30 / 04 / 2024

izmir tire ihale ilanları

izmir tire ihale ilanları

Tire Belediye Başkanlığı İzmir Tire Yenimahalle 'de kat karşılığı inşaat yapım işi ihale edecek. İhale 23 Ekim 2013 tarihinde saat 15:00 'de gerçekleştirilecek...

İzmir'de bir konut sitesi ayaklandı! Yönetime 16 milyon TL'lik 'usulsüz ihale' suçlaması!

İzmir Karşıyaka'da  604 daireli konut sitesinde yaşayanlar 16 milyon liralık 'usulsüz ihale' için site yönetime tepki göstererek yürüyüş gerçekleştirdi.

Milli Emlak’tan 41 bin TL’ye satış! İzmir Tire, Niğde Bor'da satılık arsalar!

Son dönemlerde artan ev ve arsa fiyatları kişileri Milli Emlak’ın uygun fiyatlı satışlara yöneltiyor. Milli Emlak, her gün yeni bir ilan yayınlayarak satışları duyuruyor. 

Belediyeden satılık arsa! İzmir'de imarlı arsa fırsatını kaçırmayın! 

İzmir İli Tire Belediye Başkanlığı, İzmir Tire Turan Mahallesi'nde yer alan arsa için satış ihalesi düzenliyor. Söz konusu ihale 17 Ağustos 2022 tarihinde gerçekleştirilecek.

İzmir Uzundere Kentsel Dönüşüm Projesi için yeni ihale!

İzmir Büyükşehir Belediyesi, Uzundere Kentsel Dönüşüm Alanı yeni ihale gerçekleştiriyor. İhalede 1.422 bağımsız birim yenilenecek.

İzmir deprem konutları için ihale yapıldı!

30 Ekim'de İzmir'de meydana gelen depremde evlerini kaybeden vatandaşlar için inşa edilecek konutlar için çalışmalar başladı. 1.444 konut projesi ile ilgili ilk ihale yapıldı.

İzmir Tire'de metruk binaların yıkımına başlandı!

İzmir Tire'de, yıkılmak üzere olan metruk binaların yıkımına başlandı. Yıkım öncesinde çevrede yoğun güvenlik önlemleri alındı. 

TOKİ İzmir Tire 2020 başvuruları başladı!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın İzmir Tire 2020 projesinde yer alan konutlar bugün itibariyle satışa çıkarıldı.

İzmir Tire'de 5.2 milyon TL'ye kat karşılığı inşaat ihalesi!

Tire Belediye Başkanlığı kat karşılığı inşaat yapım işi ihale ediyor. İhalenin muhammen bedeli 5 milyon 193 bin 625 TL olarak belirlendi.

İzmir Tire'de 6.8 milyon TL'ye icradan satılık arazi!

Tire İcra Dairesi Müdürlüğü İzmir Tire'de tarım ve hayvancılığa uygun 28 bin 459,83 metrekare araziyi 6.8 milyon TL'ye icradan satışa çıkardı...

TOKİ İzmir Tire'de 168 konutu satışa çıkardı!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı İzmit Tire'de toplam 168 adet konutu satışa çıkardı. Başvuruların 13 Ağustos'ta başladığı projede başvurular 28 Aralık'a kadar devam edecek...

TOKİ İzmir Tire Alt Gelir başvuruları başladı!

TOKİ İzmir Tire Alt Gelir projesinde yer alan 90 adet konut için başvurular bugün itibariyle başlıyor.

TOKİ İzmir Tire Orta Gelir başvuruları bugün başlıyor!

Toplam 78 adet konutun yer aldığı TOKİ İzmir Tire Orta Gelir başvuruları bugün itibariyle başlıyor.

TOKİ İzmir Ödemiş projesinde ihale aşamasına gelindi!

TOKİ'nin İzmir Ödemiş'te planladığı konut projesinde ÇED süreci tamamlandı. TOKİ İzmir Ödemiş projesinde ihale aşamasına gelindi..

izmir tire ihale ilanları Haberi

izmir tire ihale ilanları


İzmir Tire Yenimahalle 'de kat karşılığı inşaat yapım işi ihale edilecek. Arsa muhammen bedeli 12 milyon 871 bin lira olarak belirlenen ihale  23 Ekim 2013 tarihinde saat 15:00 'de gerçekleştirilecek.



İlanı detaylı görüntülemek için