02 / 05 / 2024

İzmire Güleryüz damgası

İzmire Güleryüz damgası

2007 yılından bu yana İzmir'in Balçova ve Konak ilçelerinde hayata geçirdiği projelerle adından söz ettiren Güleryüz Yapı, 3 yeni yatırım için kolları sıvadı. İşte ayrıntılar...

Özgüleryüz Yapı İnşaat Otomotiv Hafriyat Nakliyat Emlak Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Özgüleryüz Yapı İnşaat Otomotiv Hafriyat Nakliyat Emlak Sanayi Ve Ticaret Limited Esenler’de  2 milyon TL sermaye bedeli ile  Ramazan Güler kuruldu.

Tekirdağ Alzheimer Gündüz Bakım Evi'nin temeli atıldı!

TEKİRDAĞ Süleymanpaşa Altınova Mahallesi'nde inşa edilecek Alzheimer Gündüz Bakım Evi'nin temeli atıldı.

Gökyüzü Bahçeleri projesi!

Temeli atılan Gökyüzü Bahçeleri projesi Ankara'nın en yeşil binası olarak basına tanıtılıyor. Ankara Gökyüzü Bahçeleri projesi 175 daireden meydana geliyor.

Arena Mimarlık Mühendislik Gökyüzü Bahçeleri projesi!

Arena Mimarlık Mühendislik Gökyüzü Bahçeleri projesi Dikmen vadisi 4.etapta hayata geçiriliyor. Proje 175 daireden meydana geliyor.

Gökyüzü Bahçeleri Dikmen!

45 katlı tek bloktan oluşan Gökyüzü Bahçeleri Dikmen 175 daireden meydana geliyor. Proje Ankara'nın en yeşil binası olarak basına tanıtılıyor.

Altınevler Gökyüzü Bahçeleri nerede?

Gökyüzü Bahçeleri 8 bin 500 metrekare arsa alanı üzerinde 175 daireden oluşuyor. Peki Altınevler Gökyüzü Bahçeleri nerede?

Gökyüzü Bahçeleri Rezidans teslim tarihi!

Arena Mimarlık imzasıyla hayata geçirilen Gökyüzü Bahçeleri Rezidans teslim tarihi 2019 yılı olarak belirtiliyor. Proje Ankara'nın en yeşil binası olarak basına tanıtılıyor.

Gökyüzü Bahçeleri Ankara adres!

Toplam 175 adet konuttan meydana gelen İzmir Gökyüzü Bahçeleri projesinde 2+1, 3+1, 4+1 ve 5+1 daire seçenekleri sunuluyor...

Ankara Gökyüzü Bahçeleri iletişim!

Ankara'nın en yeşil binası olarak tanıtılan Gökyüzü Bahçeleri projesi Arena Mimarlık imzasıyla Ankara Dikmen vadisi 4.etapta hayata geçiriliyor...

Gökyüzü Bahçeleri ne zaman teslim?

Toplam 175 adet konuttan meydana gelen Gökyüzü Bahçeleri 45 katlı tek blok şeklinde inşa ediliyor. Peki Gökyüzü Bahçeleri ne zaman teslim?

Gökyüzü Bahçeleri Ankara teslim tarihi!

Gökyüzü Bahçeleri Ankara teslim tarihi 2019 yılı sonu olarak belirtiliyor. Gökyüzü Bahçeleri projesinde 175 konut yer alıyor...

Gökyüzü Bahçeleri Dikmen nerede?

Toplam 175 adet konuttan meydana gelen Gökyüzü Bahçeleri Ankara projesi Ankara'nın en yeşil binası olma özelliği taşıyor. Peki Gökyüzü Bahçeleri Dikmen nerede?

Arena Mimarlık'tan Ankara Gökyüzü Bahçeleri projesi geliyor!

Arena Mimarlık imzasıyla hayata geçirilen Ankara Gökyüzü Bahçeleri 45 katlı tek blok şeklinde yükseliyor. Proje 8 bin 500 metrekare arsa alanı üzerinde konumlandırılıyor.

İzmire Güleryüz damgası Haberi

İzmire Güleryüz damgası

2007 yılından bu yana İzmir'in Balçova ve Konak ilçelerinde hayata geçirdiği özel projelerle adından söz ettiren Güleryüz Yapı, 3 yeni yatırım için kolları sıvadı. Menderes'te gerçekleştireceği yatırımların yanı sıra kentsel dönüşüm projeleri ile adından söz ettiren şirket, deprem riskinin yüksek olduğu İzmir'de özellikle 50 ila 80'li yıllarda inşa edilmiş yapıları yenileyerek güvenli yaşam alanları oluşturuyor. 


Kentin yüzde seksenlik bir bölümünün yeniden inşa edilmesi gerektiğini ifade eden Güleryüz Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Kemal Güleryüz, "İzmir'de kentsel dönüşüm anlamında yüksek bir potansiyel mevcut. Bölgede yer alan konutların yaklaşık 313 bini riskli yapı niteliğinde. Dolayısıyla acilen dönüşüm gerçekleştirilerek İzmirliler'in güvenli ve nitelikli konutlarda yaşaması sağlanmalı" şeklinde konuştu. 


22 MİLYON LİRALIK YATIRIM

İzmir'in gün geçtikçe değerlenen, sınırları içinde havalimanı, fabrikalar, üretim tesislerinin yer aldığı Menderes'e konut,...