15 / 05 / 2024

İzmirde 3 gölet inşaatlarının gövde dolgu imalatları tamamlandı

İzmirde 3 gölet inşaatlarının gövde dolgu imalatları tamamlandı

İzmir'de münbit toprakları modern sulama sistemiyle buluşturucak 3 göletin inşaatlarının gövde dolgu imalatlarının bittiği açıklandı

KİPTAŞ Başakkent Gölet Evleri fiyat listesi!

KİPTAŞ Başakkent Gölet Evleri fiyat listesi haberimizde yer alıyor. Başakkent Gölet projesinde 2+1, 3+1 ve 4+1 daireler bulunuyor.

KİPTAŞ Başakkent Gölet Evleri!

Satışların devam ettiği KİPTAŞ Başakkent Gölet Evleri fiyatları 284 bin 95 TL'den başlıyor. Projede 2+1, 3+1 ve 4+1 daireler yer alıyor. 

Bahçeşehir Gölet projesinde son durum!

Bahçeşehir Gölet’inin hemen yanında inşatına başlanılan Bahçeşehir Park AVM'ye 3 bin metrekarelik Survivor parkuru yapılacak. 1 milyon dolarlık parkurla ziyaretçi sayısının daha da artması bekleniyor.

KİPTAŞ Başakkent Gölet projesi!

KİPTAŞ Başakkent Gölet projesi 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon olmak üzere toplam 894 adet daireden meydana geliyor...

Başakşehir Gölet Konutları KİPTAŞ!

Başakşehir Gölet Konutları KİPTAŞ fiyatları 204 bin TL ile 576 TL arasında değişiyor. 594 dairenin yer aldığı projede daire tipleri 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon olarak tasarlandı...

KİPTAŞ Başakkent Gölet fiyatları 204 bin TL'den başlıyor! Yeni proje!

Yavuz Sultan Selim Köprüsü, 3. havalimanı ve TEM bağlantı yolunun kesişim noktasında inşa edilen KİPTAŞ Başakkent Gölet satışa çıktı. Projede fiyatlar 204 bin TL'den başlıyor...

Erzurum Büyükşehir bir ayda 2 gölet yaptı!

3 yılda 89 gölet yapan Erzurum Büyükşehir Belediyesi Kırsal Hizmetler Daire Başkanlığı Tarımsal Altyapı Şube Müdürlüğü ekipleri, Başkan Mehmet Sekmen’in talimatıyla 2017'nin ilk iki ayında 2 gölet inşa etti

Söke Karacahayıt Gölet'inde sona gelindi!

AYDIN'ın Söke'dekii 3 bin 500 dönüm arazide yapımı süren, tamamlandığında Türkiye'nin sulama amaçlı kullanılacak en büyük göletlerinden birisi olacak olan Karacahayıt Gölet'inde sona gelindi.

Yalova Gölet projesine 320 bin lira ödenek!

Meclis gündeme gelen Tarımsal Hizmetler Müdürlüğü bütçesinde tarımsal hizmetlerin geliştirilmesi için gölet yapımında kullanılmak üzere 320 bin Lira ödenek ayrılmasına karar verdi.

Kastamonu Yenice'deki gölet inşaatı sürüyor!

Kastamonu’nun Hanönü ilçesi Yenice köyü gölet inşaatı devam ediyor. Hükümetimizin güzel projelere destek verdiğini ifade eden Uçar, Yenice Gölet’inin bittiği zaman güzel bir yatırım olacağını ifade etti. Uçar, "Köylülerimize hayırlı olsun" dedi.

Tokat’ta 4 adet gölet inşa edilecek!

Orman ve Su İşleri Bakanı Prof. Dr. Veysel Eroğlu, Tokat’ta inşa edilecek 1. Grup Göletler kapsamında 4 adet gölet projesinin kamulaştırmalarının yapılabilmesi için gerekli olurları jet hızıyla imzaladığı bildirildi.

TOKİ Edirne Meriç başvuruları için son 3 gün!

TOKİ Edirne Meriç başvuruları için son 3 gün. Daire fiyatları 98 bin 410 TL'den başlangıç gösteren projede satış işlemleri T.C. Ziraat Bankası A.Ş. aracılığıyla kabul ediliyor.

İzmir'de 3 göletin inşaatında gövde dolgu imalatları tamamlandı!

İzmir'de münbit toprakları modern sulama sistemiyle buluşturucak 3 göletin inşaatlarının gövde dolgu imalatlarının bittiği açıklandı

İzmirde 3 gölet inşaatlarının gövde dolgu imalatları tamamlandı Haberi

İzmirde 3 gölet inşaatlarının gövde dolgu imalatları tamamlandı

Orman ve Su İşleri Bakanlığı Devlet Su İşleri (DSİ) Genel Müdürlüğü'nce İzmir'de inşa edilen Menderes Özdere Göleti, Kiraz Çatak Göleti ve Tire Eskioba Göletleri inşaatlarının gövde dolgu imalatlarının tamamlandığı bildirildi. Orman ve Su İşleri Bakanı Prof. Dr. Veysel Eroğlu projeleri yakından takip ettiğini belirterek, "Ege'nin incisi İzmir'de en kısa zamanda hizmete alacağımız tesisler ile bölgede brüt 4 bin 540 dekar zirai arazi suya doyacak. Menderes Özdere Göleti ile yılda 620 bin TL, Kiraz Çatak Göleti ile 1 milyon 335 bin TL ve Tire Eskioba Göleti ile de yılda 655 bin TL gelir artışı elde edilecek. Proje ile yılda 2 milyon 610 bin TL gelir artışı sağlanacak çiftçinin yüzü gülecek" dedi. 


Sabah...