01 / 05 / 2024

izmir ticari proje

izmir ticari proje

Eskidji İzmir Bölge Ortağı Ali Erten, İzmir'de ticari gayrimenkulde en çok Bayraklı ve Alsancak tercih edildiğini söyledi...

Adese Gayrimenkul'ün Konya'daki arazisine ticari proje!

Adese Gayrimenkul ile Aydın Yatırım Grup ile mülkiyeti Adese Gayrimenkul'e ait olan Konya'daki 22 bin 191 metrekare arsa üzerinde inşaat yapım sözleşmesi imzalandı. 8 ay içerisinde tamamlanması planlanan proje 34 adet ticari üniteden oluşacak.

Sinpaş'tan Sefaköy'e yeni ticari proje!

Sinpaş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı İstanbul Sefaköy'de E-5 Otoyolu'nun yanında 1125 modüler + 7 dükkandan oluşacak yeni ticari projeye hazırlanıyor. 

Tem 34 Tahtakale projesi geliyor!

İstanbul Avcılar'a bağlı Ispartakule'de yükselecek olan Tem 34 Tahtakale projesi ticari proje olarak hayata geçiriliyor. Proje bahar aylarında satışa sunulacak...

Sur Yapı'dan Sancaktepe ve Ümraniye'ye yeni proje geliyor!

2018 hedeflerini açıklayan Sur Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Altan Elmas, "Sancaktepe ve Ümraniye'de konut ve ticari alanlardan oluşan iki yeni proje yapacağız" dedi.

İzmir Büyükşehir'den 332.7 milyon TL'lik yeni proje!

İzmir Büyükşehir Belediyesi tarafından Konak İlçesi'ne bağlı Ege Mahallesi'nde 332.7 milyon TL'lik yeni proje yaptırılacak..

Çetmen Group ve By Kepi İzmir'de konut projesi yapacak!

Çetmen Group ve By Kepi İzmir'de konut projesi yapacak. 2018'de satışa çıkacak olan proje 182 konut ve 11 ticari alandan meydana geliyor.

Transform Fikirtepe: Çünkü burada proje sensin‎!

Obaköy Gayrimenkul ve Haldız İnşaat ortaklığıyla inşa edilen Transform Fikirtepe fiyatları 610 bin TL'den başlıyor. Proje 1.080 daire ve 12 adet ticari birimden meydana geliyor. 

İstanbul Panorama Evleri'nde 340 bin TL'ye 1+1! Yeni Proje!

Pearl İnşaat imzasıyla hayata geçirilen İstanbul Panorama Evleri 3 blok şeklinde yükseliyor. Proje 498 adet daire ve 19 adet ticari birimden meydana geliyor. İstanbul Panorama Evleri fiyatları 340 bin TL'den başlıyor.

Hittown Ankara'da fiyatlar 159 bin TL'den başlıyor! Yeni Proje!

17 katlı 4 blok şeklinde yükselen Hittown Ankara projesi "Ankara'ya birde buradan bakın" sloganıyla basına tanıtılıyor. Proje 586 adet daire ve 62 adet ticari üniteden meydana geliyor.

Bornova DAP İzmir proje fiyatları!

Bornova DAP İzmir proje fiyatları 199 bin TL'den başlıyor. Dap İzmir projesinde yüzde 5 peşinatla konut sahibi olmak mümkün...

İzmir Mahall Bomonti fiyat listesi 2017!

Konut, ofis ve ticari ünitelerden oluşan Mahall Bomonti projesi Türkerler İnşaat imzası taşıyor. Proje 470 daire, 572 ofis ve 30 ticari üniteden meydana geliyor. İşte İzmir Mahall Bomonti fiyat listesi 2017...

Pana Proje ve Gayrimenkul'ün ticari faaliyeti bulunmuyor!

Pana Proje ve Gayrimenkul Yatırımları Geliştirme A.Ş. bir holding şirketi olarak faaliyet gösteriyor ve diğer şirketlere iştirak dışında kendi adına yürüttüğü bir ticari faaliyeti bulunmuyor.

Mahall Bomonti İzmir 2017 proje fiyatları!

Mahall Bomonti İzmir 2017 proje fiyatları 416 bin TL'den başlıyor. Mahall Bomonti İzmir projesinde uygulanan yıl sonu kampanyasına göre konutlar için 72 ay sıfır faizle, ofisler için ise 84 ay sıfır faizle ödeme yapılabiliyor...

izmir ticari proje Haberi

izmir ticari proje

İzmir'de gayrimenkul sektörünün mevcut durumunu değerlendiren Eskidji İzmir Bölge Ortağı Ali Erten, ticari gayrimenkul yatırımlarında en çok Bayraklı ve Alsancak bölgelerinin tercih edildiğini dile getirdi. İzmir'de gayrimenkul pazarının giderek canlandığını ifade eden Erten, "Konut alımlarında en çok Karşıyaka ve Narlıdere tercih ediliyor. Arsa yatırımı için en cazip bölgeler ise Çiğli - Menemen aksı, Çiğli Sasalı ve Kaklıç bölgeleri, Güzelbahçe - Seferihisar aksı, Foça ve çevresi ile Alaçatı. Arsa yatırımları için İzmir- İstanbul otoyolu ile Bornova-Mavişehir çevre yolu güzergahı da potansiyel içeriyor" diye konuştu. Erten, ertelenen taleplerin satışa dönmeye başladığını, iyileşmenin 2. el konut satışlarına henüz yansımadığını vurguladı. 


Ahmet Usman/Dünya...