15 / 05 / 2024

İzmit Alikahya projeleri

İzmit Alikahya projeleri

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Kocaeli Su ve Kanalizasyon İdaresi (İSU) Genel Müdürlüğü, İzmit Alikahya bölgesi Fatih Mahallesinin yüzey sularını toplamak için toplam 860 metre uzunluğunda yağmursuyu hattı inşa ediyor

TOKİ'nin iki projesinin maliyeti dudak uçuklattı! Tam 3.9 milyar liraya mâl olacak!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın İzmit projelerinin maliyeti 3 milyar 859 milyon 627 bin TL olarak açıkladı. İşte pek çok kişi tarafından merakla beklenen İzmit TOKİ projeleri ile ilgili detaylar...

İzmit'te yapı projeleri dijital ortamdan teslim edilecek!

Covid 19 Koronavirüsle mücadelede tüm birimleriyle adeta seferber olan İzmit Belediyesi, daha sağlıklı hizmet verebilmek amacıyla Yapı Ruhsat Birimine verilecek mimari ve statik projeleri elektronik posta ortamında alacak.

İzmitli inşaat işçileri Irak’ta mahsur kaldı!

İzmit Alikahya’da ikamet eden inşaat işçileri, çalışmak için gittikleri Irak’ın Bağdat şehrinde koronavirüs salgını nedeni ile mahsur kaldı…

İzmit Alikahya Emekli Evi açıldı!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden İzmit Belediyesi, Alikahya'daki emekli evini hizmete açtı.

İzmit Alikahya’da tapu sevinci!

İzmit Belediyesi'nin Alikahya Atatürk Mahallesi Küçük Sanayi Sitesi bölgesinde gerçekleştirdiği şuyulandırma çalışması tamamlandı.

Kocaeli Stadyumu 9.5 şiddetindeki depreme dayanıklı!

İzmit Alikahya Mahallesi'nde hayata geçirilen Kocaeli Stadyumu 9.5 şiddetindeki depreme dayanıklı olacak şekilde tasarlandı.

İzmit Alikahya Kapalı Pazar Yeri yıl içinde tamamlanacak!

İzmit'in Alikahya Fatih Mahallesi’nde inşaatı devam eden Kapalı Pazar inşaatı hızla yükseliyor.

İzmit Alikahya Kapalı Pazarı'nın temeli atıldı!

İzmit Belediyesi'nin kentin Alikahya Fatih Mahallesi’nde hayata geçireceği Alikahya Kapalı Pazarı'nın temeli düzenlenen törenle atıldı.

İzmit Alikahya Pazar Yeri'nin temeli atılıyor!

İzmit Belediyesi kapalı pazar yeri yatırımlarına hız kesmeden devam ediyor. Bu kapsamda hayata geçirilecek olan Alikahya Pazar Yeri'nin temeli atılıyor.

İzmit Alikahya'da yeni yollar açılıyor!

İzmit Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerince Alikahya’da yol açma, Yeşilova’da da parke çalışması yapıldı.

İzmit Alikahya'ya 45 ton asfalt!

İzmit’teki mahalle inceleme gezileri Alikahya Fatih Mahallesi ile devam etti. Mahalle inceleme gezisine Belediye Başkan Vekili İbrahim Bulut, Belediye Meclis üyesi İbrahim Kılıç ve daire müdürleri katıldı.

Kocaeli Arena Stadyumu yıl sonunda açılacak!

İzmit Alikahya Mahallesi'nde yapımına 2 yıl önce başlanan Kocaeli Arena Stadyumu'nun yıl sonunda açılması hedefleniyor. 33 bin kişi kapasiteli stadyum 89 bin metrekare alan üzerine kuruluyor.

İzmit Alikahya kapalı pazar ihalesi 8 Ağustos’ta!

İzmit Belediyesi Alikahya’ya da kapalı pazar inşa etmeyi planlıyor. Alikahya Atatürk Mahallesi’ndeki kapalı pazarın ihalesinin 8 Ağustos’ta yapılması planlanıyor.

İzmit Alikahya projeleri Haberi

İzmit Alikahya projeleri


Yaptığı projelerle yağmursuyu problemlerini önemli oranda gideren Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Kocaeli Su ve Kanalizasyon İdaresi (İSU) Genel Müdürlüğü, İzmit Alikahya bölgesi Fatih Mahallesinin yüzey sularını toplamak için toplam 860 metre uzunluğunda yağmursuyu hattı inşa ediyor. Bölgenin problemini çözecek olan proje 625 bin TL’ye mal olacak.


İNŞAATA BAŞLANILDI


İSU Genel Müdürlüğü baskınlara neden olan yüzey sularını toplamak için il genelinde, son 10 yılda, 338 km uzunluğunda yağmursuyu hattı ile 61 km uzunluğunda dere ıslahı gerçekleştirdi. Bu çalışmalarla yüzey sularından kaynaklanan problemleri bir bir çözen İSU, yağmursuyu hattı ile dere ıslah çalışmalarını sürdürüyor. Belirlenen yatırım programı kapsamında İzmit Alikahya Fatih Mahallesi’nde yağmursuyu hattı inşaatına bir süre önce başlanıldı.


HAZİRAN’DA TAMAMLANACAK


1000, 800 ve 600 mm çaplarında betonarme boruların döşendiği proje kapsamında Fatih Mahallesi’nin TEM otoyolu...