29 / 07 / 2024

izmir Ulukent Katlı Kavşağı

izmir Ulukent Katlı Kavşağı

İzmir Büyükşehir Belediyesi, 30 Mart’ta kurdelesini kestiği Ulukent Katlı Kavşağı’ndan sonra, 48 milyon liraya mal ettiği Evka 5 Katlı Kavşağı Başkan Kocaoğlu’nun talimatıyla, resmi törenden çok önce trafiğe açıldı...

İzmir'de 3 katlı otel tahliye edildi!

İzmir'de 6.6 büyüklüğündeki depremde hasar gören ve yıkılan Konak Belediye binasının bitiminde bulunan 3 katlı otel tahliye edildi. 

İzmir’de ‘zayıf zemin’ raporlu araziye çok katlı imar izni iddiası!

CHP İzmir Milletvekili Kani Beko, İzmir’in depremin acılarını ve yaralarını sarmadan yeni zayıf zemin imar skandallarına tanık olduğunu belirtti. Beko, Çınarlı’da eski Karayolları arazisine verilen imardan sonra Buca İnönü Mahallesi’nde de zayıf zemin raporlu araziye çok katlı imar izni verilmesine

İzmir'de 7 katlı binanın yıkılma anları görüntülendi!

İzmir'in Seferihisar açıklarında meydana gelen 6.6 büyüklüğündeki depremde, 7 katlı bir binanın yıkılma anı görüntülendi. 

İzmir'deki 45 katlı gökdelen için yapı ruhsatı davası!

İzmir'in Pasaport'ta tütün depoları ve alışveriş merkezinin olduğu alana yapılacak, 45 katlı, 250 metre yüksekliğindeki gökdelene Konak Belediyesi tarafından verilen yapı ruhsatının iptali için dava açıldı.

İzmir Hatay'daki 8 katlı otopark hizmete açılıyor!

İzmir Büyükşehir Belediyesi tarafından Hatay bölgesinde inşa edilen 8 katlı otoparkın 3 Kasım'da hizmete açılacağı açıklandı. Toplam 10.3 milyon TL'ye inşa edilen otopark, 429 araç kapasitesine sahip olacak.

İzmir Hatay'ın ikinci katlı otoparkı da tamamlanıyor!

İzmir Büyükşehir Belediyesi, Hatay’da yapımına devam ettiği 429 araçlık katlı otoparkın kaba inşaatının yüzde 95 'ini tamamladı.

İzmir Konak Katlı Otoparkı yıkılacak mı?

İzmir Büyükşehir Belediyesi AK Parti Grup Başkan Vekili Bilal Doğan, Büyükşehir Meclis Toplantısı'nda, Konak Katlı Otopark'taki sorunları gündeme getirdi. Doğan, Büyükşehir Belediyesi'nin ihale yoluyla kiraya verdiği dükkanların kira bedellerinin yüksek olduğunu söyledi.

İzmir Bayraklı'daki 7 katlı bina yıkılıyor!

Bayraklı Mansuroğlu Mahallesi'ndeki Ankara Caddesi ile 284/1 Sokak kesişimindeki 7 katlı binanın yıkım çalışması sırasında ortaya çıkan manzara 'İnsan hayatı bu kadar ucuz mu' sorusunu akıllara getirdi.

İzmir Gültepe'deki 6 katlı ruhsatsız bina neden yıkılmıyor?

İzmir Konak'ta müteahitlik yapan Bahattin Saraç, 2.5 yıl önce belediyeden aldığı izinle Gültepe Semti’nde 6 katlı bina inşaa etti. Belediye imar planlarında Osmanpaşa Camii’ne ait ek bina olarak göründüğünü tespit ettiği için ruhsat vermedi.

İzmir Hatay'a katlı otopark inşa edilecek!

Üçyol-Üçkuyular metro hattının yapımı sırasında 2010 yılında hava tankının patladığı ve 2 işçinin yaşamını yitirdiği Hatay 141 sokaktaki yaklaşım tünelinin bulunduğu araziye 440 araçlık modern katlı otopark yapılacak.

İzmir Konfor Evleri huzurlu bir yaşamın anahtarını vadediyor!

KONFOR Mobilya, İzmir Ulukent'te inşa ettiği Konfor Evleri için yüzde 0.89 faizle 150 bin lira kredi imkanı sunuyor. İzmir'in gelişen ve büyüyen lokasyonunda yükselen proje, 6'şar katlı 4 blok şeklinde toplam 96 daireden oluşuyor.

İzmir Bayraklı'ya 2016'da 62 katlı kule yapılacak!

1 milyar liraya mal olacak Point Bornova'nın öyküsünü anlatan Kavuklar Gayrimenkul Grup Başkanı Metehan Kavuk, "Seneye Bayraklı'da 62 katlı 236 metrelik bir kule yapmayı planlıyoruz" dedi.

İzmir Bornova'da tek katlı ev çöktü!

İzmir'in Bornova İlçesi'nde, tek katlı bir ev çöktü, evde yalnız yaşayan 55 yaşındaki Halil Göktaşlı ağır yaralandı. Evin bir bölümünün 6 ay önce yıkıldığı ve Göktaşlı'nın yara almadan kurtulduğu öğrenildi.

izmir Ulukent Katlı Kavşağı Haberi

izmir Ulukent Katlı Kavşağı

Peş peşe hizmete açtığı yaya geçitleri, Büyük Çiğli-Harmandalı Karayolu alt geçitleri ve Ulukent Köprülü kavşağı ile kentin Çanakkale yönünde “kesintisiz ulaşım” için çok önemli adımlar atan İzmir Büyükşehir Belediyesi, Anadolu Caddesi’nde yine bu amaç için projelendirdiği Evka 5 Katlı Kavşağı’nı tamamladı. İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu’nun Fransa’ya gerçekleştirdiği EXPO seyahati nedeniyle, dev kavşağın resmi açılış töreni 4 Mayıs 2013 Cumartesi günü saat 11.00’e bırakıldı. Ancak kavşak, Başkan Kocaoğlu’nun talimatıyla törenden önce kullanıma açıldı.


Evka 5 Katlı Kavşağı için 26 milyon liranın üzerinde kamulaştırma bedeli ödeyen İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin yapım, asfaltlama, çevre düzenlemesi ve yeşillendirme çalışmaları ile birlikte toplam maliyeti 48 milyon TL’yi buldu.


Artık beklemeyecekler

Anadolu Caddesi üzerindeki bu yeni kavşak sayesinde Evka 5’ten gelen araçlar Ata Sanayi Sitesi ve Organize...