29 / 04 / 2024

İzmit Aquapark kiralandı mı

İzmit Aquapark kiralandı mı

İzmit Belediyesi tarafından Tepeköy Mahallesi’nde yapılan ve Kocaeli’nin ilk Aquaparkı ve Kültür Tepesinin içinde bulunan 142 metrekarelik kafeteryanın ihaleleri yapıldı.

Konutta derin kriz: 10 metrekarelik bir daire 610 Euro'ya kiralandı!

Fransa’da konut sıkıntısında kriz gün geçtikçe derinleşiyor. Öyle ki, emlakçılar 10 metrekarelik bir daireyi 610 Euro'ya kiralandığını belirtiyor.

Dünyaca ünlü Belcekız Plajı Rizeli iş insanına kiralandı! 

Ölüdeniz'in ihtişamlı plajı Belcekız, Rizeli iş insanına kiralandı. Kamusal alanın geleceği endişe veriyor. İşte ayrıntılar...

Beylerbeyi Sakıp Sabancı Yalısı 600 bin TL’ye kiralandı! 'Yalı Çapkını' dizisi tarihi yalıda çekilecek!

Boğazın gözdeleri arasında yer alan Beylerbeyi Sakıp Sabancı Yalısı 600 bin liraya Star TV'de ekrana gelecek Yalı Çapkını dizisine kiralandı.  Güçlü oyuncu kadrosuyla ekranlara gelecek dizinin ne zaman başlayacağı ise merak konusu oldu.

ABD'deki Beverly House 600 bin dolara kiralandı!

Amerika'da Los Angeles eyaletinde bulunan Beverly House 135 milyon dolarlık ev satıcı bulamayınca  600 bin dolara kiralandı.

Metro City 108 Apartments 10 yıllığına LIXIN LLC şirketine kiralandı!

Avrasya GYO'nun bağlı ortaklığı, Joy Hotel Batumi Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı JSC'ye ait olan Metro City 108 Apartments'ın Çin menşeli LIXIN LLC şirketine kiralandı.

Antalya'da lüks villaların yüzde 80'i kiralandı!

Antalya'da bulunan lüks villaların yüzde 80'i kiralandı. Pandemi nedeniyle fiyatların uçuşa geçtiği villaların fiyatı  gecelik 210 TL'den başlıyor. 

İnşaatı biten Hatay Stadı Hatayspor'a kiralandı!

Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından inşa edilen 25 bin kişilik Hatay Stadı, Atakaş Hatayspor'a kiralandı.

M1 Kartal AVM, Anpa Gross Market’e kiralandı!

M1 Kartal AVM 2021 yılı itibarıyla 30 senelik sektör tecrübesi ile perakendenin parlayan yıldızları arasında yer alan Anpa Gross Market’e kiralandı.

Erzurum Aziziye'de Termal Aquapark'ın temeli atıldı!

Erzurum'un Aziziye ilçesinde inşa edilecek olan Termal Aquapark Projesi'nin temeli törenle atıldı.

İş Kuleleri Kule 2'deki ofis alanı İş Bankası'na kiralandı!

İş GYO projelerinden İş Kuleleri Kule 2'de bulunan yaklaşık 596 metrekarelik ofis alanı, T. İş Bankası A.Ş.'ye kiralandı. 

20.5 milyon metrekarelik hazine arazisi kiralandı!

2019 ve 2020'nin Ocak-Temmuz döneminde 20,5 milyon metrekare Hazine arazisi kiralandı. En çok taşınmaz 5,4 milyon metrekare ile Balıkesir'de kiralandı...

2 bin 500 çiftçiye 52 milyon metrekare arazi kiralandı!

Türkiye'nin 2023 hedeflerine ulaşması için kararlı şekilde projelerini devam ettirdiklerini söyleyen Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, "2 bin 500 çiftçiye 52 milyon metrekare arazi kiralandı" dedi.

İzmit Belediyesi'ne ait gayrimenkul 3 seneliğine kiralandı!

İzmit Belediyesi'nin rutin olarak gerçekleştirilen haftalık encümen toplantısı İzmit Belediyesi Başkan Yardımcısı Cem Güler başkanlığında yapıldı.

İzmit Aquapark kiralandı mı Haberi

İzmit Aquapark kiralandı mı


İzmit Belediyesi tarafından Tepeköy Mahallesi’nde hayaat geçirilecek olan ve Kocaeli’nin ilk Aquaparkı ve Kültür Tepesinin içinde bulunan 142 metrekarelik kafeterya için ihale yapıldı. Encümen Başkan Vekili Erdoğan Çakır başkanlığında yapılan ihalede Aquapark projesi için bir istekli, Kültür tepesindeki kafeterya ihalesi için ise  4 istekli ihaleye katıldı.


AQUAPARK 12 BİN 600 LİRAYA KİRALANDI 


Tepeköy mahallesinde yer alan Aquapark, KDV dahil aylık 12 bin 500 lira muhammen bedel ile ihaleye çıkartıldı. 5 bin 358 metrekare alana sahip olan park bir yıllık ihale bedeli peşin alınacak. İhaleye katılan SBC Yapı Mim. Müh. Dan, Maden Taah. San. Ve Tic. Ltd. adına Salih Burak Çerezci, muhammen bedeli 12 bin 600 liraya yükselterek İzmit Aquapark’ı kiraladı.


KAFE İHALESİNE 4 FİRMA KATILDI


Encümende ihaleye çıkarılan Kültür Tepesi 2. Etapta bulunan...