06 / 05 / 2024

İzmir The Market Workshop

İzmir The Market Workshop

Aziz Kocaoğlu, İzmir 'in, 7.5 milyar nüfusun ulaşabileceği en kolay noktada bulunduğuna dikkat çekti, "Fuarlarınızı, kongrelerinizi, seminerlerinizi İzmir 'de yapmaya davet ediyorum" dedi.

İBB Halk Market’te 800 yerel ürün satışa sunuldu!

Türkiye’nin dört bir yanındaki üretici ve kadın kooperatiflerinin ürettiği 800’den fazla üzerinde ürünü uygun fiyat ile tüketiciye ulaştıran İBB Halk Market’ten en son bir sene içerisinde en çok alışveriş yapan şehirler; İstanbul, Ankara, İzmir, Kocaeli ve Eskişehir oldu.

The LCP Group Türk yatırımcılara Amerika’da yatırım fırsatları sunuyor!

Dünyaca ünlü gayrimenkul yatırım şirketi The LCP Group’un CEO’su Francis Lively İzmir ve Ankara’lı iş insanlarına Amerika’da 500.000 Dolar yatırım ile tüm aile için Green Card alma fırsatı veren EB-5 vizesini ve yeni projelerini anlattı.

İzmir Büyükşehir Sign of the City'den iki ödülle döndü!

"Sürdürülebilir Ulaşım" ve "İzmir Tarih" projeleri ile Sign of the City yarışmasında iki ödüle birden sahip olan İzmir Büyükşehir Belediyesi, aynı zamanda yarışmada en çok ödül alan yerel yönetim oldu.

The Village Urla fiyatları!

The Village Urla projesi İzmir Urla Kekliktepe bölgesinde Kuzu Holding tarafından villa projesi olarak hayata geçirildi. The Village Urla fiyatları ne kadar?

The Village Urla'da 1,5 milyon dolara villa!

İzmir Urla Kekliktepe bölgesinde inşa edilen The Village Urla projesi 21 eşsiz villadan oluşuyor. Eylül 2020'de teslim edilecek olan The Village Urla'da fiyatlar 1,5 milyon dolardan başlıyor.

HuQQabaz dünyaya açılıyor!

Atasay Gıda, bünyesindeki markaları Q Gıda (Q Food&Beverage) çatısı altında topladı. Atasay Gıda bünyesinde yeme içme sektöründe HuQQa, The Market, Qurabiye, HuQQabaz ve LiQQit gini yatırımları bulunuyor.

The Global Franchise Market Fuarı 14-15 Kasım'da!

Birleşik Arap Emirlikleri’nin önemli şirketlerinden INDEX Holding bünyesindeki Index Fuarcılık tarafından düzenlenecek The Global Franchise Market Fuarı, 14-15 Kasım tarihleri arasında, Dubai Fuar ve Kongre Merkezinde gerçekleştirilecektir.

Mahall Bomonti İzmir, Sign of the City Awards 2016'da finale kaldı!

İzmir’in yeni cazibe merkezi Mahall Bomonti İzmir, Türkiye’nin en prestijli gayrimenkul yarışması, “Sign of the City Awards 2016” yarışmasında “En İyi Ticari Projeler” ve “En İyi Rezidans” kategorilerinde finale kaldı.

Alaçatı The S Hotel kapılarını açtı!

Seçkin mimarisi ve kalite odaklı hizmet anlayışı ile öne çıkan The S Hotel, İstanbul ve İzmir cemiyet hayatının önde gelen isimlerini ağırladığı özel davetle ilk konuklarına kapılarını açtı.

Cihan Kamer, Bodrum'dan 3 villa aldı!

Huqqa ve The Market'ten sonra üçüncü restoran markası Guzucu'yu yaratan Atasay Yönetim Kurulu Başkanı Cihan Kamer, Bodrum'dan 3 villa aldı.

Cihan Kamer, Guzucu'yla döner zincirlerine rakip olacak!

Atasay Yönetim Kurulu Başkanı Cihan Kamer, The Market ve Huqqa’dan sonra üçüncü restoran markasını yarattı. Denizli kebabından ilham alıp Kapalıçarşı’da Guzucu’yu açan Kamer, döner zincirlerine rakip olacak

İzmir The Chesme Executive Evleri'nde teslimler Aralık 2016'da!

Kar İnşaat tarafından inşa edilen proje İzmir İl'i Çeşme İlçe'sinde inşa ediliyor. Projede dairelerin denize cephesi mevcut. İzmir The Chesme Executive Evleri'nde teslimler Aralık 2016'da yapılması planlanıyor.

İzmir The Kar Ofisleri'nde teslimler 2016 yılı sonunda!

Kar İnşaat imzasıyla inşa edilen projenin inşaat çalışmaları devam ediyor. Proje İzmir İl'i Alsacak 1. Kordon'da yükseliyor. İzmir The Kar Ofisleri'nde teslimler 2016 yılı sonunda yapılması planlanıyor.

İzmir The Market Workshop Haberi

İzmir The Market Workshop

İzmir, 19 ülkeden alıcı ve tedarikçilerin Akdeniz'de düzenlenecek fuar ve kongreler için bir araya geldiği "The Market Workshop"a evsahipliği yaptı. Gala gecesinde konuşan İzmir Büyükşehir Başkanı Aziz Kocaoğlu, "1.5 milyar nüfusun çok kolay ulaşabileceği bir noktadayız. Sizleri fuarlarınızı, kongrelerinizi, seminerlerinizi İzmir'de yapmaya davet ediyorum" dedi. Organizasyon, İtalya ve Malta'dan sonra ilk defa İzmir'de düzenlendi. 



70 alıcı, 30 tedarikçi 2015'te düzenlenmesi planlanan kongre ve toplantı organizasyonlar için ikili görüşmelerin yapıldığı etkinliğe; Avusturya, Brezilya, Amerika, Hindistan, Çin ve Kolombiya başta olmak üzere toplam 19 ülkeden 70 alıcı ile 30 tedarikçi katıldı. Gala gecesi, Proje Koordinatörü Giancarlo Leporatti önderliğinde, İZFAŞ, Swissotel, Venüs Turizm ve Türk Havayolları'nm sponsorluğunda düzenlendi. Başkan Kocaoğlu, "İzmir'i fuarlar, kongreler ve festivaller kenti yapmayı hedefliyoruz. 80 yılı aşkın fuarcılık geleneğimiz...