12 / 05 / 2024

İzmir toplu konut projesi

İzmir toplu konut projesi

İzmir Cumhur İttifakı Selçuk Belediye Başkan Adayı Osman Başterzi, 2021 yılına kadar 3 bin TOKİ konutunun inşa edileceğini söyledi.

Egeşehir Toplu Konut Projesi'yle İzmir'e 546 yeni konut geliyor! 650 bin TL'ye 3+1 konut fırsatı!

İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin belediye personeli ve dar gelirli aileler için Çiğli’de inşa edeceği 546 dairelik toplu konut projesi 2025 yılında tamamlanacak.

Bu ilde yaşayan belediye personeli ve dar gelirlilere toplu konut geliyor! Sakın kaçırmayın!

Çalışmalarına devam eden İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin belediye personeli ve dar gelirli aileler için uygulamaya aldığı 546 dairelik toplu konut projesinin temeli atıldı.

İzmir Torbalı'da toplu konut inşası ne durumda?

TTO Başkanı Olgun, İzmir Torbalı'da devam eden toplu konut inşaatının hammaddeye gelen yüzde 35’lik zam nedeniyle durma aşamasına geldiğini dile getirdi. 

İzmir Büyükşehir'den belediye çalışanlarına toplu konut müjdesi!

İzmir Büyükşehir Belediyesi Ocak ayı olağan ikinci meclis birleşiminde, İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin belediye ve şirket çalışanları için toplu konut çalışmasına başlayacağı açıklandı.

Çeşme'de toplu konut talebi arttı!

İzmir'i derin yaralayan deprem sonrasında Çeşme'de toplu konut talebinde ciddi artış oldu.  Ar-Su Yapı Kooperatifi Yönetim Kurulu Başkanı Hakan Aktaş, yeni bir alan üzerinde çalıştıklarını söyledi.

Bayraklı'da toplu konut yapılıp yapılmayacağı meclis gündeminde!

İzmir Bayraklı'da yapımı devam eden şehir hastanesinin yakınında sağlık çalışanları için toplu konut yapılıp yapılmayacağı meclis gündemine taşındı. CHP'li Serter, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Özcan Durmaz'dan Aliağa'ya toplu konut müjdesi!

Millet İttifakı İzmir Aliağa Belediye Başkan Adayı Özcan Durmaz, seçim çalışmaları kapsamında hayata geçirmeyi planladığı projeleri anlattı. Durmaz, Aliağa için toplu konut müjdesi verdi.

Bursa Gemlik'teki toplu konut projesine ödül!

Gemlik Belediye Başkanı Refik Yılmaz, Cihatlı Mahallesi Toplu Konut Projesi ile yılın mahallî yöneticisi ödülüne sahip oldu.

Kırşehirli gazetecilere toplu konut fırsatı!

Kırşehir'de, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü'nde düzenlenen program kapsamında basın mensuplarına toplu konut fırsatı sağlayacak protokole imzalar atıldı.

Tarsus'ta toplu konut kurası çekildi!

Mersin’in Tarsus ilçe Belediyesi tarafından toplu konut projeside kura çekildi. İlk kurayı çeken Başkan Can, kurada çıkanları tebrik etti...

Tarsus Toplu Konut kura sonuçları ne zaman açıklanacak?

Tarsus Toplu Konut kura sonuçları ne zaman açıklanacak sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor. Projede 472 konut mevcut.

Tarsus Toplu Konut Projesi kura sonuçları 08.12.2018!

Tarsus Toplu Konut Projesi kura sonuçları 08.12.2018 haberimizde yer alıyor. Projede toplam 472 adet konut bulunuyor.

Gemlik'in toplu konut projesinin ilk etabı tamamlandı!

Bursa Gemlik Belediyesi tarafından devletten yalnızca arsa tahsisi alarak kendi öz kaynaklarıyla başlattığı Toplu Konut Projesinin ilk etabı tamamladı. Belediye Başkanı Refik Yılmaz, projede gelinen son durumu anlattı.

İzmir toplu konut projesi Haberi

İzmir toplu konut projesi

İzmir'de  Cumhur İttifakı Selçuk Belediye Başkan Adayı Osman Başterzi, 3 yılda ilçede 3 bin TOKİ konutunun inşa edileceğini söyledi.

Hürriyet'te yer alan habere göre, İzmir’de Cumhur İttifakı Selçuk Belediye Başkan Adayı Osman Başterzi, 2021 yılına kadar ilçeye 3000 toplu konutun yapılacağını söyledi. İlk etabın 1000 konutla başlayacağını söyleyen Başterzi, konutların Selçuk’un Kurudağ bölgesine yapılacağını söyledi.

Başterzi, "Bundan iki yıl önce, belediye başkanımız, AK Partili belediye meclis üyelerimiz, ilçe başkanlarımız ve bölge milletvekillerimizin gayretiyle, Selçuk’a toplu konut yapılması için yola çıktık. Geçtiğimiz bu süreçte her zaman olduğu gibi, yine türlü engellerle karşılaştık. Selçuk’ta taş üstüne taş koymak isteyen bizler, Allah’ın izni, sizlerin de desteğiyle, çıktığımız bu yolda mutlu sona ulaştık. Belediye başkan aday adaylığı sürecimizden beri Selçuk’ta bize gelen en önemli talep...