10 / 05 / 2024

izmir Yaşar Üniversitesi kampüs

izmir Yaşar Üniversitesi kampüs

Türkiye'de son yıllarda vakıf üniversiteleri eğitim kalitelerini ve altyapılarını geliştirmek için dikkat çeken projeler yapıyor. Yaşar Üniversitesi'nin ek kampüs inşaatı sürüyor.

İzmir Yaşar Üniversitesi 3 fakülte ve bir Meslek Yüksekokulu’na Öğretim Üyesi alıyor!

İzmir Yaşar Üniversitesi 3 fakülte ve bir Meslek Yüksekokulu’na Öğretim Üyesi alıyor. İnsan ve Toplum Bilimleri Fakültesi, İşletme Fakültesi, Mimarlık Fakültesi ve Meslek Yüksekokulu’na alım yapılacak. İşte kadro ilanının detaylar…

Prof. Dr. Yaşar Eren'den Konya depremi açıklaması!

Konya Teknik Üniversitesi (KTÜN) Jeoloji Mühendisliği Bölümü Öğretim Üyesi Prof. Dr. Yaşar Eren, Konya'da meydana gelen depremle ilgili önemli açıklamalar yaptı.

Yaşar Üniversitesi İnşaat Mühendisliği Bölümü'nden depreme hazırlık çağrısı!

17 Ağustos'ta Kocaeli'de meydana gelen depremin 22. yıl dönümü nedeniyle açıklama yapan Yaşar Üniversitesi İnşaat Mühendisligi Bölümü depreme hazırlık için çağrıda bulundu. 

Yaşar Üniversitesi, Tarım-Teknoloji Fakültesi inşa edecek!

Yaşar Üniversitesi, Hollanda’nın en önemli tarım-teknoloji üniversitelerinden Wageningen Üniversitesi işbirliği ile ‘Tarım-Teknoloji Fakültesi’ kuracak. İki yıl içinde hayata geçirilecek fakültenin yeri belli.

Nurem İnşaat'tan Yaşar Üniversitesi'ne ek bina!

İzmir'de faaliyet gösteren Nurem İnşaat, Yaşar Üniversitesi için ek hizmet binası inşa etti. Binayı 1 yılda tamamlayan firma, üniversitenin kapasitesini 2 bin kişi artırdı.

Atina'daki tarihi pazaryeri projesine Yaşar Üniversitesi'nden proje!

Yaşar Üniversitesi İç Mimarlık öğrencileri Yunanistan'daki tarihi pazaryeri Dimotiki Agora Kypseli için proje hazırladı. Hazırlanan proje Atina Belediyesi'ne sunuldu.

Yaşar Üniversitesi'nin kampüs alanı büyüyor!

Yaşar Üniversitesi 10 bin metrekare kapalı alanda, 2 bin öğrenciye hizmet verecek eklemeyle toplam kampüs alanını 70 bin metrekareye çıkarıyor.

Yaşar Üniversitesi'nin ek kampüs inşaatı sürüyor!

Türkiye'de son yıllarda vakıf üniversiteleri eğitim kalitelerini ve altyapılarını geliştirmek için dikkat çeken projeler yapıyor. Yaşar Üniversitesi'nin ek kampüs inşaatı sürüyor.

Yaşar Aşçıoğlu inşaat sektöründe merak edilenleri yanıtladı!

Müteahhitliği işi bilmeyen insanların yapmaması gerektiğini belirten Yaşar Aşçıoğlu, "Saçını kuaföre emanet ederken prova isteyen, canını emanet ettiği müteahhitten geçmiş aramıyor. Bu acıdır ve yanlıştır" dedi

Yaşar Poyraz kimdir?

TMMOB İnşaat Mühendisleri Odası Bursa Şubesi 14. Olağan Genel Kurulu sonuçlarına göre, Yönetim Kurulu’na giren isimler arasında Yaşar Poyraz da yer alıyor. Peki, Yaşar Poyraz kimdir?

Adnan Yaşar Görmez: Gelin stadı Torbalı’ya yapalım!

İzmir’in Büyükşehir Belediyesi’nin itirazı sonucu durdurulan stat projeleri ile ilgili Torbalı Belediye Başkanı Adnan Yaşar Görmez’den sürpriz bir öneri geldi.

Yaşar Poyraz: Kentsel dönüşüm yanlış anlaşılmış!

Kentsel dönüşüm yanlış anlaşılmış taşlarını tek tek ziyaret ederek onların sorunlarını dinleyen Yaşar Poyraz, bu kez de İller Bankası, Karayolları ve DSİde görev yapan inşaat mühendisleri ile bir araya geldi, amaçlarını ve hedeflerini paylaştı.

Beylikdüzü Yaşar Acar Spor Tesisi ve Yurt binası 2016'da tamam!

Beylikdüzü'nün başarılı okullarından biri olan Yaşar Acar Fen Lisesi alanında, hem okulun öğrencilerinin hem de çevre okulların faydalanabileceği Beylikdüzü Yaşar Acar Spor Tesisi ve Yurt binasının çalışmaları hızla devam ediyor.

izmir Yaşar Üniversitesi kampüs Haberi

izmir Yaşar Üniversitesi kampüs

Türkiye'de son yıllarda vakıf üniversiteleri eğitim kalitelerini ve altyapılarını geliştirmek için dikkat çeken projeler yapıyor. Yaşar Üniversitesi'nin ek kampüs inşaatı sürüyor.  Ek kampüs, toplam 10 bin 279 metrekarelik alanıyla 2 bin 24 öğrenciye hizmet verecek. Sektör ihtiyaçları göz önünde bulundurularak önümüzdeki akademik yıldan itibaren yeni birimler açılacak. İnsan ve toplum bilimleri ile işletme fakültesi, inşaat mühendisliği ve yeni medya bölümleri, uygulamalı bilimler yüksekokulu gibi programların da hayata geçirilmesi planlanıyor. Öğrenciler, projeleri için de destekliyor.  Beş bin sporcunun yarıştığı '13. Türkiye Koç Spor Fest Üniversite Oyunları'nda, üniversite sporcuları triatlon, atletizm ve yüzmede madalya aldı. Öğrencüer Ali Selek ve İlker Işık, Türkiye'deki 1 milyon felçli hastaya ışık olacak beyin dalgalarıyla kontrol edilebüen tekerlekli sandalye projesi geliştirerek TÜBİTAK'tan destek almaya hak kazandı....