23 / 05 / 2024

İzmit Aquapark yeri neresi

İzmit Aquapark yeri neresi

İzmit Belediyesi tarafından Kocaeli’ye kazandırılan Aqupark projesi düzenlenen törenle vatandaşların hizmetine açıldı.

Kocaeli'de 9 adet iş yeri kiraya veriliyor! 

Kocaeli, Gebze ve İzmit Belediyeleri, 9 adet iş yeri için kiralama ihalesi gerçekleştirecek. Peki iş yerlerinin kira bedelleri ne kadar? 

İki ildeki 20 adet iş yeri kiraya veriliyor!

Ankara Polatlı ve Kocaeli İzmit'te yer alan 20 adet iş yeri kiraya veriliyor. İşte kiralama ihalesi ile ilgili detaylar...

Belediye 17 ticari işletmeyi kiraya veriyor! Aylık 270 TL kira ödeyerek işyeri açabilirsiniz!

Çok sayıda kişi uygun kira ve çeşitli fırsatlarla iş yeri açarak para kazanmanın yollarını araştırıyor. İzmit’te belediye 17 ticari işletmeyi kiraya veriyor. Aylık 270 TL kira ödeyerek kolaylıkla işyerinizi açabilirsiniz. İşte detaylar…  

İzmit Belediyesi'ne ait 5 iş yeri kiraya verildi!

İzmit Belediyesi haftalık encümen toplantısı İzmit Belediyesi Başkan Yardımcısı Cem Güler başkanlığında yapıldı. Toplantıda belediyeye ait 5 iş yeri kiraya verildi.

İzmit Belediyesi'ne ait 13 işyeri kiraya verilecek!

İzmit Belediyesi'nin mülkiyetinde olan 13 işyeri ihale yönetimi ile kiraya verilecek. İşyerleri için yapılacak kiralama ihalesi için tarih belirlendi.

İzmit Aquapark bugün açılıyor!

İzmit Belediyesi'nin hayata geçirdiği aquapark projesinin açılışı bugün saat 14:00'de gerçekleştirilecek.

İzmit Aquapark 12 bin 600 TL'ye kiralandı!

İzmit Belediyesi tarafından Tepeköy Mahallesi’nde yapılan ve Kocaeli’nin ilk Aquaparkı ve Kültür Tepesinin içinde bulunan 142 metrekarelik kafeteryanın ihaleleri yapıldı.

İzmit Aquapark Projesi'nde sona gelindi!

İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan’ın vizyon projelerinden olan İzmit Aquapark Projesi'nde sona gelindi

İzmit Alikahya Pazar Yeri'nin temeli atılıyor!

İzmit Belediyesi kapalı pazar yeri yatırımlarına hız kesmeden devam ediyor. Bu kapsamda hayata geçirilecek olan Alikahya Pazar Yeri'nin temeli atılıyor.

Kocaeli aquapark projesinin temeli atıldı!

Kocaeli’nde ilk olacak ve 12 ay boyunca faaliyette bulunacak olan aquaparkın temel atma törenine İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan da katıldı.

Kocaeli'nin ilk aquaparkının temeli atılıyor!

İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan, Kocaeli’nin ilk aquaparkının inşaatına gitti ve temel atma töreni öncesi çalışmaları inceledi.

Kocaeli'ye aquapark geliyor!

Kocaeli’nin ilk aquaparknın İzmit’te yapılacağı öğrenildi. Tepeköy Mahallesi’nde mülkiyeti İzmit Belediyesi’ne ait yüzme havuzunun olduğu alana çok modern bir aquapark yapılacak. B

İZTOP son ticari arsasını satışa çıkardı!

Uzun yıllar önce büyük vaatler ve ümitlerle kurulan, ancak başlattığı projeyi bitiremeyen İzmit Toplu İş yeri ve Konut Yapı Kooperatifi (İZTOP), D­100 Karayolu kenarında elinde kalan son araziyi de satışa çıkarttı.

İzmit Aquapark yeri neresi Haberi

İzmit Aquapark yeri neresi


İzmit Belediyesi tarafından hayata geçirilen ve Kurban bayramından önce açılışı yapılması planlanan ancak olumsuz hava koşulları nedeniyle ertelenen Aquapark projesinin açılış töreni gerçekleştirildi. İzmit belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan’ın katılımıyla gerçekleştirilen törene İzmit Belediye Başkanı Nevzat Doğan’ın yanı sıra, AK Parti Milletvekili İlyas Şeker, AK Parti İzmit İlçe Başkanı Ali Korkmaz, İl Kültür Turizm Müdürü Adnan Zanburkan, Türkiye Muhtarlar Derneği Kocaeli Şube Başkanı Vedat Yoldaş, İl Spor Müdürü Muzaffer Çintimar, İzmit İlçe Emniyet Müdürü  Mehmet Karakaş da katıldı.


İzmit Aquapark projesiyle ilgili açıklamalar yapan İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan, “5 dönümlük alan üzerinde faaliyet gösterecek olan aquaparkımızda, 2 farklı hizmet bir arada bulunuyor. Hem çocuklara hem de büyüklere hitap ediyor. Burası sadece çocuk aquaparkı değil. İyi kalitede, güzel bir...