14 / 05 / 2024

 Kasko yaptıracaklar dikkat! Bu bilgilendirmeyi okuyun

 Kasko yaptıracaklar dikkat! Bu bilgilendirmeyi okuyun

Tüm Oto Servisleri Federasyonu (TOSEF) Ünal Ünaldı, araç sahiplerini uyararak, dikkat edilmesi gerekektiren hususları söyledi. Kasko yaptırmanın önemine vurgu yapan Ünaldı, günümüz şartlarında kasko bir lüks değil dedi.



Tüm Oto Servisleri Federasyonu (TOSEF) Ünal Ünaldı, kaskonun önemine binaen yaptığı açıklamada, "Araç sahiplerine tavsiyemiz, kasko poliçe teklifi alırken eşdeğer parça kullanımı üzerinden de ayrı bir teklif alması.

Bu şekilde kasko fiyatında daha uygun fiyatlara ulaşabilirler. Bugünlerde kasko yaptırmak değil, yaptırmamak lüks oldu. Kasko yaptırmayacak kadar zengin değiliz." açıklamasını yaptı.

İşte detaylar...


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön