06 / 05 / 2024

izmir yeni açılan yollar

izmir yeni açılan yollar

İzmir Büyükşehir Belediyesi, Yüzbaşı İbrahim Hakkı Caddesi’ni Manisa Yolu’na bağlıyor. 1.1 kilometrelik yolun 700 metrelik bölümde asfaltlama çalışmalarına başlayan Büyükşehir, kalan bölüm için de kamulaştırma çalışmalarını sürdürüyor.

Migros Haziran'da 58 yeni mağaza açtı! Toplam mağaza sayısı 3 bin 100 oldu!

Migros, Haziran ayında 58 yeni mağaza açtı. Yeni açılan mağazaların 36 adet Migros, 16 adet Migros Jet, 5 adet Macrocenter ve 3 Mion formatında olduğu belirtildi. İşte detaylar...

Migros'un mağaza sayısı 3 bin 7 oldu! Nisan'da 25 yeni mağaza açıldı! 

Migros, Nisan ayında 25 yeni mağaza açtı. Yeni açılan mağazaların 15 adet Migros, 8 adet Migros Jet ve 2 adet Macrocenter formatında olduğu belirtildi. İşte ayrıntılar...

Cengiz Şimşek: Gaziantep OSB'de fabrikalar kapanmadı, yeni tesisler açıldı!

Gaziantep Organize Sanayi Bölgesi (GAOSB) Başkanı Cengiz Şimşek, 43 milyon 250 bin metrekare alanla Türkiye’nin en büyük OSB’sine sahip olduklarını söyleyerek, ''Pandemi nedeniyle kapanan fabrikamız olmadığı gibi bu süreçte yeni açılan tesislerimiz var” açıklamasında bulundu.

Yeni açılan Kağıthane Kültür Merkezi'nde 2.2 milyon TL'lik güçlendirme!

Kağıthane Belediyesi, 2019'da açılır açılmaz statik sorunlar yaşanan kültür merkezini acilen güçlendirdi. 42.6 milyon TL harcanarak yapılan yeni kültür merkezi için 2.2 milyon TL'lik güçlendirme çalışması yapılmasının kamu zararı yarattığını ileri süren Kağıthane Belediye Meclisi’nin İYİ Parti’li üy

Konut yatırımının yeni yıldızı İzmir!

Son dönemlerde özellikle beyaz yakalıların birinci tercihi haline gelen İzmir, yeni açılan İstanbul-İzmir Otoyolu’nun sağladığı avantajlarla konut sektörünün parlayan yıldızı haline geldi.

Son 9 yılda açılan stadyum sayısı TBMM'de!

Son dokuz yılda yapılan ve yeni isimlerle açılan stadyum sayısı TBMM gündemine taşındı. CHP'li Kayan, konuya ilişkin soru önergesi hazırladı...

Bartın'da yeni imar yolları açıldı!

Bartın Belediyesi’ne bağlı ekipler tarafından Çaydüzü Mahallesi Çaydüzü Caddesi’nde yeni açılan imar yolunu beton parke ile düzenlendi. 

Deniz GYO aleyhine açılan tasarrufun iptali davasında son durum!

Deniz Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı aleyhine açılan "Tasarrufun İptali" davasında yeni bir gelişme olmadı.

İzmir'de imara açılan tarım ve sit alanları meclis gündemine taşındı!

İzmir'de imara açılan tarım ve sit alanları meclis gündemine taşındı. CHP İzmir Milletvekili Murat Bakan, konuya ilişkin soru önergesi hazırladı..

İzmir'de imara açılan sit alanlarına ilişkin soru önergesi hazırlandı!

CHP İzmir Milletvekili Murat Bakan, İzmir'de imara açılan tarım ve sit alanlara ilişkin olarak Çevre Ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki'ye 3 soru sordu..

İzmir Körfez Geçişi Projesi'ne açılan davalar iyi niyetli değil!

AK Parti İzmir Milletvekili Atilla Kaya, "İzmir Körfez Geçişi Projesi'nin denizi kirleteceği, sulak alana zarar vereceği" yönündeki iddiaların bilimsel raporlarla çürütüldüğünü belirterek, ÇED olumlu raporuna yönelik açılan davayı "iyi niyetli" olarak yorumlamadıklarını ifade etti.

Bursa Osmangazi'de imara açılan yollar asfaltlanıyor!

Bursa Osmangazi Belediyesi, Demirtaş Mahallesi’nde imar planına uygun yerlerde yeni imar yolları açmaya devam ederken açılan yollar asfaltlanmaya başladı.

Deniz GYO'dan ortaklık aleyhine açılan dava hakkında açıklama!

Deniz Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, aleyhine açılan Kat Mülkiyeti Kanunundan Kaynaklanan (Ortak Gider Alacağına İlişkin İcra Takibine İtirazın İptali İstemli) dava ile ilgili yeni gelişme olmadığını açıkladı.

izmir yeni açılan yollar Haberi

izmir yeni açılan yollar


İzmir Büyükşehir Belediyesi, Bayraklı ile Bornova arasında kesintisiz ulaşım için hizmete açtığı Yüzbaşı İbrahim Hakkı Caddesi’ni Manisa Yolu’na bağlıyor. 1.1 kilometrelik yolun 700 metrelik bölümde asfaltlama çalışmalarına başlayan Büyükşehir, kalan bölüm için de kamulaştırma çalışmalarını sürdürüyor. Yeni yol sayesinde araçlar, hem Bornova’nın merkezine hem de çevre yollarına, Üniversite ve Hastane kavşaklarındaki yoğun trafiğe takılmadan girebilecek.


İzmir Büyükşehir Belediyesi, 2 etap şeklinde hizmete açtığı Bornova Yüzbaşı İbrahim Hakkı Caddesi’nin İstanbul Caddesi (Manisa yolu) bağlantısı için çalışmalarını hızlandırdı. Daha önce Bayraklı Smyrna Meydanı’ndan başlayıp Bornova Çevreyolu Kavşağı’na kadar kesintisiz bir bulvar olarak kente kazandırılan ana aksın 1.1 kilometre olan üçüncü kısmının 700 metrelik bölümü de tamamlandı. İzmir Büyükşehir Belediyesi ekipleri, 1.5 milyon TL maliyetle yapılan bu kısımda asfaltlama çalışmalarını gerçekleştiriyor. 528 Sokak...