23 / 07 / 2024

İzmir Yağhaneler pazar

İzmir Yağhaneler pazar

Konak Belediyesi’nin Eşrefpaşa semt pazarını taşıyacağı Yağhaneler'deki Jandarma Alay Komutanlığı’nın boşalttığı arazideki son kamulaştırma işlemleri de tamamlandı.

İzmir’de acil nitelikli ve kamusal planlama yapılmalı!

İzmir, yaşanan sel felaketiyle mücadele ediyor. Uzmanlar, iklim krizine karşı toplumun ihtiyaçlarını ön plana çıkaran, kamusal ve nitelikli planlamaların yapılması gerektiğini ifade etti.

İstanbullular çifte bayram yaşayacak! İstanbul’da 23 Nisan Pazar günü nerede, hangi etkinlikler yapılacak?

Bu yıl iki bayram coşkusunu birden yaşıyoruz. İstanbul Büyükşehir Belediyesi de hem dini hem resmi bayram olan 23 Nisan Pazar günü İstanbullulara iki bayram coşkusunu birden yaşatmak için hem çocuklara hem yetişkinlere yönelik çeşitli etkinlikler düzenleyecek.

Beyaz eşya pazarına yeni marka!

Beyaz eşya sektörüne yeni bir marka daha giriyor. Türkiye pazarında mobilya ve nalburiye çözümleriyle tanınan Alman markası Nisan ayında beyaz eşya ve ankastre ürünlerin lansmanını yapacak

İzmir Yaşar Üniversitesi 3 fakülte ve bir Meslek Yüksekokulu’na Öğretim Üyesi alıyor!

İzmir Yaşar Üniversitesi 3 fakülte ve bir Meslek Yüksekokulu’na Öğretim Üyesi alıyor. İnsan ve Toplum Bilimleri Fakültesi, İşletme Fakültesi, Mimarlık Fakültesi ve Meslek Yüksekokulu’na alım yapılacak. İşte kadro ilanının detaylar…

Ahmet Ercan'dan Yunanistan depremi açıklaması: İstanbul'u ve İzmir'i etkiler mi?

AFAD ve Avrupa-Akdeniz Sismoloji Merkezi verilerine göre; Yunanistan'ın Larissa kentinde 6.2 büyüklüğünde yaşanan depreme ilişkin SÖZCÜ’ye açıklamalarda bulunan Jeofizik Yüksek Mühendisi Prof. Dr. Övgün Ahmet Ercan, “Bu deprem İzmir ya da İstanbul’da tetikleme yapmaz” dedi.

İzmirli ev sahiplerinin deprem fırsatçılığı!

İzmir yaşanan deprem sonrası 15 bin İzmirli evsiz kaldı. Depremde zarar gören vatandaşların ihtiyaçlarını gidermek için tüm Türkiye seferber olurken İzmir'de bazı ev sahipleri depremi fırsat bilip kiralarına yüzde 100 zam yaptı.

İzmir Yağhaneler'deki kamulaştırma işlemleri tamamlandı!

Konak Belediyesi’nin Eşrefpaşa semt pazarını taşıyacağı Yağhaneler'deki Jandarma Alay Komutanlığı’nın boşalttığı arazideki son kamulaştırma işlemleri de tamamlandı.

İstanbul ofis pazarında gerileme yaşandı!

Gayrimenkul danışmanlık şirketi Cushman & Wakefield’in Yönetici Ortağı Tuğra Gönden, 2016'da İstanbul ofis pazarında gerileme yaşandığını açıkladı.

Tekirdağ Süleymanpaşa'ya katlı pazar yeri yapılacak!

Tekirdağ’da Süleymanpaşa Belediyesi Meclis üyeleri ve Tekirdağ Pazarcılar Odası üyeleri arasında geçtiğimiz günlerde yaşanan gerginlik sonrası tekrar bir araya gelen taraflar toplantıda mevcut pazartesi pazar yerinin yerine modern katlı pazar yeri yapılmasına karar verdiler.

Kula'ya zahire pazarı yapılacak!

Kula Belediye Başkanı Hüseyin Tosun başkanlığında toplanan Kula Belediye Meclisi Mart ayı Olağan Toplantısında; Hayvan pazarı yapılması planlanan alanın bir bölümünün ayrılarak zahire pazarı yapılması oy birliği ile kabul edildi.

Çorlu'ya kapalı pazar yeri inşa edilecek!

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak Çorlu Belediyesi tarafından hayata geçirilecek olan kapalı pazaryeri projesi imza törenine katıldı.

Tekirdağ Hayrabolu'ya yeni pazar yeri!

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak Hayrabolu ilçesinde bazı incelemelerde bulundu. Yeni yapılacak pazaryerinde incelemeler yapan Başkan Albayrak pazaryeri ile ilgili yetkililerden bilgiler aldı.

Ankara Gölbaşı'na pazar yeri ve yaşam merkezi geliyor!

Ankara Gölbaşı Belediyesi, Seğmenler Mahallesi 112938 Ada 3-4 parsellerine yapılacak olan yeni pazar yeri ve yaşam merkezi için kolları sıvadı.

İzmir Yağhaneler pazar Haberi

İzmir Yağhaneler pazar

Yıllardır sit alanı olan tarihi Roma Yolu üzerinde kurulan Eşrefpaşa semt pazarının taşınması için başlatılan çalışmalarda sona gelindi. Konak Belediyesi'nde yer alan habere göre, Konak Belediyesi’nin pazarı taşıyacağı Yağhaneler'deki Jandarma Alay Komutanlığı’nın boşalttığı arazideki son kamulaştırma çalışmaları da tamamlandı. Konak Belediyesi’nin kendi öz kaynakları ile yaklaşık 19 milyon lira yatırım yaparak ilçeye kazandırdığı 6 dönümlük kamusal alan üzerinde yapılacak tesisin uygulama projelerinin hazırlanması ve yapım işlerine başlanması için artık hiçbir engel kalmadı. 

Konak Belediyesi 2016 yılında Güneşli Mahallesi’nde Jandarma Alay Komutanlığı olarak kullanılan araziyi Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı’ndan (TOKİ) yüzde 20’si peşin kalan miktarı da 4 senede ödenmek üzere 11 bin 750 liraya satın almıştı. Tarihi Roma Yolu üzerinde kurulan Eşrefpaşa semt pazarının taşınması amacıyla başlatılan çalışmalar kapsamında yapılan plan değişikliği ile...