27 / 04 / 2024

İzmir The Chesme Executive Evleri projesi

İzmir The Chesme Executive Evleri projesi

Kar İnşaat tarafından inşa edilen proje İzmir İl'i Çeşme İlçe'sinde inşa ediliyor. Projede dairelerin denize cephesi mevcut. İzmir The Chesme Executive Evleri'nde teslimler Aralık 2016'da yapılması planlanıyor.

The LCP Group Türk yatırımcılara Amerika’da yatırım fırsatları sunuyor!

Dünyaca ünlü gayrimenkul yatırım şirketi The LCP Group’un CEO’su Francis Lively İzmir ve Ankara’lı iş insanlarına Amerika’da 500.000 Dolar yatırım ile tüm aile için Green Card alma fırsatı veren EB-5 vizesini ve yeni projelerini anlattı.

İzmir Büyükşehir Sign of the City'den iki ödülle döndü!

"Sürdürülebilir Ulaşım" ve "İzmir Tarih" projeleri ile Sign of the City yarışmasında iki ödüle birden sahip olan İzmir Büyükşehir Belediyesi, aynı zamanda yarışmada en çok ödül alan yerel yönetim oldu.

The Village Urla fiyatları!

The Village Urla projesi İzmir Urla Kekliktepe bölgesinde Kuzu Holding tarafından villa projesi olarak hayata geçirildi. The Village Urla fiyatları ne kadar?

The Village Urla'da 1,5 milyon dolara villa!

İzmir Urla Kekliktepe bölgesinde inşa edilen The Village Urla projesi 21 eşsiz villadan oluşuyor. Eylül 2020'de teslim edilecek olan The Village Urla'da fiyatlar 1,5 milyon dolardan başlıyor.

Mahall Bomonti İzmir, Sign of the City Awards 2016'da finale kaldı!

İzmir’in yeni cazibe merkezi Mahall Bomonti İzmir, Türkiye’nin en prestijli gayrimenkul yarışması, “Sign of the City Awards 2016” yarışmasında “En İyi Ticari Projeler” ve “En İyi Rezidans” kategorilerinde finale kaldı.

Alaçatı The S Hotel kapılarını açtı!

Seçkin mimarisi ve kalite odaklı hizmet anlayışı ile öne çıkan The S Hotel, İstanbul ve İzmir cemiyet hayatının önde gelen isimlerini ağırladığı özel davetle ilk konuklarına kapılarını açtı.

The Chesme Executive: Çeşme’nin siluetinde modern bir imza!

Geniş ve yeşil terasları, eşsiz deniz manzarasıyla sıra dışı bir mekânda yaşama olanağı sunan ve aralık ayında tamamlanması planlanan The Chesme Executive ile ilgili çalışmalar büyük bir hızla devam ediyor.

İzmir The Chesme Executive Evleri'nde teslimler Aralık 2016'da!

Kar İnşaat tarafından inşa edilen proje İzmir İl'i Çeşme İlçe'sinde inşa ediliyor. Projede dairelerin denize cephesi mevcut. İzmir The Chesme Executive Evleri'nde teslimler Aralık 2016'da yapılması planlanıyor.

İzmir The Kar Ofisleri'nde teslimler 2016 yılı sonunda!

Kar İnşaat imzasıyla inşa edilen projenin inşaat çalışmaları devam ediyor. Proje İzmir İl'i Alsacak 1. Kordon'da yükseliyor. İzmir The Kar Ofisleri'nde teslimler 2016 yılı sonunda yapılması planlanıyor.

Sign of the City Awards'tan Ontan Bayraklı'ya ödül!

Sign of the City Awards 2015‘de ‘Devam Eden En İyi Rezidans Projesi’ Ontan Bayraklı seçildi. Ontan İnşaat tarafından İzmir’de yükselen proje 329 bağımsız bölümden oluşuyor.

Soyak, Sign of the City Awards’ta 3 ödül birden kazandı!

Sign of the City Awards’ta Soyak; Soyak Siesta Blue, Soyak İzmir izmir, Soyak Soho projeleriyle 3 ödül birden kazandı. 7 kategoride 6 projesiyle finale kalan ve 3 ödülle yarışmada en fazla ödüle sahip olan Soyak geceye damgasını vurdu.

The Sofa Hotel, 15 milyon TL'ye icradan satılık!

Ahmet Nazif Zorlu'nun Serdar Cümbüş'le evlenen kızı Şule Zorlu Cümbüş, eski Cumhurbaşkanı Demirel'in kayınbiraderi ve The Sofa Hotel'in mal sahibi Ali Çetin Şener'den yaklaşık 15 milyon Türk Lirası alacağı karşılığında otele icra getirtmiş

The Veliefendi İstanbul Evleri'nde 895 bin liraya 4 oda 1 salon! 36 ay sıfır faizle!

The İstanbul Veliefendi'de yer alan konutlar için 36 aya kadar faizsiz vadelendirme yapılıyor. Projedeki 4+1'lerin fiyatları 895 bin liradan başlıyor

İzmir The Chesme Executive Evleri projesi Haberi

İzmir The Chesme Executive Evleri projesi

Toplam 24 adet yaşam üniteden meydana gelen projede 3 oda 1 salon şeklide dizayn edildi. Deniz manzaralı evlerden oluşan proje İzmir İl'i Çeşme İlçe'sinde hayata geçiriliyor.


Konut alanlarının 125 metrekare olarak belirlendiği proje lokasyona göre Boyalık Koyu sahilinde inşa ediliyor. Eşyalı şeklinde teslim edilecek olan proje 3 kilometrelik sahil şeridinde yükseliyor.


Sosyal kullanım alanları arasında projede açık ve kapalı havuz ve özel güneşlenme alanları, sauna, fitness, yoga ve pilates stüdyoları, concierge hizmetleri, Valet Parking, otopark bulunuyor.


İzmir The Chesme Executive Evleri'nde teslimler Aralık 2016'da yapılması planlanıyor. 2 blok şeklinde yükselen proje 4 kat şeklinde yükseliyor. 


İzmir The Chesme Executive satış ofisi adres

Cumhuriyet Bulvarı No: 298/11 Alsancak / İZMİR


The Chesme Executive iletişim

Telefon:+90(232) 465 1212

http://www.karinsaat.com/

Tülay...