29 / 04 / 2024

İzmir Turkuaz Evleri

İzmir Turkuaz Evleri

Alfa Yapı'nın İzmir'de hayata geçirdiği ilk proje olan ve toplam 23 tane lüks villadan oluşan Turkuaz Evleri'nde yaşam başladı. Villalar 1 milyon 100 bin liradan başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor.

İzmir Turkuaz Evleri 'nde 850 bin liraya villa!

İzmir Turkuaz Evleri 'nde fiyatlar 850 bin liradan başlıyor. 23 adet tek, 20 adet ikiz villanın yer aldığı proje Atatürk Organize Sanayi Sitesi'ne 8 kilometre, Çiğli Kipa'ya 9 kilometre mesafede inşa ediliyor...

Megapol İzmir Cadde Evleri lokasyon! Megapol İzmir Cadde Evleri fiyat listesi 2023 

Megapolgroup tarafından hayata geçirilen Megapol İzmir Cadde Evleri nerede ve ne kadara satılıyor sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor. İşte Megapol İzmir Cadde Evleri hakkında merak ettikleriniz..

Megapol İzmir Cadde Evleri satışta! Yeni proje!

Megapolgroup tarafından hayata geçirilen Megapol İzmir Cadde Evleri satışa sunuldu. Megapol İzmir Cadde Evleri ne zaman teslim edilecek? Megapol İzmir Cadde Evleri nerede? İşte Megapol İzmir Cadde Evleri ayrıntılar...

TOKİ İzmir Sosyal Konut Projesi başvuru şartları neler? İzmir TOKİ ucuz konut projesi 2022 nerelerde yapılacak?

Cumhurbaşkanı Erdoğan sosyal konut projesinin detaylarını paylaştı. Peki İzmir'e toplam kaç konut yapılacak? İzmir TOKİ başvuruları en zaman başlayacak? İzmir'e toplam kaç konut geliyor? İzmir TOKİ evleri nerede yapılacak? İşte detaylar...

İzmirli depremzedeler kentsel dönüşüm için destek bekliyor!

İzmir depreminde evleri hasar gören depremzedeler, kentsel dönüşüm kredisi faizlerinin düşürülmesini talep ediyor.

TMMOB’dan Bayraklı deprem konutlarına dava!

İzmir depreminde evleri hasar görenler için yapılacak konutlar için belirlenen Bayraklı’daki 375 hektarlık rezerv alanın imar planlarının kabul edilmesi sonrasında TMMOB İzmir İl Koordinasyon Kurulu yapılaşma için alanın bir bölümündeki sit statüsünün kaldırılmasına dava açtı.

Bodrum Turkuaz Evleri fiyatları!

Bodrum Turkuaz Evleri fiyatları minimum 195 bin TL'den başlıyor. Bodrum Altın İnşaat imzası taşıyan Turkuaz Evleri projesinde teslimler 2018 yılında yapılacak...

Bodrum Altın İnşaat Turkuaz Evleri fiyat!

Bodrum Altın İnşaat imzası taşıyan Mumcular Turkuaz Evleri 30 adet daireden meydana geliyor. Bodrum Altın İnşaat Turkuaz Evleri fiyat listesi 195 bin TL'den başlıyor.

İzmir İncity Evleri satılık daire!

İzmir İncity Evleri satılık daire fiyatları 239 bin TL'den başlıyor. Folkart Yapı imzası taşıyan Folkart İncity projesinde dairelerin yanı sıra dükkanlar da yer alıyor...

TOKİ İzmir Tire Evleri alt gelir başvurusu!

Toplamda 2 adet dairenin altgelir grubuna özel satışta olduğu projede taksitler 272 liradan başlıyor. TOKİ İzmir Tire Evleri alt gelir başvurusu 08 Ağustos'ta başlayacak.

TOKİ Ankara Turkuaz Evleri başvuru tarihleri!

TOKİ Ankara Turkuaz Evleri başvuru tarihleri yaron başlıyor. Toplamda 7 adet daire engelli vatandaşlara özel satışa çıkarılıyor.

TOKİ Ankara Turkuaz Engelli Evleri başvurusu!

TOKİ Ankara Turkuaz Engelli Evleri başvurusu 27 Temmuz Çarşamba günü başlıyor. Projede yüzde 40 engellilere özel 7 adet konut satışta.

Liva Turkuaz Evleri'nde 25 bin TL indirim fırsatı!

Liva Turkuaz Evleri'nde Ramazana özel 25 bin TL indirim fırsatı sunuluyor. Sinpaş Yapı'nın projesi Liva Turkuaz projesinde peşin alımlara ekstra yüzde 20 indirim yapılıyor...

İzmir Şehrin Evleri'nde fiyatlar 275 bin TL'den başlıyor!

Özemeksan İnşaat imzasına inşa edilen proje İzmir İl'i Bornova'da yükseliyor. Projede 102 adet daire yer alıyor. İzmir Şehrin Evleri'nde fiyatlar 275 bin TL 'den başlıyor.

İzmir Turkuaz Evleri Haberi

İzmir Turkuaz Evleri

Sasalı'da büyük bir özen ve planlamayla birlikte "Müstakil bir hayat" sloganı ile yapılan lüks villalardan 13 tanesi satılırken, geriye kalan 10 villa ise şanslı sahiplerini bekliyor. Şehir merkezi ve çevre yollarına yakınlığıyla dikkat çeken Turkuaz Evleri, şehir stresinden uzak, huzurlu ve keyifli bir yaşam sürmek isteyenlere kaçırılmayacak bir fırsat sunuyor. 

Alfa Yapı'nın İzmir'de hayata geçirdiği ilk proje olan ve toplam 23 tane lüks villadan oluşan Turkuaz Evleri'nde yaşam başladı. 


HER TÜRLÜ KONFOR VAR 

Kalan son 10 villa şanslı sahiplerini bekliyor. Toplam 16 bin metrekarelik alan üzerinde konulandırılan evlerde, 4+1 ile 5+1 olmak üzere tüm villaların 340 metrekare büyüklüğü bulunuyor. 

Lüks ve ayrıcalıklı bir hayat için her türlü ayrıntının düşünüldüğü Turkuaz Evleri'ndeki villalar, 1 milyon 100 bin liradan başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor. 

Evlerin tavan yüksekliğinden...