25 / 07 / 2024

İzmir ve Manisada zeytin alanları imara mı açılıyor

İzmir ve Manisada zeytin alanları imara mı açılıyor

Milliyet Ege Gazetesi'nin köşe yazarı Mustafa Yılmaz bugün köşesinde " Son zeytin alanının da imara açılacağının belgesi "başlıklı yazısına yer ver verdi. İşte yazının detayları..

İzmir Çeşme ve Trabzon Ortahisar'da satılık arsalar!

İzmir ve Trabzon'da yer alan arsalar için satış ihalesi düzenleniyor. Satış ihaleleri 25 Temmuz ve 1 Ağustos'ta yapılacak.

Prof. Dr. Özkaymak İzmir ve çevresini uyardı! 6'nın üzerinde deprem riski var! 

Afyon Kocatepe Üniversitesi Deprem Uygulama ve Araştırma Merkezi (DAUM) Müdürü Prof. Dr. Çağlar Özkaymak, İzmir ve çevresini işaret ederek 6'nın üzerinde deprem üretme potansiyeli olan fayların olduğunu söyledi.

2 şehirde 40 adet arsa ve arazi satılıyor! Gayrimenkul alacaklar dikkat! 

İzmir ve Antalya'daki 40 adet arsa ve arazi satışa sunuldu. Peki iki şehirdeki gayrimenkullerin fiyatları ne kadar? Satış ihaleleri hangi tarihte? İşte detaylar...

İzmir ve Afyonkarahisar'da satılık 5 arsa! Taksitle arsa fırsatını kaçırmayın!

İzmir ve Afyonkarahisar'da yer alan 5 adet arsa satışa çıkarıldı. Arsaların satış ihaleleri 26 Haziran ve 12 Temmuz'da yapılacak.

İki şehirde satılık arsa ve araziler! 24 taksitle arsa fırsatını kaçırmayın!

İzmir ve Konya'da yer alan 12 arsa ile arazi satışa çıkarıldı. Satış ihaleleri 25 Haziran ve 27 Haziran'da yapılacak.

Milli Emlak, 10 adet arazi ve 3 adet arsayı 8 taksitle satıyor! 50 bin TL'ye arsa fırsatı!

Milli Emlak, İzmir ve Malatya'da yer alan 10 adet arazi ve 3 adet arsayı 8 taksitle satıyor. Peki arsa ve arazilerin fiyatları ne kadar? İşte ilan metinleri...

İzmir ve Mersin'de satılık 4 arsa! Yazlık bölgelerde arsa arayanlar dikkat!

İzmir ve Mersin'de yer alan 4 adet arsa satışa çıkarıldı. Arsaların satış ihaleleri 5 Haziran ve 12 Haziran'da yapılacak.

İzmir Karaburun ve Kocaeli Gebze'de satılık 4 arsa!

İzmir ve Kocaeli'de yer alan 4 adet arsa için satış ihalesi düzenleniyor. Yatırımcıların radarına giren satış ihaleleri 29 Mayıs ve 30 Mayıs'ta yapılacak.

Konya, İzmir ve Manisa'da 5 arsa ve 2 iş yeri satılıyor! Belediyeler tek tek tarih verdi! 

Konya, İzmir ve Manisa illerinde yer alan 5 arsa ve 2 iş yeri satılıyor. Peki arsa ve iş yerlerinin fiyatları ne kadar? İşte ayrıntılar...

Demir fiyatlarına büyük indirim geldi! Payas ve Karabük demir fiyatları ne kadar oldu? 13 Mayıs 2024 demir fiyatları

Payas, Karabük, İzmir ve İstanbul demir fiyatları inşaat sektörünün gündeminde. Demir fiyatlarına bugün indirim geldi. Peki Payas, Karabük demir fiyatları ne kadar oldu? 13 Mayıs 2024 demir fiyatları.

Belediyelerden Mayıs fırsatı! İzmir ve Nevşehir'deki 9 arsa satışa çıktı!

İzmir ve Nevşehir'de yer alan 9 adet arsa satışa çıkarıldı. Arsaların satış ihaleleri 15 Mayıs ve 23 Mayıs tarihlerinde yapılacak.

İzmir ve bir şehirde daha satılık gayrimenkul! Tarihler tek tek açıklandı!

İzmir ve Van'da yer alan iki adet gayrimenkul satışa çıkarıldı. Gayrimenkullerin satış ihaleleri 23 Mayıs tarihinde gerçekleştirilecek.

İzmir ve Afyonkarahisar'da 21 adet arsa ve arazi satılıyor! Gayrimenkul arayanlara müjde! 

İzmir ve Afyonkarahisar'da yer alan 21 adet arsa ve arazi satılıyor. Peki satışa sunulan arsa ve arazilerin büyüklükleri ve fiyatları ne kadar? İşte ayrıntılar...

İzmir ve Manisada zeytin alanları imara mı açılıyor Haberi

İzmir ve Manisada zeytin alanları imara mı açılıyor

İzmir ve Manisa’nın 1/100.000’lik planlarında 1400 hektar alanın imara açıldığını vurgulayan geçen cumartesi bu sütunlarda yayınlanan yazımdan sonra sizlerden çok sayıda geri dönüş aldım.

Duyarlılık gösteren herkese çok teşekkür ediyorum. Yazıyı gören okurlardan biri son derece önemli bir konuya belgelerini göndererek dikkat çekti.

Kemalpaşa Organize Sanayi Bölgesi’nde 13 hektar(13 milyon metrekare) zeytinlik alanlar göz göre yok ediliyor.

Hem de bu iş o kadar açık, seçik yapılıyor ki, Organize Sanayi Bölgesi yönetimi zeytinlik alanları imarı açacağını başvuru yapan toprak sahiplerine yazılı olarak bildirmede bile sakınca görmüyor.


Kemalpaşa Organize Sanayi Bölgesi Yönetimi’nin “2094” numaralı yazısı şöyle:

“İlgili yazınız ile bölgemiz sınırları içinde bulunan Ansızca Köyü Kırovası Mevkii’nde bulunan taşınmaz için imar durumu bilgisi sorulmuştur.

Söz konusu parsel 2528,92 metrekare büyüklüğünde olup tapudaki niteliği zeytinliktir.

Henüz imar uygulaması görmemiş...