02 / 05 / 2024

Bosch BGB6SIL1 ProSilence Toz Torbalı Süpürge kaç lira, özellikleri ne? 27 Mart 2023 fiyat listesi...

Bosch BGB6SIL1 ProSilence Toz Torbalı Süpürge kaç lira, özellikleri ne? 27 Mart 2023 fiyat listesi...

Entegre fırçası ile avizelerden tavana her yere ulaşır. Yüksek emiş gücü ile tüm tozları toplar. Yıkanabilir HEPA filtresi hijyenik temizlik sağlar. Peki, Bosch BGB6SIL1 ProSilence Toz Torbalı Süpürge, en uygun nerede? İşte detaylar... 



Almanya’da üretilen 10 yıl garantili motoru ile uzun süre yüksek performans vadeden Bosch BGB6SIL1 ProSilence çok fonksiyonlu fırçası ile evde ulaşılmadık yer bırakmaz.

 Bosch BGB6SIL1 ProSilence Toz Torbalı Süpürge kaç lira, özellikleri ne? 27 Mart 2023 fiyat listesi...

Geniş kullanım imkanı veren uzun kablosu 12 metre yarıçapında temizlik yapılmasını sağlar. Tutma kolunda yer alan uzaktan kumandası ile tüm ayarları kolayca değiştirilir. Temizlenen yüzeye uygun güç seviyesine bir dokunuşla geçiş yapılır. PowerProtect toz torbası dolsa bile temizlik performansı düşmez. Bu sayede toz torbası daha seyrek değiştirilir.

700 W’lık motora sahip Bosch BGB6SIL1 ProSilence tozları ve kirleri bez filtresiyle haznesine toplar. Yıkanabilir HEPA filtre sağlıklı temizlik sağlar. Yumuşak uçlu sert yüzey başlığı hassas alanların temizliğine uygundur.

BOSCH BGB6SIL1 PROSİLENCE'NİN ÖNE ÇIKAN ÖZELLİKLERİ

Kumandası Tutma Kolunda
Bosch ProSilence'yi tutma kolundaki kumandası ile rahatça kontrol edebilirsiniz. Süpürgenin güç ayarını eğilmeden değiştirip yüzeye uygun moda geçiş yapabilirsiniz. Tutma kolunda yer alan uzaktan kumandası sayesinde bir dokunuşla dilediğiniz güç seviyesine geçebilirsiniz.

Entegre Fırça İle Kolay Temizlik
Çok fonksiyonlu entegre fırça ile avizeler ve tavan gibi ulaşılması zor yerler rahatça temizlenir. Fırça kılları yüzeye zarar vermez. Başlık hem süpürge sapına hem de borusuna takılarak iki türlü de kullanılabilir. 

Ödüllü Modern Tasarım
Bosch ProSilence'nin ödüllü tasarımı mat renk ile üzerinde oluşacak parmak izini azaltır. Renkli kaplama modern bir görünüş katarken, açma kapama tuşundaki LED aydınlatma şık tasarımı tamamlıyor.

Peki, Bosch BGB6SIL1 ProSilence Toz Torbalı Süpürge ne kadar? Bosch BGB6SIL1 ProSilence Toz Torbalı Süpürge kaç TL?

 


Geri Dön