03 / 05 / 2024

izmir yol sorunu

izmir yol sorunu

İzmir Valisi Mustafa Toprak, Nemrut Limanlar bölgesindeki yolları düzenleyeceklerini açıkladı. Mustafa Toprak, Aliağa Nemrut Limanlar bölgesindeki yol sorununa ilişkin sanayicilerin uzun süredir beklediği müjdeyi verdi....

1940'ta Kadıköy'ün imar sorunu: İskeleden Altıyol ağzına kadar geniş asfalt bir cadde inşa edilecek

1940 yılında, Kadıköy'de İskeleden Altıyol ağzına kadar geniş asfalt bir cadde inşa edilecek. Bunun için bir çok dükkan ve ev istimlak edilmiş.

İzmir Üçyol-Buca Metro Hattı’nda çalışmalar tam gaz!

İzmir Hafif Raylı Sistemi’nin 5’inci etabı olacak olan Üçyol-Buca Metro Hattı’nın yapım ihalesinde istekli şirketlerin birinci aşama yeterlilik dosyaları toplandı. Peki ihaleye katılmak için hangi firmalar yeterlilik dosyalarını sundur? İşte metro yapımına ilişkin ayrıntılı bilgiler...

İzmir İnciraltı'nın imar sorunu çözülüyor!

İzmir’in yıllardır çözüm bekleyen İnciraltı imar sorunu için harekete geçildi.AK Parti İzmir Milletvekili Mahmut Atilla Kaya, Balçova Belediye Başkanı Fatma Çalkaya ile bir araya geldi.

İzmir Üçyol-Buca Metro Hattı'nın inşaatı yılın 2. yarısında başlayacak!

İzmir tarihinin en büyük yatırımı olması planlanan Üçyol - Buca Metro projesinin genel ihale ilanı Avrupa İmar ve Kalkınma Bankası’nın internet sitesinde yayımlandı. Projenin inşaatının bu yılın ikinci yarısında inşaatın başlaması planlanıyor.

Sinop'ta kentsel dönüşüm ile yol sorunu çözülecek!

Sinop Belediye başkanı Barış Ayhan, Aslan Mahallesi'nde kentsel dönüşüm projesi ile çevre yoluna alternatif bir güzergah belirlendiğini açıkladı.

İzmir'de gayrimenkul sektörüne altı maddelik yol haritası!

Mimar ve mühendislerle sektörün beş temel sorununu masaya yatıran İzmir Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Suphi Şahin gayrimenkul sektörü için 6 maddelik yol haritası hazırladıklarını söyledi.

İzmir Gültepe'nin 40 yıllık tapu sorunu çözüldü!

İzmir’in kalbi Konak’ın Gültepe Semti’nde bulunan ve halk arasında ‘Çıtak Arazisi’ olarak anılan bölgenin 40 yıllık tapu sorunu çözüldü.

Adıyaman Gerger'in yol sorunu meclis gündeminde!

Adıyaman'ın Gerger ilçesinin yol sorunu meclis gündemine taşındı. CHP Adıyaman Milletvekili Abdurrahman Tutdere, Bakan Turhan'a herhangi bir çalışma olup olmadığını sordu...

Demirci-Sındırgı arasındaki yol sorunu TBMM'de!

Demirci-Sındırgı arasındaki yolun karayolları ağına alınması hususu meclis gündeminde taşındı. CHP Manisa Milletvekili Ahmet Vehbi Bakırlıoğlu, konuya ilişkin soru önergesi hazırladı..

Ankara Polatlı'nın yol sorunu TBMM gündeminde!

Ankara Polatlı'nın mahalle içi yollarında yaşanan sorunlar TBMM gündemine taşındı. CHP Ankara Milletvekili Levent Gök, konuya ilişkin soru önergesi hazırladı..

Tekirdağ Saray'daki yol sorunu meclis gündeminde!

Tekirdağ ili Saray ilçesinde yaşanan yol sorunu meclis gündemine taşındı. İYİ Parti Tekirdağ Milletvekili Enez Kaplan, konuya ilişkin soru önergesi hazırladı..

Çanakkale-İzmir yoluyla 40 dakikalık yol 5 dakikaya iniyor!

Çanakkale-İzmir karayolunun Ayvacık-Küçükkuyu kesiminde bulunan ve yaklaşık 40 dakikada katedilebilen yol 5 dakikada tamamlanacak.

Artvin Arhavi'deki yol sorunu TBMM'de!

CHP Artvin Milletvekili Uğur Bayraktutan, Artvin'in Arhavi ilçesine bağlı bir köyün yol sorununu TBMM gündemine taşıdı. Bayraktutan konuya ilişkin soru önergesi hazırladı..

izmir yol sorunu Haberi

izmir yol sorunu

İzmir Valisi Mustafa Toprak, günde 5 bin TIR'ın giriş çıkış yaptığı Aliağa Nemrut Limanlar bölgesindeki yol sorununa ilişkin sanayicilerin uzun süredir beklediği müjdeyi verdi. 


Toprak, yolların valilik, belediyeler ve karayollarının ortak çalışmasıyla düzenleneceğini bildirdi. Aliağa Gümrük Müdürlüğü'nde bölgedeki 11 limanın yetkilisiyle bir araya gelen İzmir Valisi Mustafa Toprak, basına kapalı toplantının çıkışında açıklama yaptı. 


Bütüncül yaklaşım Vali Toprak, limanları barındıran Nemrut Körfezi'nin 20 milyar dolarlık ithalat ve ihracat kapasitesi ile ülke sanayisi için son derece önemli olduğunu belirterek, "Alsancak Limanı'na da baktığımızda orada da 20 milyar dolarlık bir hacim var. Yani Nemrut ile eşdeğerde gidiyor. Ancak Nemrut bölgesi zaman içerisinde çok hızlı biı* şekilde gelişti. Bu gelişmeyle birlikte iç yollar ve bağlantı yollan da arttı. An cak buradaki sanayicimizin yollar ko...