05 / 05 / 2024

izmir Torbalıya sgk hizmet binası

izmir Torbalıya sgk hizmet binası

Torbalı'da 962 metrekarelik alanda Sosyal Güvenlik Kurumuna (SGK) ait 4 katlı modem bir hizmet binası yapılacak. İlçede modern bir SGK binası için ihaleye çıkılacak.

İzmir Torbalı'ya Traktör fabrikası kuruluyor!

Yanmar Turkey Makine A.Ş.-Subaşı ŞB. tarafından İzmir İli, Torbalı İlçesi'ne toplamda 14 bin 502 metre kare alana traktör fabrikası geliyor. Proje, 82 milyon 252 bin TL'ye mal olacak! İşte ayrıntılar...

İzmir Karaburun'da SGK arazisine yeni belediye binası mı yapılacak?

İzmir'in Karaburun Belediyesi, ilçe merkezinde yer alan ve imar planlarında “Kamu alanı” olarak görünen SGK'ya ait 4 dönümlük eski cezaevi arazisine yeni belediye binası yapmak amacıyla harekete geçti. 

TOKİ'den İzmir Torbalı'ya 3 yeni okul!

İzmir İli Torbalı İlçesi(Ayrancılar 24 Derslikli Atatürk İlk ve Ortaokulu),Subaşı Mah(16 Derslikli Subaşı Mustafa Topalan Anadolu Lisesi),Selçuk İlçesi; Atatürk Mah(24 Derslikli Gazi Mustafa Kemal Ortaokulu)ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İnşaatı İşi ihalesi yarın saat 11:00'de yapılacak.

Torbalı'ya yatırım yağmuru!

İzmir Torbalı Belediye Başkanı Adnan Yaşar Görmez, ilçede görev yapan gazetecilerle buluştu. Görmez, vaatlerinden ve hayata geçireceği yatırımlardan bahsetti.

Torbalı'ya 2. TOKİ projesi talebi!

Torbalı Belediye Başkanı Adnan Yaşar Görmez, 2. TOKİ projesi için harekete geçtiklerini açıkladı ve “Çok hızlı büyüyoruz, ciddi bir potansiyele sahibiz” diye konuştu. 

İnşaat yatırımcılarının gözü Torbalı'ya çevrildi!

İzmir'de son dönemde inşaat sektöründe hareketlilik yaşanıyor. Bu hareketlenme ile inşaat yatırımcılarının gözü Torbalı'ya çevrildi. 

İzmir Torbalı'ya 100 milyon TL'lik hastane yatırımı!

Sağlık Bakanlığı'nın büyük desteğiyle hayata geçirilen Torbalı Devlet Hastanesi'nde geri sayım başladı. 100 milyon liraya mal olan hastaneye bu ay içinde taşınılacak.

TOKİ'den İzmir Torbalı'ya yeni proje!

Bu yıl İzmir'de bin 200 konut inşa edecek TOKİ'den İzmir Torbalı'ya yeni proje geliyor. TOKİ Torbalı'da 315 adet daire ve 8 adet dükkan yaptıracak.

Küçükdağ Emlak'tan İzmir Torbalı'ya yeni projeler!

İzmir'de faaliyet gösteren Küçükdağ Emlak, bölgeye yeni projeler kazandırmaya devam ediyor. Torbalı'yı modernleştirmeyi hedefleyen Küçükdağ Emlak, 3. şantiyesi ile yeni projesine başladı.

Triyanda Masal İzmir fiyatları!

Egesel İnşaat imzası taşıyan Triyanda Masal Evleri, İzmir Torbalı'ya bağlı Ayrancılar bölgesinde yükseliyor. Triyanda Masal İzmir fiyatları 300 bin TL'den başlangıç gösteriyor...

Özçelik İnşaat'tan İzmir Torbalı'ya sağlam binalar!

İzmir Torbalı'da faaliyet gösteren Özçelik İnşaat yeni projeler geliştiriyor. Özçelik İnşaat Genel Koordinatörü Oktay Özfalcı, firmanın projelerini ve hedeflerini anlattı.

Savaş Gülser İzmir Torbalı'da 2. ofisini açtı!

Emlak sektöründe faaliyet gösteren Savaş Gülser, ikinci emlak ofisini İzmir Torbalı'da açtı. Gülser, 7 yıldır bu sektörde olduklarını belirtti.

Torbalı Triyanda Masal ev fiyatları 2017!

İzmir Torbalı'ya bağlı Ayrancılar bölgesinde inşa edilen Triyanda Masal evleri 300 bin TL'den başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor. İşte Torbalı Triyanda Masal ev fiyatları 2017...

izmir Torbalıya sgk hizmet binası Haberi

izmir Torbalıya sgk hizmet binası

Torbalı'da 962 metrekarelik alanda Sosyal Güvenlik Kurumuna (SGK) ait 4 katlı modem bir hizmet binası yapılacak. İlçede modern bir SGK binası için ihaleye çıkılacak.Torbalı Belediyesi'nde yeni SGK hizmet binasına yapı ruhsatı verilmesi için tören düzenlendi. İlçenin sağlık, eğitim ve sosyal amaçlı yatinmlarda yeni bir sürecin içine girdiğini belirten Torbalı Belediye Başkanı Adnan Yaşar Görmez, bu yıl 9 okul inşaatına başlanacağını söyledi. Başkan Görmez, "Torbalı'nın hastanesi yoksa SGK binası zor koşullarda dar alanda çalışıyorsa, çocuklarımızın sınıfları kalabalık, okullar ihtiyaca cevap veremiyorsa biz buna seyirci kalamayız. Kamunun olanaklarını seferber edeceğiz. Torbalı'da 46 bin sigortalı çalışanımız var. Buna karşılık onlara hizmet verecek bina yoktu. Bütün sorunlarını çözdük, bürokratik süreç tamamlandı. 962 metrekarelik alanda 4 katlı modem hizmet binası yapılacak. İnşaat ruhsatını da...