30 / 04 / 2024

izmir yalı stadı

izmir yalı stadı

İzmir Karşıyaka Stadı'nda ise inşaatın devam etmesi için mahkeme kararına karşılık Danıştay'a açılan temyiz davasının sonucu bekleniyor. Eski ihalesi iptal edilen Göztepe Stadı için de yeni ihale tarihi belirlenecek.

Neva Yalı İzmir'de 24 ay vade fırsatı! Aralık 2025'te teslim!

Neva Yalı İzmir projesinde satış süreci devam ediyor. Teslimlerin 2025 yılının Aralık ayında gerçekleştirileceği projede 24 ay vade imkanı sağlanıyor.

Neva Yalı İzmir nerede? Neva Yalı fiyat listesi!

Rönesans Holding imzasıyla hayata geçirilen Neva Yalı İzmir projesi dört bloktan meydana geliyor. Peki Neva Yalı İzmir konut fiyatları ne kadar? İşte Neva Yalı İzmir fiyat listesi.

Neva Yalı İzmir satışta! Yeni proje!

Rönesans Holding tarafından, Neva Yalı İzmir projesi hayata geçiriliyor. Dört bloktan meydana gelen projede 1+1, 2+1 3+1 4+1 konut tipleri yer alıyor. Peki Neva Yalı İzmir konut fiyatları ne kadar? İşte Neva Yalı İzmir fiyat listesi.

İzmir Saime Sultan Yalısı'nda kaçak eklentiler yıkıldı!

İzmir Körfezi'nde bulunan ve 142 yıllık tarihe sahip Saime Sultan Yalısı'nda tartışmalara neden olan eklentiler, tepkilerin ardından Bayraklı Belediyesi tarafından yıkıldı. 

İzmir Saime Sultan Yalısı'nda kaçak eklenti gerginliği! 

İzmir Körfezi'nde bulunan ve 142 yıllık tarihe sahip Saime Sultan Yalısı'nın orijinal dokusunun bozulduğu iddiasıyla İzmir 1 Numaralı Kültür Varlıklarını Koruma Bölge Kurulu suç duyurusu yaptı. 14 Ekim'de 2020'de yıkım kararı alınmasına rağmen yalı ile ilgili yıkım gerçekleşmedi.

İzmir Alsancak Stadı 30 Ekim'de açılıyor!

İzmir Spor Kulüpleri Birliği Vakfı, İzmir Alsancak Stadı'na ilişkin dikkat çeken açıklamalar yaptı. Açıklamada stadın açılış tarihi olarak 30 Ekim işaret edildi.

İzmir Alsancak Stadı'nın akıbeti mecliste!

İzmir Alsancak Stadı'nın akıbeti meclis gündemine taşındı. CHP'li Sertel, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

İzmir Karşıyaka Stadı'nın akıbeti mecliste!

İzmir Karşıyaka Stadı'nın akıbeti meclis gündemine taşındı. CHP'li Sertel, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

İzmir Alsancak Stadı'nın yapımı mecliste!

İzmir Alsancak Stadı'nın yapımı meclis gündemine taşındı. CHP'li Sertel, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Karşıyaka Spor Kulübü’nün eski ilçe stadı ve tesis hayalleri suya düştü!

İzmir Karşıyaka Spor Kulübü'nün yeni stadı yapımını istedikten sonra eski İlçe Stadını ve Yalı Tesisleri’ni yıktırıp arazide zemin güçlendirme yaptıracakken ruhsat çıkmayan iki ihale de Büyükşehir Belediyesi'nin davasıyla iptal oldu.

İzmir Alsancak Stadı'nın inşası devam ediyor!

1959 yılında kurulan ve o zamanki adıyla Türkiye 1. Ligi, şimdilerin Süper Lig’inde ilk maça ev sahipliği yapan İzmir Alsancak Stadı, adeta yeniden doğacak. 

İzmir Bayındır Şehir Stadı yenilendi!

İzmir Büyükşehir Belediyesi, Bayındırspor'un lig karşılaşmalarını oynadığı Bayındır Şehir Stadını baştan aşağı yeniledi.

İZODER İzmir'de Tüm Yönleriyle Yalıtım Semineri düzenliyor!

Yalıtım sektörünün çatı örgütü olarak bilinen İZODER İzmir Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü işbirliğiyle İzmir’de ‘Tüm Yönleriyle Yalıtım Semineri’ düzenliyor. 

izmir yalı stadı Haberi

izmir yalı stadı

İZMİR'de yıllardır gündemden inmeyip bitmeyen stat sorunu, nihayet çözüm yoluna girmeye başladı.


Karşıyaka ve Göztepe'ye yapılması planan yeni statların kent içine inşa edilmesine başından beri karşı çıkan İzmir Büyükşehir Belediyesi ile Karşıyaka Belediyesi, statların üzerinde bulunduğu arazilerdeki hisselerini stat yapılma koşuluyla bedelsiz olarak devretti. Bu statların Ocak 2014'teki ihalelerinin imar işlemleri yapılmadan gerçekleştirildiği için Ankara 18'inci İdare Mahkemesi'nde ihaleleri iptal ettiren Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, geçen hafta projelerle ilgili imar değişikliklerine onay vereceklerini açıkladı.


Karşıyaka Stadı'nda ise inşaatın devam etmesi için mahkeme kararına karşılık Danıştay'a açılan temyiz davasının sonucu bekleniyor. Eski ihalesi iptal edilen Göztepe Stadı için de yeni ihale tarihi belirlenecek. Bu arada Gürsel Aksel Tesisleri'nde yıllardır mülkiyet sorunu çözülemeyen 150 metrekarelik şahıs arazisi de geçen hafta aceleyle kamulaştırıldı....