23 / 05 / 2024

İzmit Aquapark açıldı mı

İzmit Aquapark açıldı mı

İzmit Belediyesi tarafından Kocaeli’ye kazandırılan Aqupark projesi düzenlenen törenle vatandaşların hizmetine açıldı.

İzmit Aquapark bugün açılıyor!

İzmit Belediyesi'nin hayata geçirdiği aquapark projesinin açılışı bugün saat 14:00'de gerçekleştirilecek.

Mondi İzmit İnovasyon Merkezi açıldı!

Mondi'nin  İzmit İnovasyon Merkezi Mondi İzmit Fabrikası'nda açıldı. Türkiye tesislerindeki açılış töreni ve kutlamalara katılan Oluklu Mukawa Inovasyon Başkanı Jan Blankiewicz, “Yenilenen merkezin ekip ruhunu çok daha fazla artıracağına gerçekten inanıyorum'' dedi.

İzmit Güllü Konak açıldı!

i İzmit Tarihi Çarşı’dan sonra bölgeye önemli bir hareketlilik kazandıracak olan Güllü Konak, hizmete açıldı.

İzmit Tepeköy Öğrenci Yurdu açıldı!

İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan’ın vizyon projeleri arasında yer alan Tepeköy Mahallesi’ndeki öğrenci yurdu açıldı.

İzmit Sepetçi Köy Konağı ve Müzesi açıldı!

İzmit Belediyesi tarafından Sepetçiler Mahallesi’nde (Köyü) inşa edilen ilk köy müzesi ve konağı törenle hizmete açıldı.

İzmit Benim Evim Çocuk ve Gençlik Merkezi açıldı!

İzmit Belediyesi ile Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü işbirliğinde UNİCEF desteğiyle Türkiye’nin ilk çocuk işçiliğiyle mücadele merkezi İzmit’te açıldı.

Vadi İzmit projesinin satış ofisi açıldı!

İzmit Belediyesi’nin 433 konutluk Vadi İzmit projesinin satış ofisi düzenlenen törenle açıldı.

İzmit Aquapark açıldı!

İzmit Belediyesi tarafından Kocaeli’ye kazandırılan Aqupark projesi düzenlenen törenle vatandaşların hizmetine açıldı.

İzmit Gültepe Gençlik Merkezi açıldı!

İzmit Belediyesi tarafından hayata geçirilen Gültepe Gençlik Merkezi hizmete açıldı. 550 bin TL yatırım bedeline sahip merkezin açılışına İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan katıldı.

TÜGVA İzmit İlçe Şube binası açıldı!

Kısa adı TÜGVA olan Türkiye Gençlik Vakfı İzmit İlçe Şube binası hizmete açıldı. Açılışa Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın oğlu Bilal Erdoğan’ın da katıldı.

İzmit Bağçeşme'deki çocuk parkı hizmete açıldı!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Park Bahçe ve Yeşil Alanlar Daire Başkanlığı tarafından İzmit Bağçeşme çocuk parkı ve yürüyüş yolu çalışması tamamlanarak vatandaşların kullanımına açıldı.

Kocaeli'de yeni hafriyat sahaları açıldı!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi İmar ve Şehircilik Dairesi Başkanlığı’na bağlı Hafriyat Denetim Şube Müdürlüğü tarafından İzmit ve Kartepe İlçelerinde yeni hafriyat sahası açıldı.

Emlak İstasyonu'nun Kartepe ofisi açıldı!

Brokerlığını Süleyman Yıldırım, Serkan Yıldırım, Berrin Yıldırım’ın yaptığı Emlak İstasyonu Nest Emlak, Başaran Mh İzmit Cad. No: 139 da hizmete açıldı.

İzmit Belediyesi'nin Süleymaniye Köyü'ndeki hizmet binası açıldı!

İzmit Belediyesi tarafından Süleymaniye köyünde tadilatı yapılan hizmet binası, muhtarlık ve çok amaçlı salon İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan’ın katıldığı törenle açıldı.

İzmit Aquapark açıldı mı Haberi

İzmit Aquapark açıldı mı


İzmit Belediyesi tarafından hayata geçirilen ve Kurban bayramından önce açılışı yapılması planlanan ancak olumsuz hava koşulları nedeniyle ertelenen Aquapark projesinin açılış töreni gerçekleştirildi. İzmit belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan’ın katılımıyla gerçekleştirilen törene İzmit Belediye Başkanı Nevzat Doğan’ın yanı sıra, AK Parti Milletvekili İlyas Şeker, AK Parti İzmit İlçe Başkanı Ali Korkmaz, İl Kültür Turizm Müdürü Adnan Zanburkan, Türkiye Muhtarlar Derneği Kocaeli Şube Başkanı Vedat Yoldaş, İl Spor Müdürü Muzaffer Çintimar, İzmit İlçe Emniyet Müdürü  Mehmet Karakaş da katıldı.


İzmit Aquapark projesiyle ilgili açıklamalar yapan İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan, “5 dönümlük alan üzerinde faaliyet gösterecek olan aquaparkımızda, 2 farklı hizmet bir arada bulunuyor. Hem çocuklara hem de büyüklere hitap ediyor. Burası sadece çocuk aquaparkı değil. İyi kalitede, güzel bir...