06 / 05 / 2024

İzmir Torbalı Tıp Merkezi açılış tarihi

İzmir Torbalı Tıp Merkezi açılış tarihi

İzmir'in tarım, sanayi ve inşaat sektöründe atağa geçen ilçesi olan Torbalı'da sağlık sektöründe de büyük gelişmeler yaşanıyor. İzmir'in en büyük tıp merkezi olan Torbalı Tıp Merkezi resmi olarak hizmete açıldı.

Profilo PSU7HIJ toz torbalı süpürge ek garanti ve bakım fırsatlarıyla satışa çıktı!

Profilo elektrikli süpürge almak isteyenler için uygun fiyatlı PSU7HIJ toz torbalı süpürgeyi satışa sundu. Aynı zamanda, ek garanti ve bakım fırsatı imkânı da sunan Profilo, birçok kredi kartına taksit seçeneğinin de bulunduğunu paylaştı.

ŞOK’ta katlanır yatak 700 TL’ye, toz torbalı süpürge 880 TL’ye, kahve makinesi 390 TL’ye düştü!

Tüketicilerin en çok tercih ettiği zincir marketler arasında yer alan ŞOK Market, bugüne özel birçok ürününe indirim yaptı. Bu kapsamda, ŞOK'ta katlanır yatak 700 TL’ye, toz torbalı süpürge 880 TL’ye, kahve makinesi 390 TL’ye düştü. İşte 31 Mayıs Çarşamba ŞOK tarihli fiyat listesi...

Bosch BGB6SIL1 ProSilence Toz Torbalı Süpürge kaç lira, özellikleri ne? 27 Mart 2023 fiyat listesi...

Entegre fırçası ile avizelerden tavana her yere ulaşır. Yüksek emiş gücü ile tüm tozları toplar. Yıkanabilir HEPA filtresi hijyenik temizlik sağlar. Peki, Bosch BGB6SIL1 ProSilence Toz Torbalı Süpürge, en uygun nerede? İşte detaylar... 

Sağlık Bilimleri Üniversitesine bağlı 3 yeni tıp fakültesi kurulacak!

Sağlık Bilimleri Üniversitesi bünyesinde İzmir, Trabzon ve Bursa illerinde yeni tıp fakülteleri kurulacak.

İzmir'e hem köprü hem tüp geçit yapılacak!

Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan, İzmir'e hem köprü hem de batırma tüp geçit yapacaklarının müjdesini verdi.

İzmir'de köprü, batırma tüp, yapay ada yapılacak!

Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Arslan, İzmir'de köprü, batırma tüp, yapay ada yapacaklarını ve bunları birbiriyle birleştirerek trafiği ring haline getireceklerini söyledi. .

İzmir Körfezi'nde yapılacak tüp geçit projesi TBMM gündeminde!

İzmir Körfezi'nde yapılacağı ifade edilen tüp geçit projesi TBMM gündeminde konu oldu. CHP İzmir Milletvekili Ali Yiğit, konuya ilişkin soru önergesi hazırladı..

İzmir'e tüp geçiş ve hızlı tren müjdesi!

Başbakan Binali Yıldırım, İzmirlilere toplu taşıma müjdesi verdi. Başbakan Yıldırım, "İzmir’in 'Marmaray’ını, tüp geçişini bu sene içinde ihaleye çıkıyoruz. İzmir’e bir gerdanlık takacağız" dedi. Yıldırım ayrıca, Ankara-İzmir arasına hızlı tren yapacaklarını ve ulaşımın 3,5 saate düşeceğini söyledi.

İzmir Tüp Geçit Projesi'ne onay çıkmadı!

Hükümetin, İzmir Tüp Geçit Projesi'ne belediyelerden de onay çıkmadı. Meslek odalarının hazırladığı ve olumsuz görüşlerin yer aldığı raporun ardından; Karşıyaka, Balçova, Çiğli ve Narlıdere belediyeleri de Bakanlığa olumsuz görüş sundu.

İzmir Körfez Tüp Geçit Projesi İDK toplantısında değerlendirilecek!

Başbakan Binali Yıldırım'ın 2011 genel seçim sürecinde açıkladığı "35 İzmir 35 Proje" içerisinde yer alan İzmir Körfez Tüp Geçit Projesi'nin detayları, ÇED süreci kapsamında 17 Ocak 2017 tarihinde İnceleme Değerlendirme Komisyonu (İDK) toplantısında değerlendirilecek.

İzmirliler Körfez Tüp Geçit Projesi'ne hazır!

Ulaştırma Bakanı Binali Yıldırım’ın, ‘Körfez Tüp Geçit Projesi’ni İzmirlilerin tartışıp fikirlerini söylemesi yolundaki çağrısı yanıt buldu. İzmir Müteahhitler Federasyonu Başkanı Necip Nasır, “Kamuoyu İzmir’e çağ atlatacak bu projeye hazır” dedi

Binali Yıldırım: Körfez Tüp Geçit Projesi'ni İzmir istesin biz yapalım!

İzmir’in iki yakasını bir araya getirecek 4.2 kilometrelik Körfez Tüp Geçit Projesi için İzmirlilerin sesini biraz daha gür çıkarmaları gerektiğini söyledi. Yıldırım, “İzmir istesin yapalım. Bakın İstanbul istedi, yaptık” dedi

İzmir Torbalı Tıp Merkezi hizmete açıldı!

İzmir'in tarım, sanayi ve inşaat sektöründe atağa geçen ilçesi olan Torbalı'da sağlık sektöründe de büyük gelişmeler yaşanıyor. İzmir'in en büyük tıp merkezi olan Torbalı Tıp Merkezi resmi olarak hizmete açıldı.

İzmir Torbalı Tıp Merkezi açılış tarihi Haberi

İzmir Torbalı Tıp Merkezi açılış tarihi

İzmir'in en büyük sağlık merkezi olan Tıp Merkezi Torbalı Belediye Başkanı Adnan Yaşar Görmez ve AK Parti Grup Başkanvekili Bilal Doğan'ın katılımıyla açıldı. Torbalı Belediye Başkanı Adnan Yaşar Görmez merkezin yeni modern bi naşının çok iyi olduğunu belirtti, kurucu ortak Bora Ersan'ı tebrik etti. Görmez, "Torbalı Tıp Merkezinin ilçemize hayırlar getirmesini temenni ediyorum. Torbalı hızla büyüyen gelişen ve yılda on hin kişinin nüfusa dâhil olduğu çok önemli bir bölge. Torbalı, ihtiyaçların büyümesi ve nüfusun artmasıyla sağlık alanında ciddi açıkları olan bir ilçeydi. Tıp Merkezi'nin, böylesine son derece modern bir binada Torbalı halkına hizmet vermesi mutluluk verici" diye konuştu. 


BİLAL DOĞAN: BELEDİYE BAŞKANI ÇOK ŞEYİ DEĞİŞTİRDİ 

Torbalı Tıp Merkezinin açılışına katılan AK Parti Grup Başkaııvekili Bilal Doğan, Torbalı Belediye Başkanı Adnan Yaşar...