02 / 05 / 2024

izmir ulaş orman konakları

izmir ulaş orman konakları

Ulaş Orman Konakları teslim tarihi haberimizin içinde yer alıyor, projede minimum fiyat 1 milyon 700 bin lira olarak belirlendi...

Ulaş Orman Konakları 'nda 1 milyon 700 bin liraya!

Ulaş Orman Konakları 'nda fiyatlar 1 milyon 700 bin liradan başlıyor, proje Gaziemir 'de yükseliyor...

İzmir'de ulaşım yatırımları için 14 milyar TL ayrıldı!

Resmi Gazete'de yayımlanan 2024 yılı Yatırım Programı kapsamında İzmir’e ayrılacak olan yatırım tutarları da tek tek belli oldu. İzmir'de ulaşım yatırımları için 14 milyar TL ayrıldığı belirtildi.

Aydos Ormanı’nın yanı başındaki Siltaş Korupark lokasyonuyla da hayatı kolaylaştırıyor!

İstanbul Anadolu Yakası Pendik’te oksijen deposu Aydos Ormanı’nın yanı başında hayata geçirilen Siltaş Korupark, ulaşım alternatiflerinin kesişim noktasında yükseliyor. 

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı açıkladı: İzmir-Antalya 3 saate düşüyor! 

Karayolları Genel Müdürlüğü'nde (KGM) düzenlenen 73'üncü Bölge Müdürleri Toplantısı’nda konuşan Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, "İzmir-Antalya arası 3 saatlik bir seyahat süresine düşecek" dedi. İşte son dakika açıklamasının detayları...

İhracatta tüm zamanların rekoru mobilya sektöründen geldi! Sektör, en yüksek yıllık rakama ulaştı

Türkiye İhracatçılar Meclisi (TİM) sevindiren verileri açıkladı. 2022 yılında Türkiye'nin mobilya, kağıt ve orman ürünleri ihracatı, yüzde 20,8'lik artış göstererek 8,44 milyar dolara ulaştı. Böylece sektör, çıkarak tüm zamanların en yüksek yıllık rakamına ulaşmış oldu.

Ayazlar Elektrik Orman Ürünleri İnşaat Plastik Peyzaj Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ayazlar Elektrik Orman Ürünleri İnşaat Plastik Peyzaj Sanayi Ticaret Limited Şirketi Beylikdüzü'nde 500 bin TL sermaye bedeli ile Ulaş Binektaşı tarafından kuruldu.

İzmir'de toplu ulaşıma zam! İşte yeni tarife!

İzmir'de toplu ulaşım ücretlerine zam yapıldığı açıklandı. 20 Mart Pazar gününden itibaren geçerli sayılacak yeni fiyat tarifesine göre 4.7 lira olan tam biniş ücreti, 6.5 liraya yükseltildi.

İzmir İstinye Park'a nasıl gidilir? Ulaşım bilgisi!

İzmir Üçkuyular'da inşa edilen İzmir İstinye Park projesi 22 Ekim'de açılıyor. Peki İzmir İstinye Park'a nasıl gidilir? sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor. İşte İzmir İstinye Park'a nasıl gidilir sorusunun yanıtı ve ulaşım bilgisi...

İzmir'de orman arazilerini satmaya çalışan çete çökertildi!

İzmir'de hazine ve orman arazilerini satmaya çalışan çete, jandarma ekiplerinin düzenlediği operasyonla çökertildi. 

İzmir Bayraklı'da bazı alanlar orman sınırları dışına çıkarıldı!

İzmir İlinde Bulunan Bazı Alanların Orman Sınırları Dışına Çıkartılması Hakkında Karar gereğince, İzmir'deki bazı alanlar orman sınırları dışına çıkarıldı...

Yusufeli Barajı 200 metreye ulaştı!

Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli, Artvin’de yapımı devam eden Yusufeli Barajı’yla ilgili olarak, "Günlük ortalama 4 bin 400 metreküp beton dökümünün gerçekleştiği baraj 200 metre yüksekliğe ulaştı" dedi.

İzmir Narlıdere Metrosu’nda üçüncü istasyona ulaşıldı!

İzmir Fahrettin Altay - Narlıdere metro hattının inşaatında tünel açma makinesi üçüncü istasyona ulaştı.

DSİ'den Artvin'e 3 milyar liralık ulaşım yatırımı!

Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli yaptığı açıklamada, "Artvin'de bugüne kadar toplam 216,61 kilometre kara yolu, 26,83 kilometrelik tünel inşaatı tamamlandı. Ayrıca 35 köprü ve viyadük inşaatı bitti. Bu çalışmalarla Artvin'de yaklaşık 3 milyar liranın üzerinde ulaşım yatırımı yapıldı" dedi.

Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığından 'İzmir ödeneği' açıklaması!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı tarafından yapılan açıklamada; "2019 Yatırım Programı'nda İzmir'e 30 bin lira ayrıldığı yönündeki iddialar gerçeği yansıtmıyor" denildi...

izmir ulaş orman konakları Haberi

izmir ulaş orman konakları



Ulaş Oto'nun Gaziemir 'de yaşama geçirdiği Ulaş Orman Konakları Yamanlar Koleji'ne yakın konumda yükseliyor. Ulaş Orman Konakları teslim tarihi haberimizin içinde yer alıyor.


12 tripleks villadan meydana gelen Ulaş Orman Konakları kapsamındaki villalar 450 metrekare olarak tasarlandı. Ulaş Orman Konakları teslim tarihi için haberimizi inceleyebilirsiniz.


Ulaş Orman Konakları 'nda fiyatlar 1 milyon 700 bin liradan başlangıç gösteriyor. Projeden banka kredisiyle konut sahibi olmak mümkün.


Gaziemir Ulaş Orman Konakları 'nda; oyun salonu,  fitness center, masaj ve dinlenme odası, sinema ve TV salonu, güneşlenme alanları, sauna ve açık yüzme havuzu gibi sosyal imkanlar bulunuyor. 


Ulaş Orman Konakları nerede yer alıyor ?

Ulaş Oto Ulaş Orman Konakları ; yeni fuar alanına 1,5 kilometre, Adnan Menderes Havalimanı'na 2 kilometre, Optimum AVM'ye 1,5 kilometre mesafede inşa ediliyor.


Ulaş Orman Konakları...