02 / 05 / 2024

izmirde nereye hafriyat dökülür

izmirde nereye hafriyat dökülür

Kente gelişigüzel moloz dökümünün önüne geçmeye çalışan İzmir Büyükşehir Belediyesi, Işıkkent’teki yeni alanla birlikte kentteki hafriyat döküm sahası sayısını 5’e çıkardı.

Dünya Hafriyat İnşaat İthalat İhracat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Dünya Hafriyat İnşaat İthalat İhracat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, Nurdan Toprak, Kayhan Günarslan tarafından 500 bin TL'lik sermaye ile 14 Mart 2014 tarihinde kuruldu.

Kentplus Kadıköy’de hafriyat başladı! İşte Kentplus Fikirtepe fiyatları!

Emay İnşaat Fikirtepe kentsel dönüşüm kapsamında hayata geçirdiği, Kentplus Kadıköy projesinde imar ruhsatını aldıktan sonra hafriyat çalışmalarına başladı. İşte bu hafta ilk kazmanın vurulduğu Kentplus Fikirtepe fiyat listesi…

Dosya masrafı iadesi için nereye başvurulur?

Konut veya ihtiyaç kredilerinde tüketiciler, ne için ödediklerini bilmediği dosya masraflarının iadesini isteyebiliyor. Peki, kredi dosya masrafı iadesi için nereye başvurulur? Konut kredisi dosya masrafı iadesi nasıl alınır?

Adres beyanı nereye yapılır?

5490 sayılı Nüfus Hizmetleri Kanunu gereğince yerleşim yeri adreslerinin tutulmasında kişilerin yazılı beyanı esas alınıyor. Buna göre adres beyanı nereye yapılır? Adres beyanı nasıl yapılır?

Kira gelir vergisi nereye ödenir?

Kira geliri elde edenler; ödeyecekleri gelir vergisini www.gib.gov.tr adresindeki “Hesaplamalar” bölümünden yararlanarak öğrenebiliyor. Peki, kira gelir vergisi nereye ödenir? İşte kira vergisi ödenecek yerler...

Mal beyanı nereye verilir?

Türkiye Büyük Millet Meclisi ve Bakanlar Kurulu üyelerinin mal beyanını Türkiye Büyük Millet Meclisi Başkanlığına vermesi gerekiyor. Peki diğer kamu çalışanları mal beyanını nereye verecek? İşte yanıtı...

Elik İnşaat Taahhüt ve Hafriyat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Elik İnşaat Taahhüt ve Hafriyat Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Kenan Elik tarafından 100 bin TL'lik sermaye bedeli ile 7 Mart'ta Kartal Burak Bora Plaza'da kuruldu.

Arsa vergisi nereye ödenir?

Arsa vergisi, arsa sahipleri tarafından devlete ödenen bir vergi türüdür. Her sene ödenmesi gereken arsa vergisi ödemeleri taksitli olarak yapılabiliyor. Peki, arsa vergisi nereye ödenir?

Giza Orman Ürünleri Hafriyat İnşaat Taahhüt Nakliye Elektrik Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Giza Orman Ürünleri Hafriyat İnşaat Taahhüt Nakliye Elektrik Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Engin Gedik tarafından 10 bin TL'lik sermaye bedeli ile 4 Mart'ta kuruldu.

Hafriyat dökümlerine ağaçlandırma bedeli alınarak izin verilecek!

Kamyoncu eylem yapmıştı İstanbul Anadolu Yakası'nda faaliyet gösteren hafriyatçılar, Akfırat ve Şile'deki döküm alanlarının kapatılmasının ardından, Anadolu Yakası'ndaki son döküm alanı Ömerli'nin de kapatılmasına tepki göstermişti...

Tavşanlı Küçük Sanayi Sitesi’nde hafriyat çalışmaları başladı!

Kütahya' nın Tavşanlı ilçesine yapılacak Küçük Sanayi Sitesi’ nde hafriyat çalışmaları başlatıldı. Uzun zamandır projesi sürdürülen 466 iş yerinin yapılması için çalışmalara hız verildiği bildirildi...

Eras Madencilik Hafriyat İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Eras Madencilik Hafriyat İnşaat Anonim Şirketi, Eray Selim Eraslan tarafından 50 bin TL'lik sermaye bedeli ile 21 Şubat 2014 tarihinde Beşiktaş, Büyükdere Caddesi 'nde kuruldu.

TBT Yapı Hafriyat Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

TBT Yapı Hafriyat Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Uğur Tiryaki tarafından 100 bin TL'lik sermaye ile 17 Şubat'ta Esenyurt, Yeşilkent Mahallesi, İnnovia 3 Sitesi'nde kuruldu.

izmirde nereye hafriyat dökülür Haberi

izmirde nereye hafriyat dökülür


İzmir Büyükşehir Belediyesi, kentin farklı noktalarına gelişigüzel moloz dökümünün önüne geçmek için açtığı hafriyat döküm sahalarına yenilerini ekliyor. Kapasitesi dolan döküm alanlarını ağaçlandırarak kente yeşil alan olarak kazandıran Büyükşehir Belediyesi, bir yandan da yeni alanlar için çalışmalarını sürdürüyor.  Büyükşehir Belediyesi son olarak Işıkkent Mahallesi Fatmacık Kayası’nda 159 bin m²’lik alanda hafriyat dökümü kabulüne başladı. Yeni saha ile birlikte kentteki hafriyat toprağı döküm alanı sayısı 5’e yükselirken, yakında zamanda hizmete açılacak 3 saha birlikte bu rakam 8’e yükselecek. 


Kapasitesi dolan alanlar “orman” olacak

Yeni döküm sahaları için çalışmalarını sürdüren Büyükşehir Belediyesi, Işıkkent’te 100 bin m²  ve Yelki Çalıcası’da 119 bin m²  alanın daha izin süreçlerini tamamlayarak İZBETON’a devretti. Bornova Şeytanderesi’nde kente hafriyat dölüm alanı olarak kazandırılmak istenen 284 bin m²’lik alanın ise...