04 / 05 / 2024

izmirdeki Speedy servisleri

izmirdeki Speedy servisleri

Speedy Türkiye Genel Müdürü Teoman Silek, Nisan'da İzmir açılışını kokteyl ile kutlayacaklarını, araç sahiplerini çeşitli sürprizlerin de bekleyeceğini bildirdi. Silek, ilerleyen dönemlerde İzmir'de iki servis daha açmayı hedeflediklerini vurguladı.

 Kasko yaptıracaklar dikkat! Bu bilgilendirmeyi okuyun

Tüm Oto Servisleri Federasyonu (TOSEF) Ünal Ünaldı, araç sahiplerini uyararak, dikkat edilmesi gerekektiren hususları söyledi. Kasko yaptırmanın önemine vurgu yapan Ünaldı, günümüz şartlarında kasko bir lüks değil dedi.

Velilerin dört gözle beklediği haber açıklandı! 07 Eylül 2022 okul servisleri fiyat listesi

Velilerin haftalardır merakla beklediği okul servis ücreti araştırmaları arttı. İstanbul, Ankara servis ücreti geçtiğimiz günlerde belirlendi. İBB UKOME'nin Ağustos ayında yaptığı  toplantıda, okul ve personel servis ücretlerine son 4 aydaki asgari ücret ve enflasyon rakamlarının ortalamasına tekabü

Nissan’da yaza keyif katan kampanya başladı! Dikkat! 1.349 TL’den başlıyor...

Nissan Yetkili Servisleri’nde, 3 yaş üzeri Nissan araçlara özel olarak 1.349 TL’den başlayan avantajlı bakım paketleri sunuluyor...

Enermech Turkey Enerji Servisleri  Anonim Şirketi kuruldu!

Enermech Turkey Enerji Servisleri  Anonim Şirketi Beşiktaş’ta 50 bin TL sermaye bedeli ile PAUL Rıchard Cockerıll Güner tarafından kuruldu.

Skyland İstanbul’a özel temassız alışveriş hizmeti!

Türkiye’de ilk defa Skyland İstanbul’da başlatılan temassız alışveriş sistemi Speedy Market, konut sahiplerine hızlı ve hijyenik bir alışveriş tecrübesi yaşatıyor. 

Kayseri Sanayi Sitesi'nden 174 iş yeri 123.1 milyon TL'ye satılıyor!

Kayseri Otomotiv Servisleri Küçük Sanayi Sitesi Yapı Kooperatifi Başkanlığı, Kayseri Otomotiv Servisleri Küçük Sanayi Sitesi'ndeki 174 adet iş yerini 123 milyon 160 bin TL'ye satıyor.

Çanakkale Ezine Küçük Sanayi Sitesi'nde 192 iş yeri yapılacak!

Kayseri Otomotiv Servisleri Küçük Sanayi Sitesi Yapı Kooperatifi Başkanlığı, Kayseri Otomotiv Servisleri Küçük Sanayi Sitesi'ne ait 174 adet iş yeri için yapım işi ihale ediyor. Yapım ihalesi 8 Eylül 2020 tarihinde yapılacak.

Koronavirüs ikinci el teknoloji piyasasını vurdu!

Çin'de ortaya çıkan ve dünyaya yayılan koronavirüs, İzmit’te ikinci el cep telefonu ve bilgisayar teknik servisleri sarstı. Yeni malzeme alamayan cep telefonu ve bilgisayar teknik servisleri, stoktaki ürünleri zamlı fiyatlardan satmak zorunda kalıyor.

İdea Turistik Servisleri Limited Şirketi kuruldu!

İdea Turistik Servisleri Limited Şirketi Ataşehir'de 250 bin TL sermaye bedeli ile Eray Berber tarafından kuruldu. 

Akın Ndt ve Kalite Servisleri Limited Şirketi kuruldu!

Akın Ndt ve Kalite Servisleri Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Aşkın Tohumcu tarafından kuruldu..

Birevim'e Stevie'den 6 ödül!

Birevim, biri halk oylaması özel ödülü olmak üzere toplam 6 Stevie ödülü kazandı. Birevim Yönetim Kurulu Başkanı Murat Çiftçi “Müşteri memnuniyeti, yenilikçi uygulamalar, finansal çözümler, müşteri servisleri gibi konularda da kalitemizi bir kez daha tescillemiş olduk" dedi.

Ata Taksimetre Muayene Servisleri Limited Şirketi Kadıköy Şubesi açıldı!

Ata Taksimetre Muayene Servisleri Limited Şirketi Kadıköy Şubesi bugün 100 bin TL sermaye bedeli ile açıldı.

Ata Taksimetre Muayene Servisleri Limited Şirketi kuruldu!

Ata Taksimetre Muayene Servisleri Limited Şirketi bugün Bağcılar'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Cömert Toker, Gökhan Erkan ve Oğuz Karaman ortaklığında kuruldu.

izmirdeki Speedy servisleri Haberi

izmirdeki Speedy servisleri


Avrupa'nın lider otomobil servisi Speedy, Türkiye genelindeki 24'üncü noktasını İzmir Karabağlar'da hizmete açtı. Speedy'nin İzmir'deki açılışını Autority Group Ceo'su Gür Yalman ve Speedy Genel Müdürü Teoman Silek gerçekleştirdi. Speedy'den hizmet alan araç sahiplerinin büyük ilgi gösterdiği organizasyona, otomotiv sektörünün önde gelen markalarının yöneticileri katılım sağladı.

İzmir'de Speedy servisi açmaları için araç sahiplerinden kendilerine birçok talep geldiğini de belirten Autority Group Ceo'su Gür Yalman, ilerleyen dönemlerde İzmir'de iki servis daha açmayı hedeflediklerini vurguladı. Türkiye'de 18 ilde 24 servis merkeziyle hizmet verdiklerini sözlerine ekleyen Silek, "11 yılda önemli bir büyüme sağladık. Yıl sonuna kadar 50 servis noktasına ulaşmak için çalışmalarımız devam ediyor" diye konuştu. 

Speedy'nin İzmir'deki servis yatırımcısı Üçler Otomotiv'in sahiplerinden Vedat Adıgüzel ise, motor ve mekanik onarımlarda 15 yılı aşkın süredir uzmanlaşmış...