02 / 05 / 2024

izmirde yürüyen merdiven nereye yapılıyor

izmirde yürüyen merdiven nereye yapılıyor

İzmir'in Konak Belediyesi, Mithatpaşa Caddesi’ni 101 Sokak’a bağlayan 99 Sokak üzerinde yürüyen merdiven yapıyor. Çok yakın zamanda hizmete açılacak olan 65 basamaklı merdiven, dekoratif bir şekilde de aydınlatılacak...

Avcılar'da bakımsızlıktan çürüyen ev için yıkım kararı!

Avcılar'da 8 senedir ev sahiplerine ulaşılamayan ve bakımsızlıktan çürüyen apartman için yıkım kararı alındı Yıkım ihale yoluyla gerçekleşecek.

Yalova Valiliği Yürüyen Köşk arazisinin Millet Bahçesine dönüştürüleceği iddiasını yalanladı!

Yalova Valiliği yaptığı açıklamada Millet Bahçesi olarak hizmete açılacak olan taşınmazın Yürüyen Köşk arazisinde kaldığı iddiasının gerçekleri yansıtmadığını bildirdi.

Yürüyen Köşk'te bakım çalışmaları tamamlandı!

Yalova'daki Yürüyen Köşk belediye tarafından bakıma alınmıştı. Köşkteki bakım çalışmaları tamamlandı. 

Yalova'daki Yürüyen Köşk bakıma alındı!

Yalova'daki Yürüyen Köşk Yalova Belediyesi tarafından bakım ve onarıma alındı. Köşk'teki çalışmalar bir hafta sürecek. 

İstanbul'un dik yokuşlarına yürüyen merdiven geliyor!

İBB, İstanbul’un yaya yokuşları için önemli bir proje hayata geçiriyor. Özellikle engelli ve yaşlıları mutlu edecek projeyle yokuşlara yürüyen merdiven yapılacak. İhaleye açılan proje ilk etapta Beyoğlu, Fatih ve Eyüp’teki 3 yokuşta başlatılacak.

Asansör ve yürüyen merdiven seminerleri başlıyor!

Konut, AVM ve ofis gibi yaşam alanlarında sıklıkla kullandığımız asansörler ve yürüyen merdivenler için seminerler başlıyor.

Otis Türkiye, ‘Fabrika Emniyet Günü’nde farkındalık yarattı!

Otis Türkiye, İstanbul’daki asansör ve yürüyen merdiven fabrikasında gerçekleştirilen ‘Emniyet Günü’ne, çalışanların eş ve çocuklarını davet ederek emniyet konusunda farkındalık yarattı.

Schindler Group sektöre nitelikli eleman kazandırıyor!

Asansör ve yürüyen merdiven üretici olan Schindler Group, Schindler Eğitim Merkezi ile de sektöre nitelikli eleman kazandırmayı hedefliyor. Firma, profesyonel bir müzik stüdyosunu eğitim merkezine kurdu.

Schindler Türkeli yatırım için harekete geçiyor!

Dünyanın en büyük büyük asansör ve yürüyen merdiven üretici olan Schindler Türkeli yatırım için harekete geçti. Türkeli, 300’den fazla asansör, 160 yürüyen bant ve 160 yürüyen merdiven üretecek.

Ordu’nun yürüyen merdivenli ilk üst geçidi tamamlandı!

Ordu Büyükşehir Belediyesi tarafından vatandaşın sahile ve teleferiğe daha kolay ve güvenli ulaşmasını sağlamak amacıyla projelendirilen ve çalışmaları tamamlanan Ordu’nun yürüyen merdivenli ilk üst geçidi açılışa hazır hâle getirildi.

3. Uluslararası Asansör Fuarı 23 Mart'ta!

Avrasya Asansör - 3. Uluslararası Asansör, Yürüyen Merdiven Sanayi ve Teknolojileri Fuarı gerçekleşecek. Fuar, 23 Mart 2017 günü saat 11:00 ile 12:00 arasında düzenlenecek.

Skyland İstanbul Otis Türkiye ile yükseliyor!

Eryapı tarafınfan inşa edilen Skyland İstanbul’un asansör, yürüyen merdiven ve yürüyen yol üniteleri Otis Türkiye tarafından inşa ediliyor.

Yürüyen Köşk için yeniden UNESCO’ya başvurulacak!

Yürüyen Köşk'ün UNESCO Dünya Kültür Mirası Listesi'ne alınması için yeniden başvuru yapılacak.

izmirde yürüyen merdiven nereye yapılıyor Haberi

izmirde yürüyen merdiven nereye yapılıyor


İzmir'in Konak Belediyesi, Mithatpaşa Caddesi’ni 101 Sokak’a bağlayan 99 Sokak üzerinde yürüyen merpen yapıyor. Çok yakın zamanda hizmete açılacak olan 65 basamaklı merpen, dekoratif bir şekilde de aydınlatılacak. Yürüyen merpenle birlikte sokağın başından sonuna kadar zemine doğal Bergama taşı döşendi. Sokağın iki yanına, enerji tasarrufu da sağlayan LED ampullü aydınlatma direkleri yerleştirildi.


Sokak üzerine yürüyen merpeni İzmir’de ilk defa kurduklarını belirten Konak Belediye Başkanı Hakan Tartan, yaptığı açıklamada, “Halka hizmet toplumun ihtiyacı ne ise onu görmek, eksikleri tamamlamak ve geleceği yapılandırmaktır. Biz Konak’ta sadece 40 yıldır iş makinesi girmeyen sokakları düzenlemekle kalmadık, İzmirlilerin hayal ettiği çağdaş, teknolojiyle barışık ve göze de hitap eden çalışmaları uygulamaya koyduk.”...