07 / 05 / 2024

izmir yatırım tutarı

izmir yatırım tutarı

Deniz Ticaret Odası ve EBSO yönetimleri, İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu’nu makamında ziyaret etti. Başkan Aziz Kocaoğlu, 2018 yılı tamamlandığında gerçekleştirdikleri yatırım tutarının 16 milyar TL'yi bulacağını açıkladı. 

İzmir'de 1.5 milyar liralık yatırım yapıldı!

İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin 2014 yılındaki yatırımlarının toplamı 1.5 milyar liraya yaklaştı. Bu rakam, aynı zamanda Belediye tarihinin de yatırım rekoru oldu. İşte İzmir 2014 yatırımları...

Yunanistan 'altın vize' için değişikliğe gidiyor! Yatırım tutarında sınır 800 bin euro olacak!

Yunanistan'da yatırım yapma karşılığında kişilere oturma izni sağlanmasını öngören 'altın vize' için gereken minimum tutarın 800 bin euroya çıkarılacağı söyleniyor. 

Kocaeli'de 225 yatırım teşvik belgesi düzenlendi!

Sanayi ve liman kenti Kocaeli'de hayata geçirilmesi planlanan ve sabit yatırım tutarı 5,9 milyar TL'ye ulaşan 225 yatırım için teşvik belgesi düzenlendi.

OSB yatırımında 2 önemli karar!

OSB’de faiz desteği için asgari yatırım tutarı şartı kaldırıldı ve yatırıma başlama süresi 2 yıl olarak yeniden düzenlendi. EPDK sistem kullanım ve işletme bedellerini düşürdü.

Ocak-Mart döneminde yeni yatırımlar için 43 yatırım teşvik belgesi düzenlendi!

"Sanayi ve teknoloji kenti" Kocaeli'de hayata geçirilmesi planlanan ve sabit yatırım tutarı 1,8 milyar lira olarak öngörülen 43 komple yeni yatırım projesi teşvik kapsamına alındı.

9 ayda konaklamaya 2.3 milyar TL'lik yatırım!

TÜROB tarafından yapılan araştırmalara göre, yatırımlarda 9 ayda proje sayısı azalırken, yatırım tutarı ise yüzde 7.5 yükseldi.

9 otel için 706 milyon liralık yatırım!

Kültür ve Turizm Bakanlığı turizmcilere üç ila 5 yıldızlı otel yapımı karşılığında 49 yıllığına arazi tahsis edecek. 9 otel için yatırım tutarı toplam 706 milyon lira olarak belirlendi.

Nisan'da 451 yatırım teşvik belgesi verildi!

Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı tarafından Nisan ayında 451 yatırım teşvik belgesi verildi. Belge alan projelerin sabit yatırım tutarı 11 milyar 921 milyon 2 bin 21 lira olarak açıklandı.

Kocaeli'de 208 projeye yatırım teşvik belgesi verildi!

Türk sanayisinin merkez üssü Kocaeli'de geçen yıl sabit yatırım tutarı 10,7 milyar lira olan 208 proje için yatırım teşvik belgesi verildi. Yatırımların tamamlanmasıyla bölgede 6 bin kişinin istihdam edilmesi öngörülüyor.

Eylül'de 459 yatırım teşvik belgesi verildi!

Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı tarafından Eylül ayında 459 yatırım teşvik belgesi verildi. Belge alan projelerin sabit yatırım tutarı 16 milyar 818 milyon 814 bin 151 lira olarak belirlendi.

Ağustos'ta 330 yatırım teşvik belgesi verildi!

Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı tarafından Ağustos ayında 330 yatırım teşvik belgesi verildi. Belge alan projelerin sabit yatırım tutarı 10 milyar 706 milyon 840 bin 386 lira olarak belirlendi.

Temmuz'da 464 yatırım teşvik belgesi verildi!

Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı tarafından Temmuz ayında 464 yatırım teşvik belgesi verildi. Belge alan projelerin sabit yatırım tutarı 7 milyar 700 milyon 294 bin 819 lira olarak belirlendi.

Alanya'ya 704 milyon liralık ulaşım yatırımı!

Antalya Büyükşehir Belediyesi tarafından bölgeye son 4 yılda 505 milyon liralık yatırım yapıldı. Karayolları işbirliğiyle yapılan kavşak projeleriyle yatırım tutarı 704 milyon liraya ulaştı.

Bursa’da yatırım tutarı 3.2 milyar liraya ulaştı!

BTSO Yönetim Kurulu Üyesi Aytuğ Onur, Bursa’da bu yılın ilk 5 ayında 165 yatırım belgesi alındığını söyledi. Onur, yatırım tutarının 3,2 milyar düzeyine ulaştığını ifade etti.

izmir yatırım tutarı Haberi

izmir yatırım tutarı

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, Deniz Ticaret Odası İzmir Şubesi ve Ege Bölgesi Sanayi Odası’nın gençleşen yüzlerinden oluşan yeni yönetimlerini misafir etti.

İzmir Büyükşehir Belediyesi'nde yer alan habere göre, Deniz Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanlığı’na yeniden seçilen Yusuf Öztürk ve Meclis Başkanı Nuri Durak önderliğindeki DTO yöneticilerinden sonra EBSO Yönetim Kurulu Başkanlığı’na yeniden seçilen Ender Yorgancılar ve Meclis Başkanı Salih Esen önderliğindeki sanayicileri ağırlayan Başkan Kocaoğlu, kent gündemine ilişkin bazı açıklamalar yaptı.

Akıl akıldan üstündür

İzmir'in son 14 yılda yakaladığı ivmeyi, odaların iş birliğiyle daha da yükseğe taşıyacaklarına inandığını dile getiren İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı, şu şekilde devam etti:
“İzmir olarak 80 vilayetin arasından geleceğe daha güvenle bakıyoruz. 14 sene evvel başlattığımız yatırım hamlesiyle kentimiz artık bambaşka bir konumda. 14 yılda...