01 / 05 / 2024

Evora İzmir'in ticari alanlarında yüzde 15 indirim! 

Evora İzmir'in ticari alanlarında yüzde 15 indirim! 

Emlak Konut GYO güvencesi, Teknik Yapı ve Halk GYO ortaklığı ile inşa edilen Evora İzmir projesinin ticari alanlarında yüzde 15 indirim imkanı sunuluyor. Proje için başlatılan kampanya kapsamında indirimin dışında bir de yüzde 25 peşinatla 36 ay vade imkanı sağlanıyor. 



Emlak Konut GYO güvencesi, Teknik Yapı ve Halk GYO ortaklığı ile inşa edilen Evora  İzmir  projesinde 82 adet ticari alan bulunuyor. Söz konusu projede başlatılan 'Taksitle öde, alırken kazan' kampanyası kapsamında farklı ödeme seçenekleri sunuluyor. 

Satış sürecinin devam ettiği Evora İzmir projesindeki 82 adet ticari ünite, mağaza kullanımına da uygun olarak tasarlandı. 

Evora İzmir projesindeki cepheleri hem projeye hem de caddeye bakan ticari ünitelerin alanları brüt 42,06 ile 1.145,65 metrekare arasında farklılık gösteriyor. Ayrıca söz konusu projede, büyüklükleri 7,9 metrekare ile 172,9 metrekare arasında farklılık gösteren ön kullanım alanlarına da yer veriliyor.

Evora İzmir'de 'Taksitle öde, alırken kazan' kampanyasının başladığı ticari alanlar için ayrıca büyüklükleri 33,28 ile 431 metrekare arasında değişen özel depolar da mevcut.

Evora İzmir in ticari alanlarında yüzde 15 indirim! 

Evora İzmir projesinde başlatılan yeni kampanya kapsamında yüzde 25 peşinat ödendiğinde 36 ay vade fırsatı sunulurken, peşin ödemelerde ise yüzde 15 indirim yapılıyor. 

İzmir'in kalbi Alsancak'ta hayata geçirilen Emlak Konut GYO Evora İzmir projesinde, 1.057 adet konut bulunuyor. Proje kapsamında 1 oda 1 salondan 6 oda 1 salona kadar konut alternatifi sunuluyor.

7 blok olarak yükselen Emlak Konut GYO Evora İzmir projesinde ayrıca 18 bin metrekareden büyük peyzaj alanına da yer veriliyor. Evora İzmir projesinin sosyal alanları arasında; Hamam, kapalı yüzme havuzu, sauna, buhar odası, spor salonu, oyun alanlarına yer veriliyor. 

Peki Evora İzmir projesi nerede inşa ediliyor? 

Lokasyonuyla dikkat çeken Evora İzmir projesi 940 metrekarelik açık alan ve 1.150 metrekarelik kapalı sosyal alana sahip. Proje; Atatürk Stadyumu, İzmir Limanı, Cumhuriyet Meydanı, Kemeraltı Çarşısı, Kültürpark İzmir gibi merkezi lokasyonlara yakın konumda yükseliyor. 

Web: https://www.evoraizmir.com/ 

Tel: 444 1 008

 

Yiğit Group Acıbadem Konakları'nda 48 ay sabit ödeme fırsatı! Teslimler ay sonunda!

Tablo Adalar'da yüzde 15 peşinatla! Hemen teslim fırsatı!

Florya'ya komşu Sinpaş Boulevard Sefaköy'de özel ödeme seçenekleri!


Geri Dön