02 / 05 / 2024

İzmir Seferihisar zeytinliğe konut mu yapılacak

İzmir Seferihisar zeytinliğe konut mu yapılacak

İzmir Büyükşehir Belediyesi tarafından hazırlanan Sığacık ve Batı Akarca Planlama Bölgeleri Belediye Meclisince kabul edilmişti. Hazırlanan ve kabul edilen projeye itiraz edilmişti. Yapılan itirazlar sonrasında güncellenen plana 'konut alanı' bölgesi eklendi.

TOKİ'den İzmir'e büyük müjde! 523 konutluk yeni proje resmen başlıyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığının İzmir Seferihisar 2023 projesinin inşaatı resmen başlıyor. Camiikebir Mahallesi'nde hayata geçirilecek olan projede 523 adet konut ve 20 adet ticari ünite yer alacak. 

TOKİ İzmir Seferihisar 2023 projesinde son dakika! 517 yeni konut için resmen açıklanan bu tarihi kaçırmayın!

TOKİ İzmir Seferihisar 2023 projesinde son dakika... Tam 517 yeni konut için resmen açıklanan bu tarihi kaçırmayın...

10 soruda TOKİ İzmir Seferihisar 2022 sosyal konut projesi! TOKİ İzmir Seferihisar 2022 projesinde kaç konut yapılacak?

TOKİ'nin İzmir projelerinin detayları açıklandı. Peki TOKİ İzmir Seferihisar projesinde kaç konut yapılacak, nasıl başvurulur? İşte 10 soruda TOKİ İzmir Seferihisar 2022 sosyal konut projesi...

10 soruda TOKİ İzmir Güzelbahçe 2022 sosyal konut projesi! TOKİ Güzelbahçe ucuz konut projesinde kaç konut yapılacak?

TOKİ merakla beklenen 250 bin konut projeleriyle İzmir'de de yeni konut projeleri hayata geçiriyor. Peki TOKİ Güzelbahçe projesinde kaç konut yapılacak, nasıl başvurulur? İşte 10 soruda TOKİ İzmir Güzelbahçe 2022 sosyal konut projesi...

Metrekaresi 3900 lira! İşte ilçe ilçe konut fiyatları

TSKB Gayrimenkul Değerleme tarafından yapılan araştırmaya göre sıfır konutta üç büyük şehirde en uygun fiyat Ankara'da 3 bin 900 liradan başlayan konutlardaki metrekare fiyatı 50 bin lirayı görüyor. İstanbul'da 12 bin lira ile 45 bin lira arasında değişen konut fiyatları İzmir’de ise ilçesine göre 6

Folkart Konak projesi başlıyor! Folkart'tan İzmir'e 292 konut ve 398 rezidans geliyor! 

Yeni yatırımlar için düğmeye basan Folkart, İzmir Konak'ta 292 konut ve 398 rezidans hayata geçirecek. İşte Folkart Konak projesi ile ilgili merak edilen detaylar...

Konut sitesi aidatları kiralarla yarışıyor!

Aidat verilerinin 1540 markalı konut projesi üzerinden masaya yatırıldığı 2021 yılı sonuçlarına göre; İstanbul’da en yüksek aidat Şişli'de, İzmir’de ise Çeşme, Ankara’da ise Çankaya'da ödeniyor.

İzmir Seferihisar'daki zeytinliğe konut mu yapılacak?

İzmir Büyükşehir Belediyesi tarafından hazırlanan Sığacık ve Batı Akarca Planlama Bölgeleri Belediye Meclisince kabul edilmişti. Hazırlanan ve kabul edilen projeye itiraz edilmişti. Yapılan itirazlar sonrasında güncellenen plana 'konut alanı' bölgesi eklendi.

TOKİ İzmir Seferihisar projesinin detayları belli oldu!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı tarafından hayata geçirilecek olan İzmir Seferihisar projesi 218 milyon 900 bin TL'ye mal olacak.

Konut sektöründe zam şampiyonu hangi il oldu?

Türkiye genelinde konut fiyatlarında taleplerin artmasıyla beraber fiyatlar da buna bağlı olarak yükselişe geçti. İzmir Türkiye genelinde konut fiyat zammında lider konumunda yer aldı.

TOKİ'den İzmir Seferihisar'a 1032 konut!

TOKİ, İzmir'in Seferihisar ilçesinde 1032 konutun inşası için düğmeye bastı. Söz konusu projenin 218 milyon TL'ye mal olması bekleniyor. 

Gözde Grubu'ndan İzmir'e 3 yeni hastane müjdesi!

İzmir'e konut ve sağlık alanında yeni yatırımlar yapan Gözde grubu 2 yıl içinde 5 konut, 3 yeni hastane inşa edecek. 

Çeşme’de kentsel dönüşüme gidilecek çok sayıda yapı stoku var!

İzmir Seferihisar'da meydana gelen deprem Çeşme'de de hissedildi. İzmir'in bir çok ilçesinde olduğu gibi Çeşme’de acilen kentsel dönüşüme gidilmesi gereken çok sayıda yapı stoku var.

İzmir Seferihisar zeytinliğe konut mu yapılacak Haberi

İzmir Seferihisar zeytinliğe konut mu yapılacak

İzmir'in Seferihisar ilçesi sınırlarında yer alan bölgeler için 'konut alanı' bölgesi eklendi. Egedesonsöz' ün haberine göre; İzmir'in Seferihisar ilçesi alanlarında bulunan  Batı Akarca ve Sığacık Planlama Bölgeleri  Büyükşehir Belediyesi Meclisi' de onaylanmıştı. Planlar askıya çıktıktan kısa bir sürfe sonra askıda olan planlara itirazlar olmuştu. İtirazları değerlendiren Büyükşehir Belediyesi Batı Akarca ve Sığacık  Planlama Bölgesi için 1/5000 ölçekli Nazım İmar Planı Revizyonu ve İlavesi düzenledi. Yapılan planlamada pek çok önemli konu yer aldı. Planlamada yer alan ve en dikkat çekici durum ise 'konut alanı' bölgesi ibaresi oldu.

İMARA AÇILACAK

Böylece, "Belediye Hizmet Alanı", "Teknik Altyapı Alanı" ve "Park ve Yeşil Alan" kullanım alanları korunacak. Bundan önce sıfır olarak belirlenen Sığacık Mahallesi' ndeki denize sıfır bölgesinde 1.200 metrekarelik "Düşük Yoğunluklu Gelişme...