04 / 05 / 2024

İzmit Aquapark açıldı!

İzmit Aquapark açıldı!

İzmit Belediyesi tarafından Kocaeli’ye kazandırılan Aqupark projesi düzenlenen törenle vatandaşların hizmetine açıldı.




İzmit Belediyesi tarafından hayata geçirilen ve Kurban bayramından önce açılışı yapılması planlanan ancak olumsuz hava koşulları nedeniyle ertelenen Aquapark projesinin açılış töreni gerçekleştirildi. İzmit belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan’ın katılımıyla gerçekleştirilen törene İzmit Belediye Başkanı Nevzat Doğan’ın yanı sıra, AK Parti Milletvekili İlyas Şeker, AK Parti İzmit İlçe Başkanı Ali Korkmaz, İl Kültür Turizm Müdürü Adnan Zanburkan, Türkiye Muhtarlar Derneği Kocaeli Şube Başkanı Vedat Yoldaş, İl Spor Müdürü Muzaffer Çintimar, İzmit İlçe Emniyet Müdürü  Mehmet Karakaş da katıldı.


İzmit Aquapark projesiyle ilgili açıklamalar yapan İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan, “5 dönümlük alan üzerinde faaliyet gösterecek olan aquaparkımızda, 2 farklı hizmet bir arada bulunuyor. Hem çocuklara hem de büyüklere hitap ediyor. Burası sadece çocuk aquaparkı değil. İyi kalitede, güzel bir aquaparkımız oldu. Şehrimizin eksiklerinden, sürekli konuşulan ancak yapılmayan bir hizmet alanını yine İzmit Belediyesi olarak Kocaeli’ne biz sağladık. Göreve geldiğimiz ilk günden itibaren hem Kocaeli’nin ihtiyacı olan hem de Türkiye’ye örnek olan bir çok proje yaptık.  Bir taraftan Büyükşehir Belediyemiz bir taraftan biz İzmit Belediyesi olarak Şehrimize çocuk ve gençlikle ilgili işleri peşpeşe getiriyoruz." diye konuştu.


Tepeköy Mahallesi’nde 5.5 milyon lira bedelle hayata geçirilen inşa aquqpark 12 ay boyunca açık olacak ve Kocaelililere hizmet verecek. Projede olimpik ölçülerdeki havuzun yanı sıra kafeterya, soyunma odaları, kaydırak, çocuklar için havuz ve eğlence alanları da yer alıyor.




İzmit Belediyesi



Geri Dön