06 / 05 / 2024

İzmir turizmi masaya yatırıldı

İzmir turizmi masaya yatırıldı

ETİK Başkanı ve TÜROFED Başkan Yardımcısı Mehmet İşler, İzmir turizminin öksüz bırakıldığını belirterek İzmir’de tamamlanmayan projeleri sordu, İzmir’in tanıtımı için ciddi bir stratejik tanıtım yapılması gerektiğini söyledi.

Mimarlar Odası İzmir Şubesi'nden Ekolojik Tarım Turizmi tepkisi: Tarım arazileri yapılaşmaya açılıyor!

TMMOB Mimarlar Odası İzmir Şubesi 46. Dönem Yönetim Kurulu, ekoköy turizmi ile ilgili değerlendirmelerde bulundu ve tarım arazilerinin yapılaşmaya açıldığına dikkat çekti. İşte detaylar...

İzmir, Türkiye'de spor turizmi merkezi olacak!

Süper Lig ekipleri arasında olan Göztepe'nin kulüp başkanı Mehmet Sepil, İzmir kulüplerinin İzmirlilere ihtiyacı olduğunu söyledi. Sepil, ''İzmir, Türkiye'de spor turizmi merkezi olacak'' diye konuştu.

Bolu'da doğa turizmi için eylem planı masaya yatırılacak!

Bolu'da doğa turizmini canlandıracak projeleri hayata geçirmek için 'Tabiat Turizmi Uygulama ve Eylem Planı' hazırlanıyor.

Çukurova turizmi masaya yatırıldı!

Çukurova Uluslararası Turizm Profeş.yonelleri (SKAl) Kulübü'nün toplantısı Erkan Ozsavaş'ın başkanlığında yapıldı. Turizm profesyonelleri, bölge turizmini masaya yatırarak neler yapılmasını tartıştılar.

Turizm Yatırımcıları Derneği bölgesel toplantısı Antalya'da gerçekleşti!

Aska Otel'de Antalya Valisi Muammer Türker'in ve Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel'in katılımıyla Turizm Yatırımcıları Derneği bölgesel toplantısı gerçekleştirildi. Toplantıda Antalya turizmi masaya yatırıldı.

Aziz Kocaoğlu: Türk-Yunan turizmi için işbirliği geliştirilmeli!

Türkiye-Yunanistan arasındaki turizmi geliştirmek için düzenlenen Turizm Etkinliği'nde konuşan İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, Türk Yunan işbirliğinin dünya barışına önemli katkılar sağlayacağını belirtti.

İzmir yabancılara konut satışında sınıfta kaldı!

Ege Turistik İşletmeler ve Birliği, gerçekleştirdiği toplantıda İzmir turizmini masaya yatırdı. İstanbul ve Antalya'nın 2014 yılını artı değerde kapattığını hatırlatan Mehmet İşler, İzmir turizminin 2014 yılında değer kaybettiğini söyledi.

İzmir turizmi masaya yatırıldı!

ETİK Başkanı ve TÜROFED Başkan Yardımcısı Mehmet İşler, İzmir turizminin öksüz bırakıldığını belirterek İzmir’de tamamlanmayan projeleri sordu, İzmir’in tanıtımı için ciddi bir stratejik tanıtım yapılması gerektiğini söyledi.

Sağlık sektörü turizmi konuştu!

Liv Hospital Ankara 'da düzenlenen "Sağlık Turizminde Stratejik Pazarlama Planlaması, Markalaşma ve Bilişim Uygulamaları" isimli panelde Sağlık Turizmi A 'dan Z 'ye masaya yatırıldı.

Alanya turizmi ve 2015 turizm sezonu masaya yatırıldı!

Alanya turizminin ve 2015 yılı turizm sezonunun masaya yatırıldığı çalıştayda 2014 turizm sezonunun iyi geçtiği, 2015 turizm sezonunda ise 'Alanya-Gazipaşa Havalimanı' avantajına sahip olunduğu vurgulandı.

Doğa Turizmi Paneli'nde turizm masaya yatırıldı!

DOGAKA desteği ile gerçekleşen Doğa Turizmi Paneli'nde konuşan DOGAKA Genel Sekreteri Onur Yıldız; Hatay, Osmaniye ve Kahramanmaraş'tan oluşan Bölgeyi turizm için cazibe merkezi haline getirmek amacıyla çalışmaların sürdürüldüğünü kaydetti.

Cahit Cıngı: Kış turizmi tehlikede!

Sabancı Üniversitesi İstanbul Politikalar Merkezi Minerva Han'da yapılan "Türkiye'de Gelişen Kış Turizmi ve Değişen İklim" paneline önemli isimler katıldı. Panelde, Erciyes A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Murat Cahid Cıngı konuştu...

Arap işadamlarını Bursa MÜSİAD Şubesi ağırladı!

Araplardan Bursa'ya 10 milyar dolarlık yatırım sinyali geldi Fuarda yeni yatırımlar da masaya yatırıldı. Bursa 'da özellikle sağlık turizmi ve inşaat sektöründe yatırım yapmak isteniyor.

İzmir turizmi masaya yatırıldı Haberi

İzmir turizmi masaya yatırıldı

Ege Turistik İşletmeler ve Konaklamalar Birliği (ETİK) Başkanı ve Türkiye Otelciler Federasyonu (TÜROFED) Başkan Yardımcısı Mehmet İşler, İzmir turizminin öksüz bırakıldığını belirterek İzmir’de tamamlanmayan projeleri sordu, İzmir’in tanıtımı için ciddi bir stratejik tanıtım yapılması gerektiğini söyledi.


İzmir turizminin sorunlarını dile getiren ve bu problemlerin çözümüyle ilgili önerilerde ve girişimlerde bulunan ETİK Başkanı ve TÜROFED Başkan Yardımcısı Mehmet İşler, tamamlanmayan projelerin akıbetini sorarken, İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin İzmir turizmini sadece Agora kamulaştırması olarak gördüğünü ve tanıtım için bütüncül ve paydaş stratejik bir atılım yapmadığını belirtti.



“SABUNCUBELİ TÜNELİ KİLİT NOKTA”

İzmir-Manisa Karayolu’nu birbirine bağlayacak olan Sabuncubeli Tüneli inşaatının kilit nokta olduğunu ifade eden Mehmet İşler, ”Sabuncubeli Tüneli inşaatının bitiş tarihi gecikmiştir. İzmir- Manisa bağlantısı için bu tünel kilit nokta oluşturmaktadır. Bu tünelin inşaatı ne zaman...