18 / 05 / 2024

İzmir Turkish Airlines Lounge yeni hali

İzmir Turkish Airlines Lounge yeni hali

Turkish Airlines Lounge İzmir yenilendi. “Turkish Airlines Lounge İzmir”, İstanbul‘daki iç hat özel yolcu salonu ile aynı konsepte sahip. İzmir'deki salonu İstanbul'u olduğu gibi TAV Primeclass firması işletiyor.

Turkish Spill Response Çevre Yönetimi Ve Danışmanlık Hizmetleri Anonim Şirketi kuruldu!

Turkish Spill Response Çevre Yönetimi Ve Danışmanlık Hizmetleri Anonim Şirketi bugün Beyoğlu'nda 50 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Kerem Kemerli ve Erol Mordonlu ortaklığında kuruldu.

THY'den çalışanlara yüzde 41 zam müjdesi!

Turkish Airlines (THY) Yönetim Kurulu ve İcra Komitesi Başkanı Ahmet Bolat son açıklamasında, şirket çalışanlarının maaşlarına yüzde 21 oranında zam yapılacağını duyurmuştu. Ancak daha sonra yapılan bir revize sonucunda, maaşlara yüzde 41 oranında bir artış yapıldığını belirtti.

Turkish Cargo'dan dev başarı! Avrupa'nın birincisi oldu

Turkish Cargo uluslararası bir başarıya daha imza atarak taşımacılıkta Avrupa'da birinci, dünyada dördüncü oldu. İşte detaylar…

Turkish All Taymaz Grup Pazarlama Sanayi İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu! 

Turkish All Taymaz Grup Pazarlama Sanayi İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 500 bin TL sermaye bedeli ile Mohammad Daneshdoost tarafından kuruldu.

Birol Dinçli Turkish Steakhouse'un ikinci şubesini PingAn Financial Centre'de açtı!

Birol Dinçli, Bus Grili Turkish Steakhouse’dan sonra ikinci şubesini PingAn Financial Centre'de açtı…

Turkish İskan Gayrimenkul Danışmanlık Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Turkish İskan Gayrimenkul Danışmanlık Hizmetleri Limited Şirketi Fatih'te 300 bin TL sermaye bedeli ile Abdelkarım Belhateche ve Ahmed Serkan Yardım tarafından kuruldu.

Turkish Emlak Danışmanlık İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!    

Turkish Emlak Danışmanlık İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Sarıyer'de 150 bin TL sermaye bedeli ile Seyed Mojtaba Hamed Sajjadi tarafından kuruldu.

Arap Turkish Ata Turizm Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Arap Turkish Ata Turizm Ticaret Limited Şirketi Fatih'te 300 bin TL sermaye bedeli ile Mohammed A.M. Hetari ve Yahya Ahmed S. Awdi ortaklığında kuruldu.

Turkish Tulip Turizm Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Turkish Tulip Turizm Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Eyüpsultan'da 2 milyon TL sermaye bedeli ile Muhammed Şaban Bayrakçı ve Refik  Bayrakçı ortaklığında kuruldu.

Izmir Halkapınar-Otogar Metrosu için ihaleye çıkılacak!

İkinci 100 Günlük Eylem Planı'ndan Ege Bölgesi'ni de yakından ilgilendiren projeler çıktı. Cumhurbaşkanı Erdoğan, İzmir Halkapınar - Otogar Metrosu'nun ihale ilanına çıkılması için çalışma başlatacaklarını söyledi.

Mahall Bomonti Izmir ödeme kampanyası!

Mahall Bomonti Izmir ödeme kampanyası haberimizde yer alıyor. 470 daire, 572 ofis ve 30 ticari üniteden oluşan proje İzmir'de hayata geçiriliyor.

Özmir Danışmanlık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Özmir Danışmanlık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Kadıköy'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Kemal Miroğlu tarafından kuruldu. 

Ariyana Turkish Gayrimenkul Ve Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ariyana Turkish Gayrimenkul Ve Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Sadegh Karamalı tarafından kuruldu. 

İzmir Turkish Airlines Lounge yeni hali Haberi

İzmir Turkish Airlines Lounge yeni hali


THY'nin İzmir Adnan Menderes Havalimanı iç hatlar güzergâhında yer alan özel yolcu salonu yenilenmiş hâli ile yolcuların hizmetine girdi.


Yaklaşık 2.600 m2'lik  toplam alanı ile Türk Hava Yolları’nın iç hat özel yolcu salonları arasında en büyük ve en ferah salon olma özelliğine sahip “Turkish Airlines Lounge İzmir”, İstanbul‘daki iç hat özel yolcu salonu ile aynı konsepte sahip. İzmir'deki salonu İstanbul'u olduğu gibi TAV Primeclass firması işletiyor.


“Turkish Airlines Lounge İzmir”, yenilenmiş yüzüyle iki farklı tasarımdan oluşuyor. 425 m2lik alan üzerine Business Class yolcular ve Elite Plus üyelerin kullanımı için tasarlanan, 71 kişilik oturum kapasiteli ‘Business’ ve yine 530 m2lik geniş bir alanda Elite ve Classic Plus üyelerin kullanımına yönelik tasarlanmış, 99 kişilik oturum kapasiteli ‘Elite’ konseptleri bulunuyor.


İçinde teras ve özel otoparkın...