29 / 04 / 2024

İzmit Alikahya tapu

İzmit Alikahya tapu

İzmit Belediyesi'nin Alikahya Atatürk Mahallesi Küçük Sanayi Sitesi bölgesinde gerçekleştirdiği şuyulandırma çalışması tamamlandı.

Kocaeli 42 Evler'deki tapu sorunu çözülüyor! 

Marmara Belediyeler Birliği ve Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr Tahir Büyükakın, yaptığı açıklamada İzmit İlçesi 42 Evler Mahallesinde yaşayan kat maliklerinin yaşadığı tapu sorunun çözümünde çok önemli bir adımın atıldığının müjdesini verdi.  

İzmitli inşaat işçileri Irak’ta mahsur kaldı!

İzmit Alikahya’da ikamet eden inşaat işçileri, çalışmak için gittikleri Irak’ın Bağdat şehrinde koronavirüs salgını nedeni ile mahsur kaldı…

İzmit Yenişehir'de tapu sorunu çözüme kavuştu!

İzmit Yenişehir Mahallesi’nde yıllardır süren tapu sorunu çözüme kavuştu. Yenişehir Mahallesi'ndeki vatandaşlar için tapular hazırlandı. 

İzmit Alikahya Emekli Evi açıldı!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden İzmit Belediyesi, Alikahya'daki emekli evini hizmete açtı.

İzmit Alikahya’da tapu sevinci!

İzmit Belediyesi'nin Alikahya Atatürk Mahallesi Küçük Sanayi Sitesi bölgesinde gerçekleştirdiği şuyulandırma çalışması tamamlandı.

Kocaeli Stadyumu 9.5 şiddetindeki depreme dayanıklı!

İzmit Alikahya Mahallesi'nde hayata geçirilen Kocaeli Stadyumu 9.5 şiddetindeki depreme dayanıklı olacak şekilde tasarlandı.

İzmit Çayırköy'de 360 hak sahibine tapu verilecek!

İzmit Belediyesi tarafından Çayırköy bölgesindeki şuyulandırma çalışması yapıldı. İzmit Çayırköy'de 360 hak sahibine tapu verilecek.

İzmit Alikahya Kapalı Pazar Yeri yıl içinde tamamlanacak!

İzmit'in Alikahya Fatih Mahallesi’nde inşaatı devam eden Kapalı Pazar inşaatı hızla yükseliyor.

İzmit Alikahya Kapalı Pazarı'nın temeli atıldı!

İzmit Belediyesi'nin kentin Alikahya Fatih Mahallesi’nde hayata geçireceği Alikahya Kapalı Pazarı'nın temeli düzenlenen törenle atıldı.

İzmit Alikahya Pazar Yeri'nin temeli atılıyor!

İzmit Belediyesi kapalı pazar yeri yatırımlarına hız kesmeden devam ediyor. Bu kapsamda hayata geçirilecek olan Alikahya Pazar Yeri'nin temeli atılıyor.

İzmit Alikahya'da yeni yollar açılıyor!

İzmit Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerince Alikahya’da yol açma, Yeşilova’da da parke çalışması yapıldı.

İzmit Alikahya'ya 45 ton asfalt!

İzmit’teki mahalle inceleme gezileri Alikahya Fatih Mahallesi ile devam etti. Mahalle inceleme gezisine Belediye Başkan Vekili İbrahim Bulut, Belediye Meclis üyesi İbrahim Kılıç ve daire müdürleri katıldı.

Kocaeli Arena Stadyumu yıl sonunda açılacak!

İzmit Alikahya Mahallesi'nde yapımına 2 yıl önce başlanan Kocaeli Arena Stadyumu'nun yıl sonunda açılması hedefleniyor. 33 bin kişi kapasiteli stadyum 89 bin metrekare alan üzerine kuruluyor.

İzmit Alikahya tapu Haberi

İzmit Alikahya tapu

İzmit Belediyesi tarafından Alikahya Atatürk Mahallesi Küçük Sanayi Sitesi bölgesinde gerçekleştirilen şuyulandırma çalışması tamamlandı.

Yaklaşık 50 hektarlık sanayi alanında yapılan şuyulandırma sonucunda hak sahiplerine tapuları İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan tarafından teslim edildi. 580 hak sahibi ile 135 sanayi parseli bulunan alanda yapılan şuyulandırmayla 18,3 hektarlık alan; cami, okul, sosyal tesis ve yeşil alan olarak ayrıldı.

Yeni Küçük Sanayi Bölgesi Hazır

Hak sahiplerine tapularını teslim eden İzmit Belediye Başkanı Nevzat Doğan “şehrimizde imara açılan birçok bölge bulunmakta. Bu bölgede bunlardan biri. Belediyemiz, sanayi bölgesinin bulunduğu bu alanda titiz ve güzel bir çalışma gerçekleştirdi. 500 dönümlük önemli büyüklükteki bölgede geniş yolları, camisi, sosyal tesisleri, okulu olan çok güzel bir planlama yapıldı. Yaptığımız çalışma ile şehir içine sıkışmış sanayi yerine,  modern binalarda bacasız, çevre kirliliği oluşturmayacak örnek...