03 / 05 / 2024

İzmirde stat problemi

İzmirde stat problemi

Alsancak ve Atatürk Stadyumlarının bakımda olması nedeniyle PTT 1. Lig'de mücadele eden İzmir takımlarının iç saha maçları için alternatif gösterilen Doğanlar Stadı'nda çimlendirme çalışması yapıldı.

Karşıyaka Stadı için protesto!

Karşıyaka'nın yılan hikayesine dönen stat problemi taraftarları artık sinirlendirdi. Karşıyakalı taraftarlar bugün protesto için hazırlanıyor.

Göztepe Stadı inşaatı önümüzdeki hafta başlayacak!

Göztepe'ye müjde... Tüm İzmir takımları gibi, sarı-kırmızılı ekibin de en büyük sancılarından biri olan stat problemi nihayet çözülüyor.

İlhan Cavcav: Ankara'nın stat problemi var!

Gençlerbirliği Kulübü Başkanı İlhan Cavcav: 19 Mayıs Kompleksi'nin ve hipodromun bulunduğu alanları birleştirmek suretiyle bütün amatör branşlarda faaliyet gösterilen bir alan istiyoruz" dedi.

Özel Statülü Hacı Bektaş Anadolu Lisesi'nin temeli atıldı!

Türkiye'de ilk kez Alevi-Bektaşi inancına uygun eğitimin verileceği Özel Statülü Hacı Bektaş Anadolu Lisesi'nin temel atma töreni Milli Eğitim Bakanı Nabi Avcı ve Küçükçekmece Belediye Başkanı Temel Karadeniz’in katılımıyla gerçekleşti.

Ordu Kayatepe arkeolojik alanı SİT statüsünde kalacak!

Özaltın Madencilik, Ordu'nun Fatsa ilçesinde maden sahası içerisinde kalan 200 dönümlük Kayatepe arkeolojik SİT alanının SİT statüsünden çıkartılması için Ordu İdare Mahkemesi'ne başvurdu. Bölgede tarih öncesi kalıntıların bulunduğunu tespit eden mahkeme

Stat zeminleri 200 bin Euro'ya daha iyi hale geliyor!

Futbol kulüplerinin sıkça sorun yaşadığı stat zeminleri, 200 bin avro maliyetli elektrikli alttan ısıtma sistemiyle daha iyi hale getirilebiliyor.

İzmir'e portatif tribünlü stat mı yapılacak?

Seçim döneminde vadettiği iki stadı yapamayan Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu 'nun, Karşıyaka Belediyesi' nin gösterdiği mera alanına portatif tribünlü stat yapma önerisi şaşkınlıkla karşılandı.

Sivas göç alan il statüsüne çıkacak!

Sivas Belediye Başkanı Sami Aydın, 2015 yılının büyük projelerin başladığı bir yıl olacağını ve uygulanması planlanan projeler sayesinde Sivas'ın göç veren alan il statüsüne çıkacağını ve Sivas'ın gelişeceğini söyledi.

Akif Çağatay Kılıç: 26 stat ışığımız olacak!

GENÇLİK ve Spor Bakanlığı'nın yapımını sürdürdüğü 26 stat, ülke sporunun çağ atlamasında önemli bir rol üstlenecek. Beklenen tesisler sadece futbol oynanan yerler olmaktan öte her branşta insanların hizmetinde olacak.

Adana'daki 33 bin kişilik stat 2016'da hizmete girecek!

Adana'da TOKİ tarafından yaptırılan 33 bin kişilik stadın inşaatı devam ediyor. Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürü Hadi: "Fiziki olarak yüzde 20’si tamamlanan 33 bin kişilik stat 2016 yılının başlarında hizmete girecek"

Stat konusunda Beşiktaş'a desteğe devam edeceğiz!

Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, “Stat konusunda Beşiktaş’a bugüne kadar verdiğimiz destek bundan sonra da devam edecek. Bu projeler Türk futbolu için önemli” dedi..

Statüpark Pendik'te anahtar teslim daireler! 215 bin TL!

Konut İnşaat, Mostar Yapı ve Evra Group iş Ortaklığı ile inşa edilen Statü Park, Pendik'in merkezinde hemen teslim lüks daireler sunuyor. Projede yer alan daireler 215 bin TL'den başlayan fiyatlarla satışta..

Statü Park'ta anahtar teslim daireler! 215 bin liraya!

2 blokta 218 daireden meydana gelen Statü Park Pendik projesinde hemen teslim olarak satışa sunulan son dairelerin fiyatları ise 215 bin TL'den başlangıç gösteriyor...

İzmirde stat problemi Haberi

İzmirde stat problemi

İzmir Büyükşehir Belediyesi ve Bornova Belediyesi'nin işbirliğiyle yapımı süren, 6 bin 700 seyirci kapasiteli Doğanlar Stadı'nın yeni sezona yetişmesi için çalışmalar devam ediyor.


İzmir'deki stadyum sorununa çözüm getirmesi beklenen Doğanlar Stadı'nda zemin hazırlığının ardından çim tohumları ekildi. İlk tohumları Bornova Belediye Başkanı Olgun Atila ile Altınordu Kulübü Başkanı Mehmet Seyit Özkan attı. 


Çimlerin bir ay sonra biçilecek hale geleceği, 3 ay sonunda maç yapmaya uygun olacağı bildirildi. Kapasitesi kademeli olarak 12 bin 500 kişiye çıkarılacak statta, profesyonel lig maçlarının oynanması için Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) ile görüşmelerin sürdüğü kaydedildi.



"Şampiyonluk görmek istiyoruz"



Bornova Belediye Başkanı Olgun Atila, stadyumu en kısa zamandan yeni sezona yetiştirmek istediklerini belirterek, "Attığımız bu tohumların en kısa zamanda yeşerdiğini görmek istiyoruz. Burada İzmir kulüplerimizin şampiyonluklarını yaşamak istiyoruz. Passolig sisteminin...