07 / 05 / 2024

İzmirde Daire Karşılığı Afrodit heykeli sattılar

İzmirde Daire Karşılığı Afrodit heykeli sattılar

İzmirli 2 müteahhitin Efes bölgesinde yasadışı mezar kazanlardan edindikleri tarihi eserleri İstanbul'da daire karşılığı satmaya çalıştı. Müteahhitlerin ‘Kat karşılığı mezarcılardan aldık’ dediği eserler arasında paha biçilemeyen 2 bin yıllık Afrodit Heykeli de var.

Ömer Fethi Gürer: Her 13 daireye karşılık olarak bir daire yabancıların oldu!

CHP Niğde Milletvekili Ömer Fethi Gürer, yabancıya konut satışı ile ilgili önemli rakamları paylaştı. Yabancıya satışları Meclis gündemine taşıyan her 13 daireye karşılık olarak bir dairenin yabancılar tarafından alındığını belirtti. İşte o açıklama...

Esenler Belediyesi’nin borçlarına karşılık daire verme kararına CHP’den tepki!

Sosyal Güvenlik Kurumu’na (SGK) olan prim ve vergi borçlarına karşılık olarak Ömür İstanbul projesinde kendisine ait çok sayıda konutu vermeyi planlayan Esenler Belediyesi'ne CHP'den tepki geldi.

İzmir'de 6.6 milyon TL'ye arsa karşılığı inşaat ihalesi!

İzmir Çevre ve Şehircilik Müdürlüğü Milli Emlak Daire Başkanlığı 6 milyon 580 bin 95 TL bedelle arsa karşılığı inşaat yaptıracak.

Mersin'de 12.4 milyon TL'ye arsa karşılığı inşaat ihalesi!

Mersin Çevre ve Şehircilik Müdürlüğü Milli Emlak Daire Başkanlığı Anamur Özel Eğitim Uygulama Merkezi çevre düzenlemesi ve Mersin Yenişehir'de 2 adet arsayı kat karşılığı ihaleye çıkarıyor.

Fatih Belediyesi 12 milyona kat karşılığı konut ve sosyal tesis yaptıracak!

Fatih Belediyesi mülkiyetinde bulunan taşınmaz mallar üzerinde kat karşılığı sosyal tesis ve 27 adet daire yapım ihalesi 30 Ekim'de yapılacak...

Bursa Defterdarlığı arsa karşılığı inşaat yaptırıyor!

Bursa Defterdarlığı Milli Emlak Daire Başkanlığı Uludağ Emlak Müdürlüğü tarafından arsa karşılığı inşaat işi ihalesi 12 Nisan'da yapılacak..

Mehmet Keleş'in borçlarına karşılık 47 konut satıldı!

Eski Düzce Belediyesi Başkanı Mehmet Keleş'in borcu karşılığında belediyeye ait olan 47 daire de borca karşılık belediyenin işlerini yapan firmalara satıldı.

40 metrekarelik daire nasıl 74 metrekareye çıkarılır?

Küçük metrekareli daire sahiplerine özel üretilen tasarımlar görenleri şaşırtıyor. Peki 40 metrekarelik daire nasıl 74 metrekareye çıkarılır?

Melikgazi'de kat karşılığı inşaat ihalesi 28 Şubat'ta!

Melikgazi Belediye Başkanlığı, Kayseri Melikgazi'de 56 daire 4 dükkan inşaatı yaptırılacak. Kat karşılığı olarak ihale edilecek işin bedeli 7 milyon 578 bin 910 TL olarak belirlendi.

15 Temmuz darbe planının yapıldığı daire satılıyor!

FETÖ'nün, 15 Temmuz darbe girişimini planlandığı Ankara'daki daire satılığa çıkarıldı. Çukurambar’daki lüks daireye 695 bin TL'ye alıcı çıktı.

Daire Karşılığı Afrodit heykeli sattılar!

İzmirli 2 müteahhitin Efes bölgesinde yasadışı mezar kazanlardan edindikleri tarihi eserleri İstanbul'da daire karşılığı satmaya çalıştı. Müteahhitlerin ‘Kat karşılığı mezarcılardan aldık’ dediği eserler arasında paha biçilemeyen 2 bin yıllık Afrodit Heykeli de var.

Melikgazi Belediyesi kat karşılığı inşaat yaptıracak!

Melikgazi Belediye Başkanlığı, Küçükali Mahallesi'nde 56 daire, 1 görevli dairesi, 2 adet dükkan inşaatı yaptıracak. Kat karşılığı yaptırılacak inşaatın bedeli 6 milyon 694 bin 284 TL olarak belirlendi.

TOKİ Van Merkez Şerefiye Mahallesi'nde 425 konut satışa çıkarılıyor!

TOKİ Van Merkez Şerefiye Mahallesi' nde 425 konut satışa çıkarılıyor. Başvuruların 11 Nisan 2016 tarihinde başlayacağı projede daire fiyatları 106 bin 390 liradan başlıyor.

İzmirde Daire Karşılığı Afrodit heykeli sattılar Haberi

İzmirde Daire Karşılığı Afrodit heykeli sattılar

İzmirli 2 müteahhitin Efes bölgesinde yasadışı mezar kazanlardan edindikleri tarih eserleri İstanbul’da satmaya çalıştıklarını belirleyen polis, alıcı gibi davranarak müteahhitleri gözaltına aldı. Müteahhitlerin ‘Kat karşılığı mezarcılardan aldık’ dediği eserler arasında paha biçilemeyen 2 bin yıllık Afrodit Heykeli de var.



İstanbul Kaçakçılık Suçlarıyla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri ‘tarihi’ bir operasyona imza attı. İzmir merkezde müteahhitlik yapan A.Ş.(50) ve Y.Z.(44) isimli iki şüphelinin, İzmir Efes’te yasa dışı kazı yapan kişilerden Antik Roma dönemine ait kalıntılar alarak İstanbul’da satmaya çalıştıkları yönünde bir ihbar alan polis, bu kişileri takibe aldı. 


‘Daire karşılığı aldık’


Kendilerini koleksiyoner olarak tanıtan bir polis ekibi, 2 şüpheli ile görüşme sağladı. Şüpheliler, Kağıthane’de buluştukları polislere, ellerinde Roma Dönemi’ne ait bir Afrodit Heykeli, 7 gözyaşı şişesi, 2 şarap kabı, 2 küp ve bir...