07 / 05 / 2024

izmit aquapark son durum

izmit aquapark son durum

Kocaeli’nin ilk aquaparknın İzmit’te yapılacağı öğrenildi. Tepeköy Mahallesi’nde mülkiyeti İzmit Belediyesi’ne ait yüzme havuzunun olduğu alana çok modern bir aquapark yapılacak. B

İzmit Aquapark açıldı!

İzmit Belediyesi tarafından Kocaeli’ye kazandırılan Aqupark projesi düzenlenen törenle vatandaşların hizmetine açıldı.

İzmit Aquapark bugün açılıyor!

İzmit Belediyesi'nin hayata geçirdiği aquapark projesinin açılışı bugün saat 14:00'de gerçekleştirilecek.

İzmit Aquapark 12 bin 600 TL'ye kiralandı!

İzmit Belediyesi tarafından Tepeköy Mahallesi’nde yapılan ve Kocaeli’nin ilk Aquaparkı ve Kültür Tepesinin içinde bulunan 142 metrekarelik kafeteryanın ihaleleri yapıldı.

İzmit Aquapark Projesi'nde sona gelindi!

İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan’ın vizyon projelerinden olan İzmit Aquapark Projesi'nde sona gelindi

Kocaeli Aquapark Projesi'nin inşaatı başladı!

Temeli geçtiğimiz Şubat ayı içerisinde atılan Kocaeli Aquapark Projesi'nin inşaatı son sürat devam ediyor. Proje 6 milyon TL'ye mal olacak.

İzmit Belediye Meclisi 2016'nın son toplantısını gerçekleştirdi!

İzmit Belediye Meclisi 2016 yılının son toplantısını gerçekleştirdi. İzmit Belediye Başkanı Nevzat Doğan, önemli gün ve haftalarla ilgili görüşlerini dile getirdi.

İzmit Körfez Geçişi son yılların en verimli projesi!

Habertürk Gazetesi köşe yazarı olan Yavuz Semerci, bugünkü yazısında İzmit Körfez Geçişi projesini değerlendirdi. Semerci, ''Son yıllarda devreye alınan projeler içindeki en akıllı, en verimli, en ekonomik projedir'' dedi.

İzmit Körfez Geçiş Köprüsü'nde son 340 metre!

Dünyanın farklı ülkelerinden gelen ve çoğunluğunu Türk işçilerinin oluşturduğu 750’ye yakın işçi, Körfez Geçiş Köprüsü’nde iki yakanın birleşmesini sağlamak ve son 340 metreyi tamamlamak için 252 metrelik yükseklikte gece gündüz çalışıyor.

İzmit Körfez Geçiş Köprüsü'nde son tabliyeler yerleştirilecek!

İstanbul-İzmir arasını 9 saatten 3,5 saate indirecek olan Gebze-Orhangazi-İzmir Otoyolu Projesi'nin en önemli bölümü olan İzmit Körfezi Köprüsü’nün bitmesine çok az kaldı.Köprüsünün son tabliyelerinin birkaç gün içerisinde yerleştirilmesi planlanıyor.

İzmit Körfez Geçiş Köprüsü'nde son tabliye yerleştirildi!

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Binali Yıldırım’ın 2016 yılının Nisan ayında ulaşıma açılacağını açıkladığı İzmit Körfez Geçiş köprüsünde kara üzerindeki son tabliye dev yüzer vinç tarafından yerine yerleştirildi.

İzmit Körfez Geçiş Köprüsü'nde tabliyeler için son hazırlıklar!

Tamamlandığında halen 8-10 saat süren İstanbul-İzmir yolunu 3,5 saatte indirecek olan İzmit Körfez Geçiş Köprüsünde tabliyelerin yerlerine takılması için son hazırlıklar yapılıyor.

İzmit Körfez Köprüsü inşaatından son görüntüler!

İstanbul-İzmir ulaşımını 3.5 saate indirecek olan Gebze-İzmir Otoyolu Projesi bünyesinde yer alan ‘Körfez Köprüsü’ inşaatı hız kesmeden devam ediyor. Köprünün İzmit Dilovası kısmındaki çalışmaların son halini ise haberturk.com görüntüledi.

İşte İzmit Körfez Köprüsü'nün son hali!

Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanı Fikri Işık, İzmit Körfezi’ne yapılan Geçiş Köprüsü’nün son halini yayımladı. İşte İzmit Körfez Köprüsü'nün son hali...

izmit aquapark son durum Haberi

izmit aquapark son durum


Kocaeli’nin ilk aquaparknın İzmit’te yapılacağı öğrenildi. Tepeköy Mahallesi’nde mülkiyeti İzmit Belediyesi’ne ait yüzme havuzunun olduğu alana çok modern bir aquapark yapılacak. Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan’ın isteği ile yapılacak aquaparkın ihalesi 27 Aralık Salı günü gerçekleştirilecek. Sosyal tesisin de bulunduğu 5358 metrekarelik alandaki aquapark projesi kapsamında, mevcut durumdaki yüzme havuz iyileştirilerek üstü kapatılacak, buna ek olarak soyunma odaları, kafeterya, kaydırak, çocuklar için havuz ve eğlence alanları yapılacak. Yetkililer, Kocaeli’nde ilk olacak aquapark alanındaki havuzun yazın açık, kışın da kapalı şekilde 12 ay boyunca hizmet vereceğini de söylediler.



İzmit...