09 / 05 / 2024

izmir Tire-Belevi yolu son durum

izmir Tire-Belevi yolu son durum

İzmir Tire-Belevi yolunun temel atma töreni yapıldı. Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan, Tire- Belevi arasındaki yolun da Tire'ye yakışır şekilde bölünmüş yol olacağını söyledi.

Milli Emlak’tan 41 bin TL’ye satış! İzmir Tire, Niğde Bor'da satılık arsalar!

Son dönemlerde artan ev ve arsa fiyatları kişileri Milli Emlak’ın uygun fiyatlı satışlara yöneltiyor. Milli Emlak, her gün yeni bir ilan yayınlayarak satışları duyuruyor. 

İzmir'de yapılması planlanan ikinci çevre yolu çalışmaları TBMM'de!

İzmir'de yapılması planlanan ikinci çevre yolu çalışmaları meclis gündemine taşındı. CHP'li Serter, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Yapımı devam eden Tire-Belevi yolu meclis gündeminde!

İzmir'de yapımı devam eden Tire-Belevi yolu meclis gündemine taşındı. CHP'li Sertel, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

İstanbul-İzmir Otoyolu'nun Akhisar Çevre Yolu hizmete açıldı!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, Manisa-Akhisar Çevre Yolu Açılış Töreni'nde konuştu. Karaismailoğlu, ''Akhisar Çevre Yolu'nun hizmete girmesiyle kent geçişi 30 dakikadan 5 dakikaya inecek" dedi.

İzmir Tire'de metruk binaların yıkımına başlandı!

İzmir Tire'de, yıkılmak üzere olan metruk binaların yıkımına başlandı. Yıkım öncesinde çevrede yoğun güvenlik önlemleri alındı. 

İzmir'de yapılması planlanan ikinci çevre yolu mecliste!

İzmir'de yapılması planlanan ikinci çevre yolu meclis gündemine taşındı. CHP'li Serter, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

TOKİ İzmir Tire 2020 başvuruları başladı!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın İzmir Tire 2020 projesinde yer alan konutlar bugün itibariyle satışa çıkarıldı.

İzmir Tire'de 5.2 milyon TL'ye kat karşılığı inşaat ihalesi!

Tire Belediye Başkanlığı kat karşılığı inşaat yapım işi ihale ediyor. İhalenin muhammen bedeli 5 milyon 193 bin 625 TL olarak belirlendi.

İzmir Tire'de 6.8 milyon TL'ye icradan satılık arazi!

Tire İcra Dairesi Müdürlüğü İzmir Tire'de tarım ve hayvancılığa uygun 28 bin 459,83 metrekare araziyi 6.8 milyon TL'ye icradan satışa çıkardı...

İzmir İZBAN Belevi istasyonu hizmete giriyor!

İzmir'de kent içi raylı sistemin en önemli halkalarından biri olan İZBAN'ın 41'inci istasyonu Belevi istasyonu hizmete giriyor.

Tire-Belevi Yolu'nda inşaat çalışmaları hızlandı!

İzmir'de yürütmeyi durdurma kararı ve yürütücü firmanın değişmesinden sonra faaliyetin durma noktasına geldiği Tire-Belevi Yolu'nda inşaat çalışmaları hızlandı. 

TOKİ İzmir Tire'de 168 konutu satışa çıkardı!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı İzmit Tire'de toplam 168 adet konutu satışa çıkardı. Başvuruların 13 Ağustos'ta başladığı projede başvurular 28 Aralık'a kadar devam edecek...

TOKİ İzmir Tire Alt Gelir başvuruları başladı!

TOKİ İzmir Tire Alt Gelir projesinde yer alan 90 adet konut için başvurular bugün itibariyle başlıyor.

izmir Tire-Belevi yolu son durum Haberi

izmir Tire-Belevi yolu son durum

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan, "Allah'ın izniyle 16 Nisan'dan sonra çok daha iyisini yapacağız ama bazılarının söylediği gibi değil. Kuralları, düzeni içinde, elbetteki yasaların bizlere çizdiği sınırlar içinde. Yani 'kral olmaz kural olur' deyip kurallar içinde en iyi hizmeti sunacağız." dedi.


Bakan Arslan, Tire-Belevi yolunun temel atma töreninde yaptığı konuşmada, Tire ilçesinde bulunmaktan duyduğu memnuniyeti dile getirdi.


Alandakilerin "yolların kralı Ahmet Arslan" tezahüratları üzerine, Arslan, "Gençler yolların kralını kime yakıştırdığınızı biliyorum. Sayın Başbakanımıza yakıştırdınız ama onun da bir sözünü ben de unutmuyorum, siz de unutmayın. Yolları bölünmüş yapıyoruz ve ama 'yollar kaymak gibi oldu' deyip kuralları unutmayın. Yol kaliteli, güzel olacak, konforlu seyahat edeceğiz ama kurallar çerçevesinde." karşılığını verdi.


Halka hizmeti, hakka hizmet bildiklerini belirten Arslan, "Sizden bugüne kadar olduğu...