28 / 04 / 2024

izmit askeri lojman arazisi

izmit askeri lojman arazisi

Yaklaşık iki yıl önce yıkılan Askeri lojmanların arazileri Büyükşehir Belediyesi’ne devredilmişti. Bu arazilerle ilgili hala karar verilmedi ve halka açık otopark olarak kullanılıyor.

TOKİ'den Maslak'a askeri lojman! İhalesi yarın!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, İstanbul İli Sarıyer İlçesi, Maslak Ayazağa Mahallesi 320 Adet AİT Ve 1 Adet Sosyal Tesis İnşaatları İle Altyapı Ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesini yarın gerçekleştirecek.

TOKİ'den Maslak Ayazağa'ya askeri lojman!

İstanbul İli Sarıyer İlçesi, Maslak Ayazağa Mahallesi 320 Adet AİT Ve 1 Adet Sosyal Tesis İnşaatları İle Altyapı Ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi 18 Kasım 2019 tarihinde yapılacak.

Florya'da askeri lojman arazisine lüks konut projesine CHP'den itiraz!

Florya Şenlikköy'de yer alan eski askeri alan ile ilgili olarak TOKİ'nin hazırladığı yeni imar planları Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından onaylanarak askıya alındı. TOKİ'nin hazırladığı imar planı teklifine, CHP'li Bakırköy Belediyesi itiraz etti.

İstanbul Golf Kulübü’nün yerine askeri lojman inşa ediliyor!

Türkiye’nin ilk spor kulübü olan İstanbul Golf Kulübü’nün bulunduğu araziye askeri lojman yapılıyor. Proje 350 dönümlük alanda hayata geçirilecek.

Askeri alanlar kentsel dönüşüme girecek mi?

Başbakan Yardımcısı Nurettin Canikli, 15 Temmuz darbe girişiminin ardından şehir dışına taşınan kent merkezlerindeki askeri alanlara ilişkin olarak açıklama yaptı. Canikli, “Kent merkezinde yer alan askeri lojman, idari birimler ve askerlik şubelerinin taşınması gündemde değildir” dedi.

İzmit Belediyesi'ne devredilen askeri lojman arazilerinde son durum!

Yaklaşık iki yıl önce yıkılan Askeri lojmanların arazileri Büyükşehir Belediyesi’ne devredilmişti. Bu arazilerle ilgili hala karar verilmedi ve halka açık otopark olarak kullanılıyor.

Çorlu'da askeri lojman binalarının yıkımlarına başlandı!

Çorlu'da Atatürk Bulvarı üzerinde yer alan askeri lojmanların yıkım çalışmaları sürüyor. Depreme dayanıklı olmaması nedeniyle yıkıldığı öğrenilen askeri lojmanların yerine ne yapılacağı ise merak uyandırıyor.

İstanbul'da 7 askeri lojmanın yıkımını Akkaya İnşaat yapacak!

İstanbul Beykoz, Çatalca, Çekmeköy (Sarıgazi), Hadımköy, Tuzla, Şile, Üsküdar (Koşuyolu) İlçelerindeki Milli Savunma Bakanlığı’na ait toplam 48 adet binanın yıkım ihalesini Akkaya İnşaat aldı...

Kayseri'de yıkımdan etkilenen bina boşaltıldı!

Kayseri'de, Abdullah Gül Üniversitesine yurt yapmak için yıkımına başlanan askeri lojmanın bitişiğindeki 8 katlı apartman boşaltıldı. Apartman sakinleri binanın sallandığını ve duvarlarda çatlaklar oluştuğunu söyledi.

Emlak Konut Zeytinburnu askeri lojman arazisini dönüştürecek!

Zeytinburnu’ndaki 600 konutluk askeri lojmanlar dönüşüme giriyor. 102 dönümlük arsayı 400 milyon liraya TOKİ’den alan Emlak Konut GYO, yeni konutlar ve park alanı yaptıracak

Askeri alan ne demek?

Askeri alan ne demek?: Türk Silahlı Kuvvetlerinin ihtiyacına yönelik idari, eğitim, sağlık, lojman, orduevi gibi diğer sosyal tesislerin yer aldığı alanlar olarak tanımlanıyor. İşte askeri alan mevzuatı...

Özelleştirilmesi planlanan askeri araziler ve tesisler!

Aydınlık, özelleştirmesi planlananı askeri arazi ve tesislerin listesine ulaştı. Bu arazilerin ve tesislerin bölgenin emlak uzmanları tarafından belirtilen tahmini taban fiyatlar haberin içerisinde yer alıyor...

Lojman puanlama sistemi!

Kamu Konutları Yönetmeliğine ekli 4 sayılı cetvelde gösterilen puan durumu dikkate alınarak sıra tahsisli konutların tahsisi yapılıyor. İşte lojman tahsisinde dikkate alınan puanlama sistemi cetveli...

izmit askeri lojman arazisi Haberi

izmit askeri lojman arazisi

Yaklaşık iki yıl önce Şahabettin Bilgesu Caddesi üzerinde ve Valilik Konağı’nın arka tarafında bulunan Askeri lojmanlar yıkılmıştı. Bu alanlar yıkıldıktan sonra araziler Büyükşehir Belediyesi’ne devredilmişti. Fakat aradan geçen zamana rağmen bu alanlarla ilgili henüz bir adım atılmadı. Araziler yıkıldığı günden bu yana halka açık ücretsiz otopark olarak hizmet veriyor. 


PLAN YOK

Araziler Büyükşehir Belediyesi’ne devredildikten sonra bu alanlarla ilgili net bir karar verilmedi. Valilik Konağı’nın arkasında bulunan alan asfalt kaplı ve çevre için bir sıkıntı yaratmıyor. Fakat Şahabettin Bilgesu Caddesi üzerindeki açık alan hala toz toprak içinde. Bu bölümde araba giriş çıkışları sebebiyle sürekli olarak toz bulutu oluşuyor. Bu alan otopark şeklinde kullanılmaya devam edecekse de en kısa zamanda asfaltlama çalışması yapılmas


Manşet...