24 / 05 / 2024

izmir Uluslararası Sağlık Merkezi projesi ne durumda

izmir Uluslararası Sağlık Merkezi projesi ne durumda

İTO'nun 2014-2017 Stratejik Planı’nda 2023 Dünya EXPO’sunun İzmir’de gerçekleştirilmesi, İzmir Tema Park Analizi, İzmir Sağlıklı Yaşam Köyü Analizi, Uluslararası Sağlık Merkezi, Sera OSB gibi projelerin İzmir’e katkı sağlaması hedefleniyor

Türk Sağlık Sen'den İzmir Şehir Hastanesi çağrısı! En az 3 bin sağlık çalışanı için acil atama bekleniyor!

İzmir Şehir Hastanesi zorunlu görevlendirmelerle toplanan sağlık personelleri ile açılışı yapılırken, Türk Sağlık Sen İzmir 2 Nolu Şube Başkanı Şenol Atıcı, en az 3 bin sağlık çalışanının İzmir'e atanması talebinde bulundu.

Carepoint Uluslararası Sağlık Hizmetleri Turizm Danışmanlık Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Carepoint Uluslararası Sağlık Hizmetleri Turizm Danışmanlık Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Kartal'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Bayram Aslantaş tarafından kuruldu.

Medway Uluslararası Sağlık Turizmi Anonim Şirketi kuruldu! 

Medway Uluslararası Sağlık Turizmi Anonim Şirketi bugün Ataşehir'de Bedros Arda Kurçeren ve Talcon Uluslararası Yazılım ve Bil. Tek. A.Ş. ortaklığında kuruldu.

Pinga Uluslararası Sağlık Turizmi Ve Seyahat Acentası Limited Şirketi kuruldu!

Pinga Uluslararası Sağlık Turizmi Ve Seyahat Acentası Limited Şirketi Ümraniye'de Mümüne Aydın tarafından kuruldu.

İzmir Tabip Odası'ndan Aile Sağlık Merkezleri için kamu binası talebi!

İzmir Tabip Odası, Kovid-19 salgınıyla mücadelede eden kurumlardan olan Aile Sağlık Merkezleri’nin fiziki şartlarının iyi olmadığına, güneş görmeyen ve havalandırması bulunmayan yapılarda hizmet sunulduğunu belirtti.

Renaıssance Clınıque Uluslararası Sağlık Turizm Ve Danışmanlık Anonim Şirketi kuruldu!

Renaıssance Clınıque Uluslararası Sağlık Turizm Ve Danışmanlık Anonim Şirketi Esenyurt'ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Kağan Nas tarafından kuruldu.

Esar Gayrimenkul Enerji İnşaat Denizcilik Sağlık Ve Uluslararası Yatırımlar Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Esar Gayrimenkul Enerji İnşaat Denizcilik Sağlık Ve Uluslararası Yatırımlar Ticaret Anonim Şirketi bugün Şişli'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Taha Esgün tarafından kuruldu.

İzmir'deki depremde 12 devlet hastanesi ile 20 Sağlık Merkezi hasar gördü!

Birlik Sağlık ve Sosyal Hizmet Çalışanları Sendikası Genel Başkanı Ahmet Doğruyol, “Aylardır insanüstü gayretle pandemiyle mücadele eden İzmir'deki sağlık çalışanlarının sırtına bir de depremden zarar gören 12 devlet hastanesi ile 20 Sağlık Merkezi’nin faturası eklendi” diye konuştu.

Medicana Sağlık Grubu’ndan İzmir'e 110 milyon dolarlık dev sağlık yatırımı!

Medicana Sağlık Grubu, 30. yılına yaklaşırken İzmir’de yeni hastanesini hizmete açmak için hazırlanıyor.

Belediyeye ait sağlık alanı, ticaret ve konut alanına mı çevrildi? 

Ümraniye’deki devasa İstanbul Uluslararası Finans Merkezi, park ve yol alanında kalan yapıların kamulaştırılması için Ayfer Soyak Sengir Sağlık Merkezi de feda edildi. Sağlık merkezi, ticaret-konut alanı yapıldı...

He Vo Turizm Ve Uluslararası Sağlık Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

He Vo Turizm Ve Uluslararası Sağlık Hizmetleri Limited Şirketi bugün Beyoğlu'nda 10 bin TL sermaye bedeli ile Hülya Sakacı tarafından kuruldu.

İzmir Bayraklı Entegre Sağlık Kampüsü'nün yüzde 35'i tamam!

İzmir Bayraklı Entegre Sağlık Kampüsü, Türkiye'nin 3'üncü büyük şehir hastanesi olarak hayata geçiriliyor.  Hastane inşaatının yüzde 35'i tamamlandı.

Can Sağlık Grubu'ndan İzmir’e 100 yataklı hastane!

Can Sağlık Grubu, 30 milyon dolarlık bir yatırımla İzmir'e 100 yataklı yeni bir hastane inşa etti.

izmir Uluslararası Sağlık Merkezi projesi ne durumda Haberi

izmir Uluslararası Sağlık Merkezi projesi ne durumda


İzmir Ticaret Odası’nın 2014-2017 Stratejik Planı’nda 2023 Dünya EXPO’sunun İzmir’de gerçekleştirilmesi, İzmir Tema Park Analizi, İzmir Sağlıklı Yaşam Köyü Analizi, Uluslararası Sağlık Merkezi, Sera OSB gibi projelerin İzmir’e katkı sağlaması hedefleniyor


Kuruluş tarihi 1885 olan İzmir Ticaret Odası (İZTO), 2014-2017 Stratejik Planı’nı tamamlayarak yeni yol haritasını çizdi. Planda yer alan 133 adet projeden 105 tanesini gerçekleştirecek olan İZTO, İzmir’deki yatırımları içeren 28 projenin de takipçisi olacak. Oda plan kapsamında 5 stratejik amaca göre hareket edecek. 


İzmir Ticaret Odası (İZTO) Yönetim Kurulu Başkanı Ekrem Demirtaş, Oda’nın vizyonu ve misyonu doğrultusunda; hem üyelerinin beklentilerini karşılayacak, hem İzmir ve ülkemiz ekonomisine katkı yapacak, hem de oda imajını güçlendirecek bir çalışmaya imza attıklarını belirterek, “İzmir Ekonomi Üniversitesi ile birlikte hazırladığımız bu plan, görev süremiz olan...