04 / 05 / 2024

izmir urla rüzgar enerjisi santrali imar durumu

izmir urla rüzgar enerjisi santrali imar durumu

İzmir Urla İlçesi “Urla Rüzgar Enerji Santrali” 1/5000 ölçekli Koruma Amaçlı Nazım İmar Planı ve 1/1000 ölçekli Koruma Amaçlı Uygulama İmar Planları yarın askıya çıkıyor...

İzmir Kozbeyli Rüzgar Enerji Santrali imar planı askıda!

İzmir Foça Kozbeyli Rüzgar Enerji Santrali'ne ilişkin hazırlanan 1/5000 ölçekli İlave Nazım İmar Planı ve 1/1000 ölçekli İlave Uygulama İmar Planı askıya çıkarıldı...

Mersinli İzmir Rüzgar Enerji Santrali projesinde son durum!

YANDER Elektrik tarafından Torbalı. Kemalpaşa ve Bayırdır arasına yapılması planlanan Mersinli Rüzgar Elektrik Santrali projesinde sona gelindi. Bakanlık ÇED süreci tamamlanan proje için İnceleme Değerlendirme toplantısı düzenledi.

İzmir Mersinli Rüzgar Enerji Santrali toplantısı 24 Ağustos'ta!

İzmir Kemalpaşa, Torbalı ve Bayındır ilçelerinde yapılması planlanan Mersinli Rüzgar Enerji Santrali projesine ilişkin ÇED toplantısı 24 Ağustos'ta yapılacak.

İzmir Ovacık Rüzgar Enerji Santrali imar planı askıda!

İzmir Çeşme'de “Ovacık Rüzgar Enerji Santrali” 1/5000 ölçekli Koruma Amaçlı Nazım İmar Planı ve 1/1000 ölçekli Koruma Amaçlı Uygulama İmar Planı ve Plan Açıklama Raporu askıya çıktı...

Urla Rüzgar Enerji Santrali imar planı yarın askıda!

İzmir Urla İlçesi “Urla Rüzgar Enerji Santrali” 1/5000 ölçekli Koruma Amaçlı Nazım İmar Planı ve 1/1000 ölçekli Koruma Amaçlı Uygulama İmar Planları yarın askıya çıkıyor...

İzmir Sarpıncık Rüzgar Enerji Santrali imar planı askıda!

İzmir Karaburun ilçesi Sarpıncık Rüzgar Enerji Santraline ilişkin 1/5000 ölçekli nazım imar planı ve 1/1000 ölçekli uygulama imar planı ile plan açıklama raporları bugün askıya çıktı...

Urla Demircili Rüzgar Enerji Santrali imar planı askıda!

İzmir Urla ilçesinde Çalık Rüzgar Enerjisi Elektrik Üretim Ltd. Şti’ye ait “Demircili Rüzgar Enerji Santrali” 1/5000 ölçekli ve 1/1000 ölçekli koruma amaçlı nazım ve uygulama imar planı askıda...

Ege'nin enerjisi rüzgarından olacak!

Ege'de dağların denize dik uzanması, bölgeyi rüzgar enerjisi santrali yatırımı için cazip hale getirdi. RES yatırımcıları, dağları denize dik uzandığı için "verimli" rüzgara sahip olan Ege Bölgesi'ni tercih etti.

Gümüşhane sokakları güneş ve rüzgar enerjisiyle aydınlanacak!

Kelkit Kaymakamlığı Köylere Hizmet Götürme Birliği tarafından Doğu Karadeniz Kalkınma Ajansı'na sunulan "Kelkit İlçesi Kalkınma Stratejileri ve Uygun Yatırım Alanları Araştırması" projesi ile ilçenin rüzgar ve güneş haritaları çıkarıldı.

Seyitali Rüzgar Enerji Santrali'ne ek tesis yapılacak!

Galatasaray'ın eski başkanlarından Adnan Polat'ın sahibi olduğu Doruk Enerji'nin Seyitali Rüzgar Enerji Santrali'ne yönelik re'sen plan hazırlayan bakanlık, belediyelerin imar yetkisini bir kez daha by-pass etti.

Çanakkale'ye 250 milyon dolarlık rüzgar enerjisi yatırımı yapılacak!

Doğanlar Yatırım Holding Yönetim Kurulu Başkanı Davut Doğan, yapımı devam eden Troypark AVM'nin 30 Ocak 2015'te faaliyete geçeceğini açıklayarak, Çanakkale'ye 250 milyon dolarlık rüzgar enerjisi yatırımı yapacaklarını söyledi.

Aksa Enerji Sebenoba Rüzgar Santrali'nde kapasite artışı yapıyor!

Aksa Enerji Üretim A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Aksa Enerji Üretim A.Ş. Sebenoba Rüzgar Santrali'nde kapasite artışı yapıyor.

Tire rüzgar üssü oluyor!

İzmir'in Tire ilçesi, "RES" üssü oluyor. Ödemiş RES ve Tire RES projeleriyle birlikte toplam 85 bin nüfuslu ilçe, gelecek yıldan itibaren büyük oranda elektrik enerjisini rüzgar türbinlerinden sağlayacak.

izmir urla rüzgar enerjisi santrali imar durumu Haberi

izmir urla rüzgar enerjisi santrali imar durumu


İzmir Urla İlçesi, Sineklidağ- Çıtlıkdağ Mevkiinde, “Urla Rüzgar Enerji Santrali” 1/5000 ölçekli Koruma Amaçlı Nazım İmar Planı ve 1/1000 ölçekli Koruma Amaçlı Uygulama İmar Planları, 26 Ocak 2015 tarihinde bakanlık tarafından onaylandı.


Urla Rüzgar Enerji Santrali imar planı yarın askıya çıkarılacak. Onaylanan planlar 3 Nisan 2015 tarihinde askıdan inecek.



Plan Açıklama Raporu (1) için tıklayınız


Plan Açıklama Raporu (2) için tıklayınız


Plan Açıklama Raporu (3) için tıklayınız


Plan Açıklama Raporu (4) için tıklayınız


Plan Açıklama Raporu (5) için tıklayınız


Plan Açıklama Raporu (6) için tıklayınız



Gülcihan...