16 / 05 / 2024

izmir Yaşam Evlerinde sona gelindi

izmir Yaşam Evlerinde sona gelindi

İzmir'in marka inşaat firması ONAG Yapı'nın Bornova'da inşaatı devam eden "Yaşam Evleri" projesinde sona yaklaşıldı.

Merkez Yaşam Konak satışta! İZKA'dan İzmir'e 347 konutluk yeni proje!

"İzmir'in yeni sembolü kazandırmak için tasarlandı" sloganıyla tanıtılan Merkez Yaşam Konak projesi satışa çıktı. Lansmana özel avantajların sunulduğu projede 347 konut yer alıyor...

Avcılar'daki riskli raporu verilen binalarda yaşam sürüyor! 

99 depreminde İstanbul’da en büyük hasarı alan Avcılar'da 246 kişi yaşamını yitirmişti. Avcılar’da yaşayan vatandaşlar, riskli yapı raporuna rağmen evlerinde kalmaya devam ediyor...

İzmir Kozak Yaylası'nda Doğal Yaşam Parkı kuruluyor!

İzmir Büyükşehir Belediye Kozak Yaylası Doğal Yaşam Parkı’nı kurmak için çalışmalara başladı. Park kırsal kalkınma ve ekolojik turizmle bölgenin ekonomik ve sosyal gelişimine fayda sağlayacak...

TOKİ Beyşehir Konutları'nda huzurlu yaşam!

Konya Beyşehir'de TOKİ ve Beyşehir Belediyesi iş birliğiyle hayata geçirilen sosyal konut projesiyle bölge sakinleri göl manzaralı evlerinde konforlu ve huzurlu bir yaşam sürüyor.

Folkart, İzmir'de en çok tavsiye edilen yaşam markası oldu!

Kurulduğu 2011 yılından bugüne kadar 11 farklı projeyi tamamlayarak teslim eden Folkart, İzmir’de inşaat şirketleri arasında en çok tavsiye edilen yaşam markası oldu...

İzmir'e Merkez Yaşam Konak projesi geliyor!

Ocak-Şubat gibi inşaat çalışmaların başlayacağı ‘Merkez Yaşam Konak projesi 38 katlı tek blok şeklinde yükselecek. Proje konut projesi olarak hayata geçirilecek.

Dap İzmir ile doyumsuz deniz manzarasında lüks yaşam keyfi!

Daire fiyatlarının 199 bin TL'den başladığı Dap İzmir projesinde çalışmalar devam ediyor. Dap İzmir ile doyumsuz deniz manzarasında lüks yaşam keyfi sunuluyor. 

İzmir'de Doğal Yaşam Köyü kurulacak!

Varlık odaklı projelerle Yarımada bölgesini kalkındırmayı hedefleyen İzmir Büyükşehir Belediyesi, Bademler Tarımsal Kalkınma Kooperatifi işbirliğiyle Urla’ya Doğal Yaşam Köyü’nü kuruyor.

İzmir Sosyal Yaşam Kampüsü açıldı!

İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin sosyal belediyecilik uygulaması alanındaki en büyük yatırımı olan İzmir Sosyal Yaşam Kampusü, Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun katıldığı törenle hizmete girdi.

İzmir'de açılan Sosyal Yaşam Kampüsü ruhsatsız mı?

İzmir Büyükşehir, Buca’da inşa ettiği Sosyal Yaşam Kampusu’nu CHP Lideri Kılıçdaroğlu’na açtırdı. 19 ay gecikmeli biten yerleşkenin içinde yer alan huzurevinin ruhsatsız olduğu ortaya çıktı.

İzmir Sosyal Yaşam Kampüsü 10 Aralık'ta açılıyor!

Türkiye’nin ilk sosyal yaşam kampüsü, Cumartesi günü İzmir'de açılıyor. Büyükşehir Belediyesi'nin sosyal belediyecilik alanındaki en büyük yatırımı niteliğini taşıyan dev tesisin açılış törenine CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu da katılacak.

Park Yaşam Ataşehir ile İzmir'in en prestijli projesinde yerinizi alın!

İzmir Çiğli'de 52 bin metrekare alan üzerinde inşa edilen Park Yaşam Ataşehir projesinde toplam 877 adet olmak üzere 1+1, 2+1, 3+1 ve 3+2 daire tipleri bulunuyor.

İzmir Balçova Sağlıklı Yaşam Sosyal Rehabilitasyon Merkezi açıldı!

Kanser hastası kadınlara umut ışığı olan ‘Balçova Sağlıklı Yaşam Sosyal Rehabilitasyon Destek Merkezi’ törenle hizmete açıldı.

izmir Yaşam Evlerinde sona gelindi Haberi

izmir Yaşam Evlerinde sona gelindi

İzmir'in marka inşaat firması ONAG Yapı'nın Bornova'da inşaatı devam eden "Yaşam Evleri" projesinde sona yaklaşıldı. Yıl sonunda teslim edilecek proje konusunda bilgisine başvurulan şirket ortaklarından Niyazi Gültekin, "Devam etmekte olan 'ONAG Yaşam Evleri' projemizi gururla tamamlıyor olmaktan dolayı mutluyum. Her zaman İzmir'de ilkleri gerçekleştirmiş olan firmamız bu projesinde de bir çok yeniliği hayata geçirmiştir. Bizce en önemli ayrıntı dairelerimizim mimari projelerinin çok iyi çalışılmasıdır. Örnek dairemiz gezildiğinde farkedileceği üzere dairelerimizde ergonomik kurallara uygun tasarımlar sayesinde kullanışsız alan yoktur" dedi. İzmir'de bazı projelerde 30 - 35 metrekarelik dairelerin yapıldığını gözlemlediklerini belirten Gültekin, "Bu büyüklükteki daireler yaşanılabilir mekanlar değildir. Müşteriler bazen yanılarak, bazen aldanarak satın alsa bile bu tür daireler kişiyi mutlu etmez, sağlıklı olmadığı gibi rahat ve konforlu bir yaşam...