standartlarında arıtma tesisi!

İzmir -Küçük Menderes Havzası'nı kirlilikten kurtarmak için izmir Büyükşehir Belediyesi'nin başlattığı arıtma seferberliği sürüyor. Tesiste yaklaşık 10 bin kişinin atık suyu arıtılacak. İşte projenin ayrıntıları...

TETUSA termal turizm tesisini 2018'de tamamlayacak!

TETUSA, nihayet amacına ulaştı. Sağlık Bakanlığı'nın olumsuz kararı nedeniyle yıllardır rafta bekleyen termal turizm tesisi için, bakanlığın olumlu görüş bildirmesinin ardından açılan ihaleyi TETUSA A.Ş. kazandı.

22.Eres Konferansı'nda İzmir anlatıldı!

ERES 22. Uluslararası Konferansı'na IZKA İnşaat firması adına katılan Merve Kaya İzmir'le ilgili detaylı bir sunum gerçekleştirdi. Sunumun konusunun, izmir'de merkez dönüşümü ve gayrimenkul geliştirme konusundaki fırsatlar' olduğu öğrenildi.

Çeşme Termal Turizm Tesisi ihalesini TETUSA kazandı!

Çeşme'de termal turizm tesisi için, Bakanlığın olumlu görüş bildirmesinin ardından açılan ihaleyi TETUSA AŞ. kazandı. 2018'de tamamlanması planlanan proje ile Çeşme'nin hayalini kurduğu turizm 12 aya yayılmış olacak.

TETUSA 2018'de tamamlayacağı termal tesis ihalesini kazandı!

İzmirli iş insanları yaklaşık 10 yıl önce bir araya gelerek TETUSA'yı kurdu ve yarımadada arazi aramaya başladı. Şirket, Hazine ile Alaçatı Belediyesi'nin arazisinde karar kıldı ve tapu çıkardı.

izmir Tetusa Oasis Aqupark Haberi

izmir Tetusa Oasis Aqupark

Geçen 5 Nisan tarihinde yapımına başlanan ve 60 bin 900 metrekarelik alanda yapımı süren Tetusa Oasis Aquapark'ta incelemelerde bulunan Belediye Başkanı Muhittin Dalgıç, çeşitli ziyaretçi tipi ve yaş grupları hedef alınarak tasarlanan su parkının, heyecan oyunlarını da içeren çeşitli aktiviteler ile tüm aile bireylerine hizmet vermesinin planlandığını söyledi. 


Çeşme Belediyesi'nin de ortak olduğu TETUSA Özel Sağlık Hizmetleri Termal Turizm Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi tarafından yapımı süren Tetusa Oasis Aquapark'ın dışında, 27 bin metrekarelik alana Termal Kür Merkezi ve 6 bin 700 metrekarelik alana da Yaşlı Bakım Evi yapılacağını açıklayan CHP'li Çeşme Belediye Başkanı Muhittin Dalgıç, "Türkiye'nin en büyük auaparkını inşa ediyoruz. Hem alan olarak hem de montajı süren oyun grupları ile Türkiye'de tek olacak. Şu anda Türkiye'de ve dünyada...