04 / 05 / 2024

İBB Halk Market’te 800 yerel ürün satışa sunuldu!

İBB Halk Market’te 800 yerel ürün satışa sunuldu!

Türkiye’nin dört bir yanındaki üretici ve kadın kooperatiflerinin ürettiği 800’den fazla üzerinde ürünü uygun fiyat ile tüketiciye ulaştıran İBB Halk Market’ten en son bir sene içerisinde en çok alışveriş yapan şehirler; İstanbul, Ankara, İzmir, Kocaeli ve Eskişehir oldu.



İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) iştirak şirketi İSYÖN AŞ tarafından kurulmuş olan ve İBB Halk Market, temel gıda ürünlerinden kahvaltılık ürünlerine, atıştırmalıklardan içeceklere ve kozmetik ürünlerinden zeytinyağına kadar birçok üründe 800’ün üzerinde ürün çeşidi yer alıyor.

sozcu.com.tr'de yer alan habere göre; Markette, İSYÖN AŞ tarafından geleneksel yöntemlerle üretilen torik lakerda, palamut lakerda ve palamut tuzlama ürünleri “İBB Halk Balık” markası ile satılıyor. İBB Halk Market sitesi üzerinden gerçekleşen siparişler kapsamında, Türkiye’nin dört bir yanına anlaşmalı kargo firmaları ile kısa sürede teslim ediliyor.

Öte yandan, isteyenler için GEL-AL seçeneği ile Beylikdüzü’nde bulunan İBB Halk Market deposundan teslim almak da mümkün.   

 İBB Halk Market’te 800 yerel ürün satışa sunuldu!

EN ÇOK TERCİH EDİLEN ÜRÜN PALAMUT LAKERDA

İBB Halk Market’ten son 1 yıl içerisinde en çok alışveriş yapan şehirler; İstanbul, Ankara, İzmir, Kocaeli ve Eskişehir yer aldı. Buna göre, Halk Market’te en çok satılan ürünler ise uygun fiyatlarıyla dikkat çeken Palamut Lakerda,  İzmir  Tulum Peyniri, Çay ve Zeytinyağı oldu.

Çiftçilere tohum, fide ve yem dağıtarak üretim aşamasında destekleyen İstanbul Büyükşehir Belediyesi, Halk Market projesi ile Türkiye’nin her yerindeki kooperatiflere ürünlerin pazarlanması konusunda da destek sağlamış oldu. İBB Halk Market’e www.halkmarket.istanbul sitesi üzerinden ulaşmak mümkün.

İBB, Tuzla Hali’ndeki 244 iş yerinin kiralanma ve satışına onay verdi!

İBB Meclisi onayladı! İstanbul'a yeni metro hattı geliyor...

Belediye personel alımı Nisan 2024! İBB İSYÖN 587 cankurtaran alıyor: Son başvuru gününü aman kaçırmayın!

Üsküdar Üniversitesi ve İBB gayrimenkul satıyor! Bu tarihlere dikkat!


Geri Dön