27 / 04 / 2024

izmirde ofis yatırımı nereye yapılmalı

izmirde ofis yatırımı nereye yapılmalı

Son 3 yılda ortalama konut fiyatlarının yüzde 40 değer kazandığı ve ardı ardına yeni projelerin yükseldiği İzmir’de gelecekte en çok prim yapması beklenen 3 bölge dikkat çekiyor.

Hm Ofis Gayrimenkul Yatırım Yönetim Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Hm Ofis Gayrimenkul Yatırım Yönetim Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Kağıthane'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Hülya Maç tarafından kuruldu.

İş GYO'dan Manzara Adalar'la gayrimenkul yatırım fonuna 352.2 milyon TL'lik yatırım!

İş GYO tarafından İş Portföy İkinci Gayrimenkul Yatırım Fonu'nun katılma paylarına yatırım yapılmasına ve Kartal Manzara Adalar bünyesinde bulunan ofis ve ticari alanların, 352 milyon 215 bin TL üzerinden tescil ettirilmesi suretiyle ayni olarak ödenmesine karar verildi..

İş GYO Taksim Ofis Lamartine'deki ofisini İş Yatırım Menkul Değerler'e kiraladı!

İş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın Taksim Ofis Lamartine Binası'nda yer alan yaklaşık 170 metrekarelik ofis alanının İş Yatırım Menkul Değerler A.Ş.'ye kiralandı...

Ofis pazarındaki yatırım faaliyetleri ivme kazanacak!

Cushman & Wakefield 2019 2. Çeyrek Gayrimenkul Pazar Analizleri Raporu'na göre, Artan acil satılık gayrimenkuller ile birlikte ofis pazarındaki yatırım faaliyetlerinin ivme kazanması bekleniyor...

İş Yatırım Menkul Değerler, İş Kuleleri Kule 2'den ofis kiraladı!

İş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, İş Yatırım Menkul Değerler A.Ş.'nin İş Kuleleri Kule 2'den 659,2 metrekarelik ofis alanı kiraladığını duyurdu.

Ofis yatırımı kazandırır!

Konut ve arsanın yanı sıra ofisler de gayrimenkulde önemli bir yatırım aracı. Ofis alırken ve kiralarken getirinizi koruyacak ve bu alanlarda çalışanların verimliliğini etkileyecek noktalar...

Balance Güneşli'de yatırım fırsatları devam ediyor!

Balance Güneşli, prestijli bir projede ofis yatırımı yapmak isteyen kurumsal firmalara ve serbest meslek sahiplerine kapılarını açtı. Balance Güneşli'de yatırım fırsatları devam ediyor..

Anadolu Bulvarı'nda gayrimenkul yatırımı değerleniyor!

CB Network gayrimenkul ve yatırım danışmanı Ümit Demir, Anadolu Bulvarı'na yapılan konut ve ofis projelerinin bölgenin değerini artırdığını söyledi. 

Balance Güneşli'de yatırım fırsatları devam ediyor!

Prestijli bir projede ofis yatırımı yapmak isteyen kurumsal firmalara ve serbest meslek sahiplerine kapılarını açan Balance Güneşli'de yatırım fırsatları devam ediyor..

Balance Güneşli'de yatırım fırsatları devam ediyor!

Balance Güneşli'de yaşam başladı. Ofis yatırımı yapmak isteyen kurumsal firmalar ve serbest meslek sahiplerini kapılarını açtı. 

Ofis yatırımı kazandırıyor mu?

Uluslararası şirketler, bölge operasyonları için başta İstanbul olmak üzere Ankara ve İzmir’i ofis üssü haline getirdi. Yeni projelerde hizmet standardı yüksek A sınıfı ofis yatırımları dikkat çekiyor. Akıllı projelere yönelik ilgi yoğun...

Kira garantili ofis yatırımı konuttan karlı!

Konuttaki stok patlaması inşaatçıları ofis projelerine yöneltti. Yatırıcımcısını da, üreticisine de konuttan çok fazla kazandıran ofisler, bulunduklarını bölgeyi değerlendiriyor. 

Çinliler Türkiye'de yatırım için uygun proje arayışında!

Çinlilerin Türkiye’de yatırım için uygun proje arayışında olduğunu dile getiren JLL Türkiye Yönetim Kurulu Üyesi Tarkan Ander, “İçinde AVM, otel, ofis olan gayrimenkul projeleriyle yakından ilgileniyorlar” diye açıklamada bulundu.

izmirde ofis yatırımı nereye yapılmalı Haberi

izmirde ofis yatırımı nereye yapılmalı

İZMİR, gayrimenkul alanında değerine değer katarak yükseliyor. Bu yıl konut satış hızı biraz düşse de özellikle İzmir-İstanbul Otoyolu projesinden aldığı güçle gelecekte en çok konuşulan kentler arasında. Peki, gayrimenkulün hala güvenli liman olarak görüldüğü İzmir’de hangi bölgelere yatırım yapmak kazandırır? Konut mu, ofis mi, yoksa arsa ve arazi mi almak gerekir? 


Ekonomist Dergisi, TSKB Gayrimenkul Değerleme’nin katkılarıyla Türkiye’de önümüzdeki 3 yılda en çok prim yapması beklenen konut, arsa-arazi ve ofis bölgelerini ortaya çıkaran bir araştırma yaptı. Araştırmada İzmir de var. 


Konutta; Mavişehir, Bayraklı ve Bornova

Ofiste; Yeni Kent Merkezi, Bornova ve Alsancak

Arsa-arazide; Bayraklı, Pınarbaşı ve Ankara Caddesi prim potansiyeli yüksek bölgeler olarak öne çıkıyor.


METREKARESİ 5 BİN TL

Son 3 yılda ortalama konut fiyatlarının yüzde 40 değer kazandığı ve ardı ardına yeni projelerin yükseldiği...