04 / 05 / 2024

izmirin termal oteli

izmirin termal oteli

Polimeks'in Eskişehir Bademlik bölgesinde 50 milyon dolarlık yatırımla inşa ettiği termal otel hizmete girdi. Bölgenin beş yıldızlı ilk termal tesis özelliği taşıyan oteli Rixos zinciri işletecek.

Afyonkarahisar'da 240 milyon TL'ye icradan satılık termal otel!

Afyonkarahisar İcra Dairesi Afyonkarahisar'da yer alan termal oteli 240 milyon 406 TL bedelle satışa çıkardı. 

Amasya'da 10 yıllığına kiralık termal otel!

Hamamözü Belediye Başkanlığı Amasya Hamamözü'nde yer alan 3 yıldızlı termal oteli 10 yıllığına kiraya verecek.

Sianji Well-Being Resort, Bodrumun ilk termal otelini açtı! 

Sianji Well-Being Resort Otel, termal turizme girdi. Bodrum'un ilk termal oteli Sianji Well-Being Resort tarafından açıldı...

Kahramankazan Belediyesi'nden 20 milyon TL'ye satılık otel!

Kahramankazan Belediye Başkanlığı, Kayı Mahallesi'nde bulunan termal oteli satışa çıkardı. Söz konusu otelin satış bedeli 20 milyon TL olarak belirlendi.

Ankara'da 22.5 milyon TL'ye satılık termal otel!

Kahramankazan Belediye Başkanlığı, Ankara Kahramankazan Kayı Mahallesi'nde yer alan termal oteli satışa çıkardı.

Yalova’ya 500 milyon dolarlık yatırım!

Yalova’da termal oteli bulunan Karaderili Grup, şimdi de otelin etrafındaki 250 dönümlük konut yatırımına hazırlanıyor. 500 milyon dolarlık Terma City projesinde 1.600 lüks konut bulunacak. 

Çan Belediyesi Termal Oteli satılıyor!

Çan Belediye Başkanlığı, 4 yıldızlı Termal Otel&SPA'yı arsası ile birlikte ihale usulüyle satışa sunuyor. İhale 18 Temmuz'da gerçekleşecek..

48 yeni termal otel geliyor!

Türkiye'de 48 yeni kaplıca oteli, termal tatil köyü ve termal devre mülk tesisi planlama ve inşaat aşamasında.Bu tesislerin 2020 yılına kadar tamamlanması planlanıyor.

Nevşehir Kozaklı'da 15 yıllığına kiralık termal otel!

Nevşehir İli Kozaklı Belediye Başkanlığı, 88 odalı termal oteli ve arsasını 15 yıllığına kiraya veriyor. Otelin ihalesi 24 Kasım 2016 Perşembe günü gerçekleşecek.

Balıkesir Ramada Resort Kazadağları Hotel hizmete açıldı!

Ramada'nın ilk termal oteli Ramada Resort Kazdağları, Balıkesir'de hizmete girdi. Zincirin Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Yağız Öngen, Balıkesir’e ilk uluslararası zincire bağlı oteli kazandırdıklarını belirtti.

Ankara Kazan'da 21.1 milyon TL'ye satılık termal otel!

Kazan Belediye Başkanlığı, Ankara Kazan'da bulunan termal oteli satışa çıkardı. Arsa alanı 13.381 metrekare olan otelin satış bedeli 21 milyon 100 TL olarak belirlendi.

Ilıca Harlek Termal Otel hizmete açıldı!

Kütahya Belediyesi Ilıca Harlek Termal Oteli 2 yıl aradan sonra törenle hizmete açtı, Ilıca Harlek Termal Otel bahçesinde düzenlenen törene Kütahya Valisi Şerif Yılmaz da katıldı...

Konya Ata Termal Otel hizmete açıldı!

Konya'nın Ilgın'daki Ata Termal Otel'in, 5 yıldızlı otel konforunda hizmet vereceği bildirildi. İbrahim Oral, gazetecilere yaptığı açıklamada, 10 yıldır özel müstecir tarafından hizmet veren oteli belediye olarak devir aldıklarını söyledi.

izmirin termal oteli Haberi

izmirin termal oteli


Eskişehirli Erol Tabanca'nın 50 milyon dolar yatırımla açtığı oteli Rixos işletecek. Tabanca, "Memleketimize helali hoş olsun" dedi. Polimeks'in sahibi Erol Tabanca, Eskişehir'de çocukluğunun geçtiği Bademlik bölgesinde 50 milyon dolarlık yatırımla termal otel yaptı. Cuma günü açüışı gerçekleşen oteli Rixos işletecek. Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Prof. Dr. Yılmaz Büyükerşen, Polimeks Yönetim Kurulu Başkanı Erol Tabanca ve Rixos Hotels Yönetim Kurulu Başkanı Fettah Tamince'nin ev sahipliğinde gerçekleşen açüışa İstanbul ve Eskişehir'den iş ve turizm çevreleri katıldı. 


Erol Tabanca, "Hoca'ya (Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Prof. Dr. Yılmaz Büyükerşen) teşekkür ediyoruz. Eskişehirli olmaktan gurur duyuyoruz. Bu otelin yerinde çocukluğum geçti. Burası sayfiye yeriydi. Osmanlı döneminde de yerleşim bölgesi. O zaman koyun ciğeri asarak en geç bozulduğu yerin sağlıklı olduğunu düşünür, oraya yerleşirlermiş. Burası da...