04 / 10 / 2024

 Kasko yaptıracaklar dikkat! Bu bilgilendirmeyi okuyun

 Kasko yaptıracaklar dikkat! Bu bilgilendirmeyi okuyun

Tüm Oto Servisleri Federasyonu (TOSEF) Ünal Ünaldı, araç sahiplerini uyararak, dikkat edilmesi gerekektiren hususları söyledi. Kasko yaptırmanın önemine vurgu yapan Ünaldı, günümüz şartlarında kasko bir lüks değil dedi.




Tavsiye olarak, kasko poliçe teklifi alırken eşdeğer parça kullanımı üzerinden de ayrı bir teklif alın. Bu şekilde kasko fiyatında daha uygun fiyatları yakalayabilirler" "Yedek parça fiyatlarının denetlenmesi gerektiğine inanıyoruz" Kurdaki dalgalanmadan kaynaklanan yükseliş ve enflasyon sebepli fiyat artışları yanı sıra haksız kazanç elde etmek isteyen yedek parçacıların mevcut olduğuna dikkat çeken Ünaldı,parça fiyatlarının kesin şekilde ne kadar arttığını belirleyen herhangi bir verinin olmadığını bildirdi.

 Kasko yaptıracaklar dikkat! Bu bilgilendirmeyi okuyun

TOSEF Başkanı Ünaldı, "eskiden beri isteğimiz, resmi kurumların kontrolünde, yedek parça fiyatlarının her ay intizamlı olarak şeffaf bir şekilde yayınlanmasıdır.

Tıpkı gıda sektöründe olduğu gibi haksız kazanç elde etmek isteyen ithalatçı ve distribütörlerin kontrolü, hem oto servisleri, hem sigorta şirketleri hem de son tüketicinin faydasına  olacaktır." ifadelerini kullandı.

Elektrik fiyatları belirlendi! İşte bugün ve yarın için elektrik fiyatları

TOKİ Tokat İlk Evim, İlk İş Yerim kuraları çekildi!

İş arayanların asgari ücret beklentisi ne kadar? Açıklanan rakam ağızları açık bıraktı!


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön