11 / 05 / 2024

izmirde yoğun yağmurdan yollar göçtü

izmirde yoğun yağmurdan yollar göçtü

İzmir Büyükşehir Belediyesi'ne 2.7 milyon liraya mal olan kutu menfez çalışmaları yoğun yağmur sebebiyle çöktü. Yollarda su birikintilerinin oluşturduğu göçüklere itfaiye ve belediye ekipleri tarafından müdahale ediliyor..

Yoğun yağış ve yıldırım uyarısı: İstanbul ve diğer şehirler risk altında!

Meteoroloji Genel Müdürlüğü, sağanak yağışlarla birlikte yıldırımların da görüleceği illeri içeren bir liste yayınladı. İstanbul da dahil olmak üzere birçok şehir, yoğun yağışlarla karşı karşıya kalabilir.

Türkiye'nin yüzde 67,9'u yoğun kent şeklinde sınıflandıran bölgelerde yaşıyor! 

Türkiye nüfusunun yüzde 67,9'una karşılık gelen 57,9 milyonluk bölümünün, yoğun kent şeklinde sınıflandırılan yerlerde yaşadığı açıklandı. İşte o rakamlar...

Folkart Country Urla'ya yoğun ilgi!

Folkart imzasıyla, Urla Bademler'de hayata geçirilen Folkart Country projesi ön talep döneminde yoğun ilgi gördü.

43. Yapı Fuarı'nda Workindo'ya yoğun ilgi!

İnşaat sektörünün online pazaryeri ve kariyer platformu olan Workindocom, TÜYAP Fuar ve Kongre Merkezi’nde gerçekleştirilen Yapı Fuarı’nda yoğun ilgi gördü.

İzmir Karaburun'daki 'karavan otel'e yoğun talep!

İzmir Karaburun'da yaşayan Asna çiftinin geçen yıl açtığı 'karavan otel', koronavirüs salgını sebebiyle izole tatil yapmak isteyenlerden yoğun ilgi gördü.

Lens Yaşam Merkezi'ne ziyaretçilerden yoğun ilgi!

Anadolu Yakası’nın açık hava konseptiyle inşa edilen Lens Yaşam Merkezi'nin içerisinde 100’e yakın perakende mağazası, restoranları, kafeleri ve sosyal aktivite alanları bulunuyor. Lens Yaşam Merkezi'ne ziyaretçilerden yoğun ilgi geldi.

Sivas'taki hobbit evlerine Rusya ve Ukrayna'dan yoğun ilgi!

Sivas'taki Paşabahçe Mesire Alanı'nda inşa edilen hobbit evleri yerli yabancı turistlerin yoğun ilgisiyle karşı karşıya. Özellikle Hobbit evlere Rusya ve Ukrayna'dan yoğun talep var. 

Tanyer Yapı'ya İzmir Emlak Fuarı'nda yoğun ilgi!

İzmir'de düzenlenen İzmir Emlak, Gayrimenkul ve Yatırım Fuarı kapıları açtı. Fuara, katılan Tanyer Yapı, katılımcılardan yoğun ilgi gördü.

Nef Novu’ya bu sene de ilgi yoğun!

Nef, Novu markasıyla klasik öğrenci yurtlarını unutturuyor. İlk yatırımını Merter’de hayata geçiren ve öğrenciler tarafından büyük bir ilgi gören Novu, bu sene de kayıt haftasında yoğun ilgiyle karşılaştı.

Ems Yapı’ya Katar’da yoğun ilgi!

19 – 21 Nisan 2017 tarihinde QNCC Doha’ da gerçekleşen EXPO TURKEY by QATAR 2017’nin önemli katılımcılarından EMS Yapı’nın standına ziyaretçilerinin ilgisi yoğun oldu.

Sinpaş Altın Kuleler'in örnek dairesine yoğun ilgi!

Altınoran’da inşa edilen Sinpaş Altın Kuleler, Ankara’ya sunduğu standart üstü yaşam ve örnek dairesiyle yoğun ilgi görüyor. Sinpaş Altın Kuleler, sunduğu görkemli yaşam ile diğer projelerden ayrışıyor.

Arma Gaziemir projesine yoğun ilgi!

Yunusoğlu İnşaat tarafından hayata geçirilen Arma Gaziemir projesinde yaşam 12 ay sonra başlıyor. Arma projesine yoğun ilgi gösteriliyor.

Gayrimenkul sertifikalarına çok yoğun bir talep var!

Borsa İstanbul Genel Müdürü Saraç: "İslam Kalkınma Bankası'yla iş birliği sürecindeyiz. Körfez sermayesi gibi değerli bir katkıyı Borsa'ya kazandırmayı düşünüyoruz. Gayrimenkul sertifikalarına çok yoğun bir talep var" dedi.

izmirde yoğun yağmurdan yollar göçtü Haberi

izmirde yoğun yağmurdan yollar göçtü

İZMİR ve Ege, bayramın ikinci günü yağmura teslim oldu. İzmir'de özellikle Buca'da yüzme bilmeyenler caddelerden geçemedi. Yağmurun ilk gününde Buca'daki Mehmet Akif ve Menderes caddelerinin adeta göle dönmesi, akıllara Büyükşehir Belediyesi'nin "Buca'da yağışlar kâbus olmayacak" sloganıyla başlattığı 2,7 milyon liralık projeyi akla getirdi. 


Buca Şirinyer'dc geçen kış sağanak yağmurlarda yaşanan su baskınları nedeniyle eleştirilerin hedefi olan Aziz Kocaoğlu, Ağustos ayında açlığı ihaleyle su baskınlarını önlemeyi amaçlamıştı. izmir Büyükşehir Belediyesi'ne 2.7 milyon liraya mal olan çalışmalar, ilk yağmurda yeterli olmadığını gösterdi. 

18 Ağustos 2013'te Barankaya isimli inşaat firmasına verilen ihalede, hedef Şirinyer'deki göllenmelerin sonlandırılmasıydı. Çalışmalar sırasında Büyükşehir Belediyesi, '"Şirinyer Mehmet Akif Caddesi'nde başlanan yağmur suyu ve atık su kanal çalışmaları tamamlandığında. her şiddetli yağışla Şirinyer Pazaryeri ve Tansaş önünde yaşanan su baskınları...