05 / 05 / 2024

İzmirde bitkisel yağ rafinesi toplantısı

İzmirde bitkisel yağ rafinesi toplantısı

ABALIOĞLU YAĞ SANAYİ VE TİCARET A.Ş. tarafından; izmir'de Bitkisel Yağ Üretimi ve Rafinasyon Tesisi için 9 Haziran 2015 günü saat 14:00'de halk toplantısı düzenlenecek.

Tarım Kredi'de 2 litre bitkisel yağ 159,90 TL, ketçap-mayonez 66,90 TL! Tarım Kredi'de indirimli ürünler listesi

Tarım Kredi Marketlerinde indirimli ürünlerin listesi belli oldu. 5-14 Nisan 2024 tarihleri arasında Tarım Kredi'de 2 litre yağ 159,90 TL, ketçap-mayonez 66,90 TL'den satılacak. 5-14 Nisan 2024 Tarım Kredi Market güncel indirimli ürünler listesi.

İndirimin hası Migros'tan geldi! Raflar boşalmadan acele edin

Ayçiçeği tohumlarından elde edilen ayçiçek yağı, yemek pişirme ve fırınlamada kullanılan popüler bir bitkisel yağ türüdür. Dolayısı ile mutfakların vazgeçilmez ürünü olan ayçiçek yağına gelen zamalrın akabinden indirim üstüne indirim geliyor. Bir indirim de Migros'tan geldi.

Mısır Çarşısı'ndan doğan lezzet! Arifoğlu’nda bitki setleri avantajlı fırsatlarla! İşte 22 Eylül 2022 fiyat listesi

Baharat ve bitki çayları olmak üzere bitkisel yağlardan pekmeze kadar hatta organik gıdalardan arı ürünlerine ve doğal kozmetik setlere kadar birçok ürün yelpazesi sunan Arifoğlu, doğalı arayanlar için online mağazasında avantajlı fırsatlar sunuyor. İşte 22 Eylül 2022 Arifoğlu fiyat listesi

Ayçiçekte heyecanlandıran indirim! Tüm dünya bundan etkilendi! Peki Türkiye’de Ayçiçeğe ne zaman indirim gelecek

Bitkisel yağ fiyatları ise son 10 ayın en düşük seviyesini gördü. Bu fiyatlar birçok ülkede gözlenirken bu düşüş Türkiye'de hiçbir şekilde market raflarına ve pazarlara yansımadı. İşte detaylar…

Bitkisel yağlarla ilgili flaş gelişme! Vergi sıfırlandı

Cumhurbaşkanı kararıyla 1 Temmuz’dan itibaren geçerli olmak üzere ay çiçek, mısır, soya ve palm yağında gümrük vergisi 31 Aralık’a kadar sıfıra indirildi.

Ayçiçek yağında korkunç tablo! Uzmanlar 'Marketlere yağ bile gelemez' diyerek ürküten senaryoyu paylaştı

Ayçiçek yağıyla ilgili küresel fiyat endeskleri açıklandı. Bitkisel Yağ Fiyat Endeksi yüzde 23.2 arttı. Rusya ve Ukrayna'nın küresel ihracatın yüzde 80'ini gerçekleştirdiğini belirten uzmanlar, "Savaş durmazsa daha da kötü olacak" diyor.

Ayçiçek yağı zammında sorumlu kim? Bakanlıktan o isme soruşturma

Tarım ve Orman Bakanlığı, ayçiçek yağı fiyatlarındaki yükselişin hedefinde olan isim Bitkisel Yağ Sanayicileri Derneği (BYSD) Başkanı Tahir Büyükhelvacıgil için suç duyurusunda bulundu. Bakanlık, gerekçe olarak da yağ stoğu yokmuş gibi algı oluşturulmasını gösterdi. 

Ukrayna Rusya savaşı gıdayı vurdu! Fiyatlar rekor kırdı!

Evrensel gıda fiyatları rekor kırarak zirvede yerini aldı. Birleşmiş Milletler Gıda ve Tarım Örgütü'nün (FAO) açıklamasına göre evrensel gıda fiyatlarının süt ürünleri ve bitkisel yağlar başta tutulmak üzere Şubat ayında gelmiş geçmiş en yüksek seviyeye ulaşmış olduğunu duyurdu.

Tek Dönüşüm Bitkisel Atık Yağ Toplama Taşıma Depolama Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tek Dönüşüm Bitkisel Atık Yağ Toplama Taşıma Depolama Ticaret Limited Şirketi bugün Sultangazi'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Netice Çelik tarafından kuruldu. 

İzmir'de Bitkisel Yağ Üretimi ve Rafinasyon Tesisi toplantısı 9 Haziran'da!

ABALIOĞLU YAĞ SANAYİ VE TİCARET A.Ş. tarafından; izmir'de Bitkisel Yağ Üretimi ve Rafinasyon Tesisi için 9 Haziran 2015 günü saat 14:00'de halk toplantısı düzenlenecek.

1986 yılında Haliç bitkisel yaşamdan kurtulmuş!

1986 yılında Haliç bitkisel yaşamdan bir ölçüde kurtulmuş. 1986 yılına kadar 50 milyar harcanan Haliç'e, 50 milyar lira daha harcanacakmış. Çalışmalar sonunda 1.5 milyon metrekare alan yeşillendirilerek halka açılmış.

Atık yağlar geri dönüşüme kazandırılıyor!

“ Temiz Çevre Sağlıklı Hayat Projesi ” ile ev ve işyerlerinde oluşan bitkisel atık yağlar geri dönüşüme kazandırılıyor. Elde edilen gelirle ise engellilerin ihtiyaçları karşılanıyor

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı atık yağ toplamaya devam ediyor!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı kontrolünde bitkisel atık yağlar toplanarak geri dönüşüme tabi tutuluyor. Bu kapsamda yürütülen Temiz Çevre Sağlıklı Hayat projesi ile yurdun çeşitli bölgelerinde atık yağ toplama işlemleri sürdürülüyor...

İzmirde bitkisel yağ rafinesi toplantısı Haberi

İzmirde bitkisel yağ rafinesi toplantısı

ABALIOĞLU YAĞ SANAYİ VE TİCARET A.Ş. tarafından; İzmir İli, Aliağa İlçesi Horozgediği Köyü, 1057 ada, 1 nolu parsel sınırları içerisinde Bitkisel Yağ Üretimi ve Rafinasyon Tesisi'nin işletilmesi planlanmaktadır. Söz konusu faaliyet için Çevresel Etki Değerlendirmesi (ÇED) Yönetmeliğinin 9. Maddesi gereğince aşağıda belirtilen tarih ve saatte faaliyetle ilgili halkı bilgilendirmek, görüş ve önerilerini almak için "Halkın Katılımı Toplantısı" yapılacaktır.




Toplantı Yeri: Horozgediği Köyü Köy Kahvesi


Toplantı Yerinin Adresi: Horozgediği Mahallesi Çeşme Sokak A/B, Aliağa/İZMİR

Toplantı Tarihi: 09.06.2015


Toplantı Saati: