24 / 07 / 2024

İzmirde apart tahliyesi

İzmirde apart tahliyesi

İzmir'in Gümüşpala Semti'nde, inşaat firması üç gecekondu evini yıktıktan sonra inşaat için hafriyat çalışması başlattı. Bu sırada, yaşanan toprak kaymalarından dolayı 3 apartmanda oturanlardan evlerini tahliye etmeleri istendi.

Isparta Senirlikent'e 1 milyonluk apart projesi geliyor!

Isparta Senirlikentliler dev proje için gün sayıyor. Yükseliş Vakfı'nın kongresinde konuşan Vakıf Başkanı Ziya Örmeci, yaklaşık 1 milyon lira bedelli apart projesinin başlayacağını belirtti.

Gündoğdu İnşaat'tan Isparta'ya Apart Kampüs geliyor!

Gündoğdu İnşaat, ''2’nci Üniversite hedefine koşan'' ve ''Kara Havacılık Okulu''nu açmaya hazırlanan Isparta’da 6 Bin 500 M2 Kampus’ta Isparta’nın ilk ve tek sistemini kuruyor: ''Site şeklinde Apart Kampus''

Sitelerde görevli dairelerinin tahliyesi!

Konut Siteleri Yönetimleri Danışmanı Nihat Dönmez Emlakkulisi.com okurları için "Sitelerde görevli dairelerinin tahliyesi" konusunu ele aldı. İşte, Nihat Dönmez'in yazısı...

Marmaris'teki apart oteller rezidansa dönüştürülüyor!

Muğla'nın Marmaris ilçesinde turizm mevsiminin kötü geçmesinin ardından apart oteller, rezidansa dönüştürülmeye başlandı.

Taksim 9 Apart Turizm Ve Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Taksim 9 Apart Turizm Ve Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi bugün Muhsin Özden tarafından 50 bin TL sermaye bedeli ile Beyoğlu'nda kuruldu.

Fethiye Salhan Apart Inn Hotel icradan 3.8 milyon TL'ye satılıyor!

Fethiye 2. İcra Dairesi, Muğla İli Fethiye İlçesi'ndeki Apart Inn Hotel'i 3.8 milyon TL'ye satışa çıkardı.

İstinye Panavıa by Panaroma Apart'taki 3 daire 5 milyon TL'ye satılıyor!

İstanbul 10. İcra Dairesi, Sarıyer İstinye'de yer alan Panavıa by Panaroma Apart'taki 3 apart birimi satışa çıkarıyor. İhalenin satış bedeli 5 milyon 30 bin TL olarak belirlendi.

Öğrenciler için ev ve apart kiraları belli oldu!

Üniversiteyi şehir dışında okuyan öğrencilerin ev ve apart kiraları belli oldu. Ev kiraları 300 ile en ucuz Antalya’da, 3 bin 500 TL ile en pahalı İstanbul’da iken yeme içme, elektrik ve internet dahil apartlar ise aylık 650 TL’den başlıyor.

Kentsel dönüşüme giren binadaki kiracının tahliyesi nasıl sağlanır?

Posta Gazetesi'nin köşe yazarlarından Tamer Heper bugünkü yazısında okuyucusunun sorduğu "Kentsel dönüşüme giren binadaki kiracının tahliyesi nasıl sağlanır?'' sorunu yanıtladı. İşte o yazı...

Yalı Ataköy'de apart üniteler 1 milyon 276 TL'ye!

Toplu Konut İdaresi (TOKİ) güvencesiyle Ataköy’ün en değerli noktasında, Özyazıcı İnşaat – Karadeniz Örme Proje Ortaklığıyla hayata geçirilen Yalı Ataköy’ün satışları devam ediyor. Projede apart üniteler 1 milyon 276 bin TL’den satılıyor.

Yalı Ataköy Apart fiyatları!

Yalı Ataköy Apart fiyatları 1 milyon 350 bin TL'den başlayarak değişiyor. Oturuma hazır olan Yalı Ataköy Apart projesinde daireler deniz manzarasını görüyor...

Yeni alınan evin tahliyesi nasıl olur?

Satın alınan taşınmazda kiracının olması ya da eski malikin çıkmaması problem teşkil edebiliyor. Ancak, yeni malikin kiracıyı veya eski maliki tahliye etme hakkı bulunuyor. Peki, yeni alınan evin tahliyesi nasıl olur?

10 yıllık kiracının tahliyesi 2016!

Mal sahibi ile kiracı arasında imzalanan kira sözleşmesi ancak Borçlar Kanunu kapsamında yer alan hükümler dahilinde feshedilebiliyor. Peki, 10 yıllık kiracının tahliyesi 2016 nasıl yapılır? Kiracıya nasıl bildirim yapılır?

İzmirde apart tahliyesi Haberi

İzmirde apart tahliyesi

İzmir'in Gümüşpala Semti'nde, inşaat firması üç gecekondu evini yıktıktan sonra inşaat için hafriyat çalışması başlattı. Bu sırada, yaşanan toprak kaymalarından dolayı 3 apartmanda oturanlardan evlerini tahliye etmeleri istendi.  Duruma tepki gösteren vatandaşlar, istinat duvarı yapılması gerekirken kış gününde sokağa atıldıklarını Delirterek, çalışmanın ne zaman biteceği ve ne yapılacağını söyleyenin olmadığını söylediler. Şerife Al, "Bizi bu kış gününde sokağa atıyorlar. Ne zaman evimize döneceğimizi bilen yok"...